Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én köszönömért melózok.
Ez az Oem-parts.hu nem egy idegbeteg gyors cég.
Szemmel látható már messziről.
Olyan jó, hogy magam osztom be az időm! Bár ezért meg kellett dolgozni a farmon.
Nem értem mi a problem az iccakával, már 12éve nyomom...
Jahh dee én is UTÁLOM, de nálunk (lehet csak nálam) megfizetik
Azért egy szabad 10percben csak meg kellene nézni hogy milyen vastag az a hajszál.
Jó munkát.
Kitartást tesa!
Na én léptem.
Mit is szoktak mondani
Áhááá
Háááá hááááá
2x10nap*
2x10 alatt egyetlen helyet találtunk az üdülő övezetben(Rosolina) ahol finom volt a pizza. De ha itt elmegyek a Matteoba olyan pizzát kapok ami álmaimban az olasz pizza
Szép estét! Most vacsikáztam! Remekidő volt ma! Napsütés és kék ég
én azt kedveltem aminek a szélét feltekerik és sajt van benne
nem emlékszek melyik cég hozta, de ott volt 70 centis is, az a 70 centis már elég egy embernek ha nagyon éhes
felénk múlt évben volt olyan akció hogy ha megeszi valaki az 50 centist nem kell kifizetni, haver hívott hogy menjünk de én ebben semmi kihívást nem találtam.........
Miből? Problémából?
Az nem egy hajszál na.
Most meg a Pingvin Szerájból rendeltünk három menüt azt egy hasáb hiányzik, most várok családom meg kajál...
Húsos lángos
Ez amúgy érdekes, drága, de igazából nem drágább egyik sem a japóknál, lehet hogy egy hajszállal drágább de többet is adnak.
Én 1et jegyeztem volna el aztán szakítót
Na ezek után a nő térdeljen
Majd szólok cicának
Rühellem az olaszokat nem eszek ilyet!
Nekünk sikerült elég sz@r pizzát enni kint olaszban.
Viszont itthon elég jókat sikerült eddig kifogni.
Ezzel persze nem nagyarcúskodni szeretnék mert hát megeszem én a vastag tésztásat is csak azt nem hívom pizzának hanem inkább langallónak.
Nekem pl. több feleségem volt mint menyasszonyom.
Ok, akkor érzelmi alapon biztos nagyon finom. Ellenben pl. ezt : http://jusandcalzone.blog.hu/2... érdemes megnézni, valami ilyesmi az ehető pizza.