Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben a konkrét esetben ez sok dolog miatt lehet így, otthoni példa, korkülönbség stb.
A kulturált vélemény formálással szerintem sincs baj, szerintem hasznos is néha ezek ütköztetése. Az már érdekes, hogy kis baráti csoportotokból ezt csak veled tudom megtenni. A többiek szint alatt vannak.
nem egyeznek a véleményeink de ezzel nincs is semmi baj. Míg így kulturáltan megfogalmazva van előadva.
Ha egy férfi az látja, hogy a nője mit ír ide és hogy utal szexuális dolgokra másnak, vagy fordítva egy nő látja amint a barátja, férje csinálja ugyanezt, az szerintem vér ciki, finoman szólva.
Ha egyedülállók akkor is gáz, mert szerintem egy nőben legyen már tartás, tudom ettől függetlenül is lehet, de ez akkor is véleményes. Egy férfi esetében pedig olyan balek szindrómás az egész, de ez az én véleményem. Ennek egy nyílt fórumon semmi helye, hacsak nem direkt saját maguk égetése a cél, privátban úgy TinderRómeóznak, ahogy akarnak.
A fagyott tehenek gördeszkán pedig egy truel story!
az se rosszabb mint bármi más téma amin hülyülni szoktunk. (fagyott tehenek gördeszkán pl)
Szeretek gondolkozni és nincs szükségem gyógyszerekre! Viszont aki itt prüntyőkézik hát hogy is mondjam...
Ne gondolkozz!
Vedd be!!
Aha.
pihi.
Most mi van
Én ma mociztam!
Nem ismerem őket.
carbamazepin, valproátok,elektrosokk.
Mit
Neked?
mindig mondom,de clam..........csak tiszteletet kovetel...........holott csak egy skizo.
be kene vennie.
ez kellett estére
A lényeg hogy a doki felirja mindig amit kell, és persze beszedni
Néha segít
a farmon elo netezo feherjehalmazok meg birkakkal fajtalankodnak.
Igaz, de azt nem tudják magukévá tenni! Vagy ha igen akkor tényleg kell egy pszichológus.
Aha.
Minek ide Pcihómókus. Ott a motor :-D
Sokaknak jó jönne itt egy fasza pszichológus!
Nem szmájli, de fuckos:
Ezt el is felejtettem
A fuckos smiley tényleg jó ötlet