Erről van itt szó.Ezért van a görbetükör,csak sokan nem látnak a miértek mögé.Te mindig azt szajkózod,hogy én provokálom ki a konfliktusokat,erre tessék lássék,ismét Te emlegetsz. A napi fontos témák mint pl.az időjárás jelentés stb,már nem is olyan izgalmas témák,ugye?
A dízelbe azért volt jó a,gáz mert tökéletesítette az égést
Pl az euro3 jobb értéket produkált mint az euro4
Be lett mérve nem egyszer
Csak lett tesztnek csinálva egy mol kamionba ők is méregettek ezt-azt és utána az nkh kinyírta
Ez is kb olyan véletlen mint ez a,migráns mizéria
Amúgy az tény hogy a sima adagolósnál hozta a,legjobb eredményeket
Pl ausztráliába kocsikba is van(érdekes, ott senki sem baszakszik vele simán csak műszakira,kell vinni), ismerősék oda,mentek tanulmányútra
Hát teljesen még nem, Zoli. Hatalmas most a visszaesés az összes krypto pénzen, de én optimistán gondolkodom. Lesz fellendülés, én maradok a bitcoin bányászásnál, a kártyákat is erre vettem a gépekben.
elmondom mi volt a gond
aki kifejlesztette kapacitás hiány miatt nem tudta beszerelni a kamionokba
akik bekötötték egy idióta banda volt, én ismerem mind volt rengeteg gondjuk volt mindenféle szinten, én nem voltam érdekelt a dologban de a hajam téptem tőlük olyanokat nem voltak képesek kitalálni molyen hosszú vezetékekkel kérik a szettet, az meg hogy maguk csattintsák be a sarukat a dugóba(szivesen csináltam volna 1-6 méterig bármit) az is kivitelezhetetlen volt
az meg végképp megbukott hogy a nagyobb cégek szervizesei kösség be maguknak
namármost ilyen szerviz háttér mellett lehetetlenség bármit is csinálni
amúgy az a gázszett kb 150-200 ezer lett volna, ha a cégek maguknak beszerelik napi 3000 spórolással max 3 hónap alatt visszajott volna az ára, de ha még a 400 ezres irreálisan drága beszerelt verziót nézzük az is fél év
a műszaki megoldásokat nem tudom, simán fejleszthető volt
Mingyá gyün a 3. Kör
Mééé boldog a tehén?
Megfejted
Pl az euro3 jobb értéket produkált mint az euro4
Be lett mérve nem egyszer
Csak lett tesztnek csinálva egy mol kamionba ők is méregettek ezt-azt és utána az nkh kinyírta
Ez is kb olyan véletlen mint ez a,migráns mizéria
Amúgy az tény hogy a sima adagolósnál hozta a,legjobb eredményeket
Pl ausztráliába kocsikba is van(érdekes, ott senki sem baszakszik vele simán csak műszakira,kell vinni), ismerősék oda,mentek tanulmányútra
Szerintem se kamionba való. Illetve abba se:))
http://youtu.be/erBZLfjFiXg
bele kell nézni az index gázos fórumába mik vannak sok béna pöcs mindig kavar
aki kifejlesztette kapacitás hiány miatt nem tudta beszerelni a kamionokba
akik bekötötték egy idióta banda volt, én ismerem mind volt rengeteg gondjuk volt mindenféle szinten, én nem voltam érdekelt a dologban de a hajam téptem tőlük olyanokat nem voltak képesek kitalálni molyen hosszú vezetékekkel kérik a szettet, az meg hogy maguk csattintsák be a sarukat a dugóba(szivesen csináltam volna 1-6 méterig bármit) az is kivitelezhetetlen volt
az meg végképp megbukott hogy a nagyobb cégek szervizesei kösség be maguknak
namármost ilyen szerviz háttér mellett lehetetlenség bármit is csinálni
amúgy az a gázszett kb 150-200 ezer lett volna, ha a cégek maguknak beszerelik napi 3000 spórolással max 3 hónap alatt visszajott volna az ára, de ha még a 400 ezres irreálisan drága beszerelt verziót nézzük az is fél év
a műszaki megoldásokat nem tudom, simán fejleszthető volt