A magazin nem rossz, de a magán ember teszt életszerűbb
Plusz azért egy magazin-műsor-stb sem teljesen szponzor mentes
Valami autós műsort néztem néha a tv ben régen talán totalcar de sok esetben vicces dolgokat mondtak benne
Az a vicc hogy az f astra 250ezer után(plusz a kereskedői visszatekerés) alig generált még hibát
Ennek tükrében egy 50 ezres tesztet olvasni elég vicces. Ennyi idő alatt kell 6 olajszűrő az új f astrába meg 25 liter olaj
Asszem a motorrad magazin (itthon motorrevu) kinn nemetben megveszi a motorokat,hadznalja x ideig es szetszedi.Jo regen csinaljak mar,eleg nagy adatbazis van rola.De sajnos fizetos a letoltes.
Most olvastam a legnépszerűbb lakótelepjáróról első 50ezres tesztet. http://www.origo.hu/auto/20180... vettel apósék is 4.6 gurigáért még nem láttam igaz nem is érdekel.
Amúgy,én olyan felmérést olvaanék hogy mennyit kell szervizelni egyes típusokat 50-10-200ezer után-közben
Mint pl az a futár gyerek csinálta a,wr250el. Ott azért volt egy 200ezres teszt
2ezer felé felkínálja néha a voda a havi 3 giga megújulót
A gyereknek van korlátlan aztán ha,megyünk valamerre meg van osztva
Melóba,meg többnyire lusta vagyok nyomogatni, régen 1giga volt de most már a 300is sok
Olvastam valamelyik règebbi cikk alatt valaki írta, hogy megfigyelte az ilyen típusokat használók nem szidják a japán márkákat èn is ezt tapasztalom de igazából nem is èrtem. Igaz nem is èrdekel.
Annak a motivaciojat nem ertem,hogy megjelenik egy bmw-ducati-nemmondhatom ki marka barmilyen promo anyaga,nem direkt reklam.Csak ilyen motivacios,hogy motorozni jo stb.
Es mindig jon egy vagon emlitett markat sosem hasznalo aki acsarogva szidja.
Miert?
De egy film nem fér ki rajta