Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott valami egyéb van, minden egyes cent vissza van forgatva+ még egyéb pénzek is
Bocsi úrHölgy
Szerintem még nem asszony! Szevasztok!
És AsszonyomP
Jó Napot Uraim!
jó reggelét baszod
Kurva jó reggelt népek!
Elsősorban közlekedési eszköznek lenne eladva, de fentről célszerű inditani. Ez eddig rendben is lenne, mert elég sokat tud egy Tesla. De gazdaságossá tenni ekkora fejlesztést nem egyszerű a körítéssel, ami viszont szükséges ahhoz, hogy a tehetősebbek körében eladható legyen. mert a pór nép nem célközönség egy újításnál.
Közlekedési eszköznek jó, de mint autó egy nulla.
Veszteséges, mert balfaszok. De a technológia jó. Az is tény, hogy swift kategóriában villanyautót eladni sem lenne egyszerűbb, bár az nyereséges lehetne első perctől is akár.
Nem is neked kell! Elég durván veszteséges cég. A történelem során általában az úttörő gyártók nem nagyon maradtak fent.
Vagy említhettem volna szimplán a "prémium" jelenséget.
Én a Teslát nem irnám le......
Ez sem igaz így! Egy Swift valószínűleg tartósabb, mint egy Tesla és mégis olcsóbb. Utóbbi egy hype termék, közben egy tipikus amcsi kocsi.
Ez igy nem fedi a valóságot, mert többnyire nem pár évre tervezik, csak egy részük addig tart. A gagyit kell elvetni és a drágább, de komolyabb fejlesztéseket tartalmazó innovációkat preferálni. Persze ez nem mindig bevett szokás, mert az olcsó az mindig kelendőbb.
Tudok még ilyeneket.
Igazad van, nyertél.... Ebben a kontextusban nem gondoltam át......
Na vazze... szóval nekem amit csak pár évre terveznek, az nem fejlődés.
Nekem az ha valamit nem csak pár évre terveznek, az nem fejlődés.
Miért kéne? Gondolj bele mi lenne, ha a nők dobnák az Ini típusú férfiakat egy vibrátorért, vagy a férfiak a nőket egy az asszonytól csinosabb guminőért.
Van amiben igy igaz, de a fejlődés nem áll meg. A korral haladni kell, a vakvágányokat meg redukálni......
Nem, szerintem ami ma új, az sok esetben rosszabb,mint a régi.
Akkor Te nem a fogyasztói társadalom tagja vagy.
Igen? A Ducati pedig kiváló perzselőt.