Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen málnásat mi....
Megoldjuk!!
igen, az biztonságosabb, meg hát van már tapasztalatom benne, van hozzá gumizó gép is
hát így a legkönnyebb mondani, hogy cseréld má' le.... én sosem tettem fel használt gumit és amilyen hülye vagyok, párban cserélem csak...
jut eszembe a levett pr4gt szett 120/190 vmi jelképes vmiért elvihető lesz, akinek TÉNYLEG segítség. majd kikapom a kocsiból és megmérem a profilmélységet
a hátsó javítva volt 1x, most hogy le lett szedve egy gombázást megérne sztem, de én csaptam 200 felett vele és simán jó, a hagyományos vulkanizálásnak köszönhetően
Vehetnek közösen gumit, csak a cica húzza fel!
Az sem egy rossz öltet. Csak rohadt nehéz kifordítani
Bibibeee most új lesz. (Bár egy használt tartalék azért most is akad a garázsban)
most nekem nem megy, max majd utólag adok bele , meg ő sosem vesz újat, én meg csak új párti vagyok, szóval nehéz egyezkedni
hámmmeg közös motor, közös gumivásárlás.... ugye.....
ennyi erővel ki is fordíthatod
Ejj ráérünk arra még. Majd járok az oldalán ott még van minta bőven
cseréld má' le!
Hámeee végig ki van fizetve Meg még nem találtam jó gumist. Abból amit a helyi gumisoknál láttam azok nem nyúlhatnak hozzá.
miért nem cseréled le????
Sz-v melózok este pont letojom. Jövőhét elején meg pont neki való idő lesz mikor pihenős leszek. Ha minden igaz.
Most miért vagy ilyen gonosz.
Na én ma bejöttem melózni. Nem volt túl szar b efelé csak olyan szemerkélő eső volt. Bár ezt utálom a legjobban. Nem esik annyi hogy a retket lemossa az útról csak annyi hogy az amúgy is csúszós dzsuva még csúszósabb legyen. (Mondjuk az se sokat segít hogy a hátsó abroncson a profilmélységért nem hogy megbüntetne a rendőr de valószínűleg a helyszínen agyon is lőne.
Én azért remélem ezen a felháborítóan hosszú tavaszi hétvégén végig esni fog
A sok rinyagép majd sírdogálhtat hogy nem tud menni mocikázni vagy hogy a pöcsbe hívják ezt
Itt Pesten csak borult.
Úgy látom ma egységesen szr idő lesz ! Pálinkás szép napot Neked is !
Türelem , nyugalom ! Majd az idő megoldja ! Ha meg nem akkor úgyis jó lesz !
Már itt is pötyörög, Jó napot kívánok Jocó!
Badacsonyban esik az eső B+a qrva élet ! De ez van ezzel kell beérni !