Nahh ne tartsá fel, már az ágyba vagyok
Míg te csavarogsz, én betérazok hogy legyen tartalékom
Harapni nem ér, ha én harapók véged lesz mint a botnak
Szép napot mindenkinek!
jajj tegnap nagyon rángatott 140-nél a szél basszus autópályán, több nem is ment így, meg azért még ehhez elég hideg is volt; még lefele is felvettem esőkabátot, pedig akkor még sütött a nap meg minden...
És amúgy is azt tapasztalom hogy általában a zajok a nyaknál elsüvítő szélből erednek. Ott minél jobban illeszkedik a sisak annál csendesebb. Én meg ugye könnyen vagyok mert mivel pufók vagyok így alapból kisebb ott a hely és ezért kevesebb a zaj is. :-D
Ez a sisak kérdés egy időben engem is foglalkoztatott. Próbáltam a malacon sok mindent. Nekem pl a gömbölyű sisakok nem jöttek be. Magasabb tempóban rázta a fejemet. (Rendben a mostani is rázza de a gömbölyűvel korábban kezdte) És pl nekem fura hogy a Caberg bár zajosnak mondott és amúgy az is. De még sem bántó számomra. Nincsenek magas frekvenciájú zajok benne és tök jól el vagyok. Füldugó nélkül napi 700-900 km magasabb tempóban és bár ott már vannak bajaim de a fülemnek semmi baja. De ez az én fejem. Lehet hogy ugyan ez a sisak mondjuk Pocsin meg szörnyen viselkedne.
Ez a sisakháború olyan mint az olaj, vagy s márka, kinek mi tetszik ill. mi válik be vagy mit hallott vagy mire esküszik. Van két barátom egyiknek sem jött be pl. a caberg mindkettő szerint zajos, egyikük most vett nolan-t. Igaz mindegyik felnyitható azok pedig ugye eleve zajosabbak.
Valaki reagáljon már.