Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs semmi se.
azt meg nem találtam, pedig kurva jó fűnyírót gyárt:)))
jó az, de mindegy....Mondjuk nekem is csak a telo meg a navi van rálőve.
Kawasaki?
Motoron unatkozni? Anál már bajok vannak.
Ááááá, az drága
Hogy ne unatkozz...
Pedig jó volt! Milyet? Hondát?
Motoron minek beszélgetni?
A remek időt nem tapasztaltam meg, viszont vettem egy kurva jó aggregátort aprópézé, az óraátállitást meg leszarom holnap ugyis dolgozni kellene.
Jó, de drága és azé csendes mert szorijja a fejedet....Én nem szeretem a felnyithatós sisakokat, cimbi nyomja schubert felnyithatósba, ő szereti. Ha rászánsz annyit, megveheted, nagy csalódást nem fog okozni.
Remek időnk volt ma! Én is át állítottam az órát! Eddig a szekrény második polcán volt , most pedig a harmadikon van.
Buzi ám az apádfasza
Én addig nem tudok fent lenni
Bár amúgy is maxi 61 perc lett volna
Ezt te írtad?
dehujemaga
akkor te nem buzi vagy, csak divatos... lehetsz a lány
a cabergen kívül csak fellface sisakokat vettem, de most egy kényelmes felnyithatót keresek, a caberg meg hangos és nem kényelmes hosszú távon... az exo1000-t kedvelem, de 5-6 évet leszolgált és a párnázata már odavan kissé, cserébe írtam a scorpionnak és közölték, hogy bekaphatom, mert az enyém első gen 1000-es és az újabb 1000-nek a belseje nem passzol bele... úgyhogy valszeg csere lesz
7.9 gáz/100km lett a,mérleg 4 személlyel kiskőrös-m0-zeg-kiskőrös távon max engedélyezett sebesség +10 es átlag
Csak budapestre előző nap 8,6 itt sokal egyenesebb út van....
Mer én mentem 203 km-t.
Most mé' vagy ilyen durci, csak megkérdezte......

Keresd meg clam-dingdongot.
Cseszhetem.Csak zárt zeroextra sportosságot veszek.
Amúgy egy subit vettem fel a Lajosban,leszaggatta a fülem mire beértem,és Ben úgy kozrefogott hogy klausztofobias lettem.
És drága.De BMW hez mást nem szabad.