Azért a kompresszor szépen kisimította a H2 mindkét görbéjét, de valóban többet várna az ember. Bár ezek hátsó keréken leadott adatok és egyik sem gyenge, de a nagy ZZR tényleg jól el lett találva.
nekem se mert lefotóztam és elküldtem viberen egy ismerősnek
jövőre meg már az apeh megcsinálja mert akkor már semmi extra nem lesz
amúgy pár éve még én is megcsináltam itthon, igaz azt ki kellett nyomtatni és elvinni a postára
de meguntam azt a buzi kitöltőprogramot, meg keretprogram meg az anyjuk picsáját
Egyetlen egyszer kell felemelned a segged a kanapéról - és később rengeteg időt spórolhatsz vele. Az adóbevallásom elkészítéséhez és beadásához (!!!) fel sem kellett kelnem a PC mögül.
el kell menni, sorszám, sorbanállás
akár fél óra kieső idő
amúgy egy chip lenne jó az alkarcsontba ültetve és nekóm kellene a sok szar papírt hordani
az olvasók nem egy nagy összeg a rendőröknél elférne
nekem nincs ilyen villanyos ügyintéző módom
egyedül a gyereknek van de neki meg autója nincs
a kocsit meg a futót egyszerre viszem hogy kevesebb legyen az agyalás
Ha lenne chip benne matricával sem kell,amúgy mostmár rendszám szerint lejon az összes adat a járőrnek,érvényesség,biztosítás stb.
Total felesleges az a nagy lebernyeg forgalmi.
iratok, telefon stb ami sok helyet elfoglal
amúgy nem értem mi a fenéért kell a forgalmit még mindig papírból csinálni
sokkal jobb lenne egy bankkártya nagyság és matricázva a műszaki érvényesség mint a diák igazolványok
kis helyen elférne és nem ázna széjjel minden évben 3x
mondjuk a barna ruhásat úgy mutatták be hogy sheriff meg a helyettese a kék meg hadnagy volt
akkor lehet a barna csak valamiféle helyi erő lehet a kék meg mindenhol rendőr
néztem egy usás filmet
mitől függ hogy a rendőr kék vagy barna egyenruhában van?
egyik városban mind kékben volt a másikban meg barnában, keveredés nem volt
Igazából jó hordani.Csak bal kezes vagyok és fordítva hordva ellentétes a zipzár,állandóan ki akart esni belőle a cucc hátra.De pont erre való a tanktáska oldalzsebe.Oda beleszórom a cuccot és ott mindig kéznél van.
Egyszerűbb mint kesztyű le,combtáskában bogarászni,brifko ki,abban bogarászni,majd a brifko-kesztyű kombót hobva teszed,fizetsz stb.
Akkor már inkább mindent belehányok a táskába,és félreállva lehet rendszerezni.
Szóval leszoktam róla.
Amúgyis olyan esős lett a nyár hogy esőruha miatt mindenképp kell valami nagyobb pakoló hely mint ez.
jövőre meg már az apeh megcsinálja mert akkor már semmi extra nem lesz
amúgy pár éve még én is megcsináltam itthon, igaz azt ki kellett nyomtatni és elvinni a postára
de meguntam azt a buzi kitöltőprogramot, meg keretprogram meg az anyjuk picsáját
akár fél óra kieső idő
amúgy egy chip lenne jó az alkarcsontba ültetve és nekóm kellene a sok szar papírt hordani
az olvasók nem egy nagy összeg a rendőröknél elférne
egyedül a gyereknek van de neki meg autója nincs
a kocsit meg a futót egyszerre viszem hogy kevesebb legyen az agyalás
Más.Bebukta a H2 az eromero farokmero összehasonlítást.
https://totalbike.hu/hirek/2018/03/21/fekpadi_tapasztalatok_kawasaki_zzr1400_vs._h2_sx/
A forgalmi még hagyján, a jogosítványt átpakolni mindig a másik járműbe épp amivel mész.
mondjuk ezért volt jó a rendszámon a matrica, kb az egyetlen értelmes dolgot megszüntették
Total felesleges az a nagy lebernyeg forgalmi.
amúgy nem értem mi a fenéért kell a forgalmit még mindig papírból csinálni
sokkal jobb lenne egy bankkártya nagyság és matricázva a műszaki érvényesség mint a diák igazolványok
kis helyen elférne és nem ázna széjjel minden évben 3x
akkor lehet a barna csak valamiféle helyi erő lehet a kék meg mindenhol rendőr
pl nekem itt a felső sor az teljesen zöld
mitől függ hogy a rendőr kék vagy barna egyenruhában van?
egyik városban mind kékben volt a másikban meg barnában, keveredés nem volt
Egyszerűbb mint kesztyű le,combtáskában bogarászni,brifko ki,abban bogarászni,majd a brifko-kesztyű kombót hobva teszed,fizetsz stb.
Akkor már inkább mindent belehányok a táskába,és félreállva lehet rendszerezni.
Szóval leszoktam róla.
Amúgyis olyan esős lett a nyár hogy esőruha miatt mindenképp kell valami nagyobb pakoló hely mint ez.
aztán ha meg kell állni ki lehet venni
és pont erre jó a hasitasi is 400 forintért
ez még a dschinghis khan diszkó formációt is magasan veri