Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem csinálja.
Csak kihasznállak, tudod jól...mégis jössz, ez Stockholm-szindróma!
504 Gateway Time-out - imádom az sm messenger részét, többet látom ezt az üzenetet, mint bármi mást, ideje lenne már megcsinálni
Az van!
hirtelen dzsekinek olvastam, bár az is kell hozzá
Békén hagyni mindenkit! Őt is!
Hétvégére dzseszszkít kell vennem!
Milyen jó is az hogy kocsival megyek így haza tudlak vinni kenyerestül. No meg az éjszakai szajré hurcolásról nem is beszélve. Úgy járunk a sötétben mint két besurranó tolvaj
Nem úgy, mint VR...odamegyek a nagy barna haltolvajhoz, belecsípek a fülébe és ahhoz, hogy keresztbe átharapjon engem, el kell engednie a lazacot és tádááááám...nyertem, megvan a hal!
Nem én járok ide kocsival, hogy el tudjak menekülni!
Megverekedsz érte mint VR?
Milyen "te kocsmádba" épp hogy megtűrnek a Nagy Siófuck Cittibe te he
Oda is mennék hozzá:

- ki a vagy te, hogy nyáron bundában, természetvédelmi területen, engedély nélkül pecázol, nagy barna suttyó! Adod ide a halat, more!
Jössz még té a zén kocsmámba!
Nem, simán megvárom, hogy kifogja én meg elveszem tőle.
Hal-strici!
Én meg fogatok másokkal ingyen....
Így ám. Én látom is magam előtt ahogy Laller a Sió zsilip tetején kattogtatja az állkapcsát remélve hogy vízen meg iszapon kívül más is keveredik a fogai közé
Boltban bárki meg tudja venni, én magamnak fogom ki.
Engem is kibaszottul idegesít az idő. Kipróbálnám már a kamerát is. Mert kíváncsi vagyok mit tud. De három hónapja ott van a szerényen. És vár. Mennék már felfedezni a környéket is de kocsival nincs az az isten hogy elinduljak.
De aranyos!