Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvasom a BMW F750-850 77 lovas teljesítménye is szánalmas.
Valaki reagáljon már.
Elég elnézően fogalmaztál a realitáshoz képest
32,56 km
Szép jó reggelt! Imént hánytam, de jól vagyok! Smartphone feltöltve! Kávé lefőzve!
Szánalmas....
Nahh ne tartsá fel, már az ágyba vagyok
Míg te csavarogsz, én betérazok hogy legyen tartalékom
Harapni nem ér, ha én harapók véged lesz mint a botnak
Szép napot mindenkinek!
jójó, csak gipszeld be a nyakad, hátha azt nem tudom átharapni max mégis addig élezem a fogaim
Megvárom míg teljesen kiéhezel, oszt nagy túrát csinálunk belőle megálunk minden bokornál
Na de miko' má'? Elélvezek a várakozásban Nekünk sos randizni kéne, Falatkám....
Akkor én meg visszateszlek, oszt meglássuk hogy az úr kegyes volt e

jajj tegnap nagyon rángatott 140-nél a szél basszus autópályán, több nem is ment így, meg azért még ehhez elég hideg is volt; még lefele is felvettem esőkabátot, pedig akkor még sütött a nap meg minden...
Pálinkás jó reggelt kívánok nedves fórumtársak ! Az Úr növessze hosszúra a cerkátokat !
én most szedtem ki magam az ágyból, még csak pislogok
Én meg mingyá alszok, remélem nem csak 3at, 4et...
Reggelt
Lassan kell menni és nem zúg.
Az élet egyszerű
És amúgy is azt tapasztalom hogy általában a zajok a nyaknál elsüvítő szélből erednek. Ott minél jobban illeszkedik a sisak annál csendesebb. Én meg ugye könnyen vagyok mert mivel pufók vagyok így alapból kisebb ott a hely és ezért kevesebb a zaj is. :-D
Ez a sisak kérdés egy időben engem is foglalkoztatott. Próbáltam a malacon sok mindent. Nekem pl a gömbölyű sisakok nem jöttek be. Magasabb tempóban rázta a fejemet. (Rendben a mostani is rázza de a gömbölyűvel korábban kezdte) És pl nekem fura hogy a Caberg bár zajosnak mondott és amúgy az is. De még sem bántó számomra. Nincsenek magas frekvenciájú zajok benne és tök jól el vagyok. Füldugó nélkül napi 700-900 km magasabb tempóban és bár ott már vannak bajaim de a fülemnek semmi baja. De ez az én fejem. Lehet hogy ugyan ez a sisak mondjuk Pocsin meg szörnyen viselkedne.
Volt 110-el csapatás,vagy azt csak latyakban tudod abszolválni?
Ennek felettébb örülünk, most már nyugodtan alszok.
hazaértünk, 200 km mára (is) letudva
Úgyhogy kinek a pap kinek a papné, másoknak jó a lányuk is.
Ez a sisakháború olyan mint az olaj, vagy s márka, kinek mi tetszik ill. mi válik be vagy mit hallott vagy mire esküszik. Van két barátom egyiknek sem jött be pl. a caberg mindkettő szerint zajos, egyikük most vett nolan-t. Igaz mindegyik felnyitható azok pedig ugye eleve zajosabbak.