csakis lézer
nézz egyet a jófogáson olcsón egy gyári tonert hozzá aztán évekig nincs gond, a gyári tonert legalább 1x fel lehet tölteni ami 3-5 ezer ft
ha színes cucc kell akkor a papírboltban vagy ilyen helyen kinyomtatják
Okosok mondtak olyat, hogy amikor nincs használatban a festékpatron, ki kell venni és be kell tenni a hűtőbe. Nem próbáltam, nem tudom működik-e a dolog.
Na jó, ha hetente csak egy oldalt is nyomtatnék gondolom egyikkel sem lenne bajom, de van olyan, hogy 2 hónapig hozzá sem nyúlunk míg vizsgaidőszakban meg naponta ívhegyeket nyomtatnak a lányok.
Valahogy resetelni kellene a nyomtatót, talán akkor felismerné újra a tele patront, de hogy hogyan kell nem tudom. A mienk kivillogja a hibát és akkor megvan hogy mit kell csinálni. A lézeresek nyilván azért drágábbak, mert tovább bírják és értelemszerűen nem tud beszáradni.
én vettem sok éve egy lézeres faxot, ami tud másolni meg nyomtatni, meg ugye faxolni de ez a funkció nem kell
20 ezer volt a fax meg kb 15 ért vettem a tonert ez olyan 5-6 éve volt azóta még nem fogyott ki, pedig a gyerek nyomtatott sokat amikor suliba járt
elméletileg 2000 oldalt bír egy toner
azért döntöttem a fax mellett mert a melóban is ilyen volt ott kb 2 havonta kifogyott a toner annyit nyomtattak-faxoltak és sose halt meg
a nyomtató meg kb 2-3 évente kihalt
Néztem, multis 50-től van, de nem ez a nagyobbik baj hanem, hogy a színes toner legalább 30 rugó hozzá és nincs vele tapasztalatom, hogy meddig bírja. Most egy HP van amiben ugye nem szárad be mert maga a patron a festékszóró így legfeljebb azt kell cserélni, de épp most vettem bele 14-ért patronokat, de üresnek érzékeli a gyári tele patront és ettől tele lett a tököm is.
Én eleve azt nem bírom megenni amit fóliába tesznek, bepunnyad. Mondjuk én semmilyen pékárút nem teszek nylonba, papírzacskó vagy csak simán kézbe, nem becstelenítem meg műanyagokkal az étkemet.
Kerdes:
A Teli motor ki, es tavaszi bejelenteset is a " Kormanyablakon " keresztül lehetne elintezni ??
Vagy szivatnak, es ide--oda küldözgetnek majd --biztosito stb ??
Akkor javul a srác eddig amiket megnéztem, mindben volt valami baja, vagy rossz volt az út pl a Fogarason, vagy a szállás szar mert volt medence de nem lehetett használni meg ilyenek. Olyat pl nem hallottam hogy hú de szép tájakon jártunk... na mindegy, bukott egy nézőt
Próbáld ki, nekem valahogy nem passzol a kettő. Na meg úgy vagyok vele hogy ha van időm megvárni míg kihűl a kalács azért hogy fagyit tölthessek bele, valamit rosszul csinalok
A kürtőskalács melegen, a fagyi hidegen.
Ennek a csávónak pár videóját megnéztem, de olyat még nem hallottam tőle hogy valamit dicsérne, mindenben csak a rosszat látta.
nézz egyet a jófogáson olcsón egy gyári tonert hozzá aztán évekig nincs gond, a gyári tonert legalább 1x fel lehet tölteni ami 3-5 ezer ft
ha színes cucc kell akkor a papírboltban vagy ilyen helyen kinyomtatják
20 ezer volt a fax meg kb 15 ért vettem a tonert ez olyan 5-6 éve volt azóta még nem fogyott ki, pedig a gyerek nyomtatott sokat amikor suliba járt
elméletileg 2000 oldalt bír egy toner
azért döntöttem a fax mellett mert a melóban is ilyen volt ott kb 2 havonta kifogyott a toner annyit nyomtattak-faxoltak és sose halt meg
a nyomtató meg kb 2-3 évente kihalt
A festékpatronosok beszáradnak egy idő után.
fél napig elég jó még a kalács ha ráolvad a cukor akkor már én se kedvelem
Kerdes:
A Teli motor ki, es tavaszi bejelenteset is a " Kormanyablakon " keresztül lehetne elintezni ??
Vagy szivatnak, es ide--oda küldözgetnek majd --biztosito stb ??
Próbáld ki, nekem valahogy nem passzol a kettő. Na meg úgy vagyok vele hogy ha van időm megvárni míg kihűl a kalács azért hogy fagyit tölthessek bele, valamit rosszul csinalok
Nyáron kipróbálom.
Nem a BMW-t.
Ennek a csávónak pár videóját megnéztem, de olyat még nem hallottam tőle hogy valamit dicsérne, mindenben csak a rosszat látta.
és BMW teszt motovlogger módra.
Levi,vélemény?
Mint szakértő.kalacsban,jó ötlet?
http://youtu.be/VQ-HwHvvw7w