hát így a legkönnyebb mondani, hogy cseréld má' le.... én sosem tettem fel használt gumit és amilyen hülye vagyok, párban cserélem csak...
jut eszembe a levett pr4gt szett 120/190 vmi jelképes vmiért elvihető lesz, akinek TÉNYLEG segítség. majd kikapom a kocsiból és megmérem a profilmélységet
a hátsó javítva volt 1x, most hogy le lett szedve egy gombázást megérne sztem, de én csaptam 200 felett vele és simán jó, a hagyományos vulkanizálásnak köszönhetően
Na én ma bejöttem melózni. Nem volt túl szar b efelé csak olyan szemerkélő eső volt. Bár ezt utálom a legjobban. Nem esik annyi hogy a retket lemossa az útról csak annyi hogy az amúgy is csúszós dzsuva még csúszósabb legyen. (Mondjuk az se sokat segít hogy a hátsó abroncson a profilmélységért nem hogy megbüntetne a rendőr de valószínűleg a helyszínen agyon is lőne.
Én azért remélem ezen a felháborítóan hosszú tavaszi hétvégén végig esni fog
A sok rinyagép majd sírdogálhtat hogy nem tud menni mocikázni vagy hogy a pöcsbe hívják ezt
jut eszembe a levett pr4gt szett 120/190 vmi jelképes vmiért elvihető lesz, akinek TÉNYLEG segítség. majd kikapom a kocsiból és megmérem a profilmélységet
a hátsó javítva volt 1x, most hogy le lett szedve egy gombázást megérne sztem, de én csaptam 200 felett vele és simán jó, a hagyományos vulkanizálásnak köszönhetően
A sok rinyagép majd sírdogálhtat hogy nem tud menni mocikázni vagy hogy a pöcsbe hívják ezt