Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyse fog,hangember.Cimet már kértem,de csak terelt.
Az az!
Addigra már elfogy.
Nem szabad becsukni... kel lhagyni hogy a gőz kiszálljon belőle, csak akkor szabad becsukni ha már kihűlt.
ha nincs szűrve mindegy hogy 5 másodpercig megy vagy végig
Lokjel ket-harom videót és majd megszakertjuk.
A reklámot amint lehet kilokom.
http://www.hardverker.hu/catal...

Ezer-ezerötszáz lap körül tarthatok vele. Szöveges oldalak, szóval nem túl nagy a tonerhasználat.
A szekennere is nagyon jó, szinte naponta használom. Számítógép nélkül viszont elég szarul fénymásol - ergo jobb ha beszkennelem a PC-re, és úgy küldöm ki nyomtatásra.
minecraft. ilyen 5-10 éves gyerekeknek való cucc
Gondolkodtam azon, hogy motovlogokat kéne csinálnom.
Szerintem nem éri meg nyomtatót venni, ha nem rendszeresen használod.
Az MHVlog pl qurvajo.

http://youtu.be/0kstPZ8fiZ8
tökmindegy hogy mennyi a feliratkozó, megtekintések után fizet
vagyis a reklám megtekintések után
1 év alatt kb 8000dollár jött össze, ha az idei év is ilyen lesz akkor megvan az iskolája ára aztán lassan abba lehet hagyni
Sajnos. Az a baj a legtöbben nagyon kis buták, elég olvasni a hozzászólásokat, nem értenek semmit a motorozáshoz, ez nem is baj, csak maga aki dumál róla sok esetben ő sem. Plusz nem tudják a youtuberrek milyen nagy "hatalom" van a kezükben. Jó példát is mutathatnának, de inkább agysorvasztó dolgokat tolnak.
Tehát sokáig bírják? Mert nekem is azzal van tele a tököm, hogy tavaly 3X vettem bele tizenezrekért patront pedig tényleg alig használjuk.
Ő Radics Peti?
Én az elmúlt 20 évben legalább 10 db színes, tintás nyomtatót basztam már ki, patron beszáradások miatt. Volt közötte 2 db nagyon drága foto-nyomtató is. Képet csak laborban hívatok elő ( a drága tintás, nyomtatott is kifakul fél év alatt, a laboros meg 10 év alatt sem) - mert SOKKAL olcsóbb. 7 éve váltottam monokróm lézeresre, az első egy öreg, használt Xerox volt, amihez jó drága volt a toner (5 év alatt 2 kellett), 2 éve meg egy multifunkciós HP-t használok (HP LJ M125126), még a legelső, gyári tonerrel.
No igen, mert nincs saját életük és könnyebb megélni a képernyőn keresztül a másét. A legkisebb lányom is efelé tart, de idén talán többet eljutunk motorozni és kirándulni, hogy legyen saját élmény ne csak a többieké vagy, hogy ki kelljen találni valami érdekeset.
Nem feliratkozora fizet?
Milyen témában tölt fel?
A mostani egy elvileg nem rossz HP csak hát eljárt felette az idő, azelőtt volt többféle, de egyik sem bírta sokáig mert ugye nem a patron szárad be hanem a tűkbe szárad bele és azokat csak szerencsével lehet 1-2X takarítani, de utána végleg beadják a kulcsot így lett a HP amiben elég csak a patront cserélni mert ugye magába a gépbe nem tud beszáradni. No mindegy, akkor lehet, hogy megint HP lesz a vége.
Valamivel el kell jutni az időt napközben,
A rengeteg woman fitnes motivation videóba is néha beleunok.
pedig ez a jövő
sok kis csíra ezt nézi egész nap
pl gyerekem 800ezer-1 milla nézettségeket ér el hetenete amit 50-70 ezerig honorál a youtube
ha ilyen finnyásak a gyerekek akkor legyen az ő gondjuk a színes nyomtató
a beszáradt tintás patront meg rá kell tenni egy vizes papírzsepire, hagyni ott egy darabig majd óvatosan huzigálni rajta
utána ha a színét engedi egy tisztító programot csinálni a gépen
van amit meg lehet menteni
amúgy láttam már olyan nyomtatót ami azért nem nyomtatott mert az aljában a filc megtelt tintával és nem működött a gép
kibasztuk a tintás szart alulról és utána jó lett

amúgy ha mégis színes tintás kell csak olyan aminél külön vannak a színek+a fekete
"Ismerek" párat. Van köztük jó is.