De vmi ilyesmi, túlvállalom magam állandóan... rossz szokásom! De mindig mérlegelek, reggel felkelek, ma mi a fontos, és megtanulom leszarni a többit. Jobb így mint idegeskedni, ezt is ma, azt is, ha belefér bele, ha nem majd máskor. Nagy ára volt, hogy megtanuljam inkább így megközelíteni.
De jó! Nekem úgy lesz, hogy mit tudom én megkapom 3 hónapra, de akkor mindenre kell, eső, pályázás, autópálya, minden amit csak lehet. Egyelőre nem vállalom ezeket, egyszerűen nem fér bele az időmbe. Így ilyen kis mütyürök vannak nálam, tartozékok, szerszámok, pipere, stb. De mostanában azokig sem jutok el.... Most más a nagyon fontos. Majd...
Én még néha motorbérlésen gondolkozom, de iszonyat árak, ha jól tudom, az is.
Mindenki szórakozni jár ide a maga módján mi így, ha nem tetszik kussolj a picsába és tilts le, már egyébként is unalmas a direkt szarkavarsásod , egy ilyen nagypapának, mint te az unokáival kellene egyébként is foglalkoznia meg a teheneivel, meg milyen szarjaival, szóval szépen kopj le rólam, tilts le ha nem tetszik vmi, és ne provokálj, valószínű azért van itt ez a hülyeség tőlünk, mert vmivel kivívtad magadnak, hogy ezt olvasd. Senkit nem izgat, csak téged. Szóval szépen bele is estél a csapdába. Úgy gondolom, múltkor megegyeztünk, hogy békén hagysz a picsába, látom háromnegyed év alatt nem sikerült felfognod, nem fog bejönni a terved és nem leszel híres azzal sem, hogy engem provokálsz. Nincs "rajongód" sem, találj ki vmi újabbat, mondjuk éld az életed, lehet különbül felfigyelnek rád. Tapasztalat.
Én még néha motorbérlésen gondolkozom, de iszonyat árak, ha jól tudom, az is.
Azt a k...@
Ja igen reggelt