Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új korában is elavult volt De a klímás ez után kapta a jutalékot, hiába mondtam neki hogy valami jobb fajta kéne, de váltig esküdözött hogy felesleges pénzkidobás, mert ez a legjobb.
Jó hát bajom nem volt vele. Inverteres, csak fűteni nem olyan hatékony. 0foknál már nem nagyon jön ki belőle meleg, és a belefagy a hűtőközeg is rendszeresen, amit aztán olvasztgatnia kellet.
A Sanyo lazán ment -10fokban is, és forró levegőt fújt, és nem volt lefagyási gondja.
Egész jó idő kezd lenni!
Magyarázat:
Azzal akarta lenyűgözni barátját, hogy a farkát a kagylóba dugja...biztos kell ilyen barát valakinek?
Vannak még Tajgetosz-kompatibilis emberek!
Kurva jó reggelt népek, süt a napocska.
Nekem muszáj, nem bírja az arcom.
Az enyém még igen - és ez így is marad!
Jó reggelt! Az idő szomorkás! Az arcom már nem borostás!
A Xado az nem a mazo?
Beszarás azért hogy a xado olajat tasner milyen szinten tette ismerté. Csomó motoros forumba kérdezgetik a tapasztalatokat róla. Eddig azt sem tudták hogy van ilyen. Most mindenki ki akarja próbálni.
Az új BATEMAN?
Hatalmas

Elcsípték szerintem nagyon ezt a vonalat. A ragnarök is jó lett, jobb ez a poénos marvel stílus mint a bosszúállók komoly hangszíne. Nekem tetszik nagyon, Galaxys örzői, Deadpool...
Más.
Varós.Nagyon.
http://youtu.be/daPc49FbYWw
Mijen ojan?
Iszonyat kényelmetlen,és eszi a rozsda mintha ingyen lenne.
De megy.
Burkoló cimborámnak van olyanja vagy tizen éve még együtt mentünk érte, németből behozott járgány volt. Még megy neki, igaz már csak a rendszám az eredeti, mert vett egy másikat amit át rakosgattak apránként. Olcsó, kisebb távolságokra elmegy, bár nekem kényelmeteln, mert magamra csapom az ajtót állandóan. Igásló, de vannak az idő múlásával gyengéi.
Nekem is bele beleszalad tiltásba...
Szar ez a tiltás,ki be kell ugrálni mi?
Clam vedd be a gyógyszereket.
Állandóan csak megy és megy.morzsolja a gázolajat mint egy jó hidegvérű ló.
Kinek? Nem inkább kiknek? Nem tudom kiről van szó, csak sejtem.
Szerinted?
Állandóan itt lóg.
Meg is érdemled :)
De,van olyanom.