Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyan ilyet használok! Aminek kell belefér és nem nagy böszme! Menet közben fel sem tünik,hogy rajtam van!
Igen, egészen más őzet fogni kocsival vagy motorral, a kocsiban egyben maradsz.
Bőrruhával volt rá példa,amióta használható méretű a tanktáska jó régóta nem.
Na majd az MZ-t betesztelem, hogy bírja e a 120-at a tengerig...ha nem, akkor mehet a hahu-ra, alkalmatlan a jelenkorra.
Jah és igen. Kocsival sokkal konfortosabb éjjel haladni. Motorral nem biztos hogy elvállalnám. Hajnali indulás még belefér de hogy mondjuk Éjjfélkor startoljak el vele az tuti nem férne be nálam.
Én használok. Nem is nagy pár ezer forint volt. Cigi teló tárca belefér. Én amúgy is utálom ha bármi van a kabátban. Nem szeretem.
Jah ezt a sebesség korlát dolog nekem is csak akkor volt meg mikor haza értem. Én is végig döngettem lakotton kívül 90-el (Nah jó néha 80-al ha szar volt az út) Pályán meg 110 utazóval a Forddal. Simán elfelejtettem a sebesség korlátot. Mondjuk máskor is így csinálom csak jobban figyelek trafira. Bár most sem kaptam csekket. Olyan tempónál a tej megalszik a számban.
Valamelyikőtök használ combtáskát?
Jó lenne túrázáskor, HA leteszem a kabátomat a hátsó dobozba, akkor az iratokat, cigit, miazmást áttenni valahová. Csak a brutális méretei riasztanak el....
Én is lezörgettem Pécs-Zadar-Vir-t java részt pályán elég hamar. Éjjel 1-kor indulás, zéró forgalom, összekoszolt rendszám táblával, felbaszott refivel tapostam neki, várt a tenger, nem értem rá szarakodni.
Mért ne lehetne?
Most majdnem megkérdeztem hogy mi az istennel értél le 1 óra alatt Budapestről Karlobag-ig. Mert az egy igen figyelemre méltó tempó lehetett
Ez jutott eszembe nekem is. Az ember inkább beáll pályán 130-140-re és zörget, tartja a pisit, tűri a derék fájást, de siet és várja mondjuk a tengerpart, majd a parton pihenget, csak minél előbb ott legyen.

A múltkor futóztam 2 motort is, traileren a Thalia-val, hát felbaszott az ideg úgy a 80-nal szarolással, hogy 110-120-zal nekiindultam, előztem akit lehetett és ez csak 2x50 km volt.

A francnak van ideje sok 100 km-t 80-90-nel tötymörögni.
A cigi tök felesleges, azt kivehetjük a képletből. A tankolás az valóban időigényes, keresgetni, kiállni, töltögetni, fizetgetni.
Azt tudom hogy reggel 4-kor indulva délután fél 3 kor már splitben úszkáltam.
Ugyanez Budapest-Karlobag 8-kor indulva este 9-kor csorogtam le a Karlobagi szerpentinen.
Szerintem igen. Egy extra kényelmessel is szerintem pariban van a táv. Mivel kocsival autópályán szinte megállás nélkül letolom a távot. Motorral meg pisi cigi tankolás meg azzal nem is szívesen megyek pályán. Mikor megy a motor akkor pikpak lehagyja a kocsit de sokkal sűrűbben állsz meg a géppel. Én pl egy 700 Km-en legalább 3-4 megállóval kell számoljak mert ennyiszer tankolnom kell. És a cigi még nincs sehol sem a képletben. Kocsival egyszer sem muszáj megállni. A ford futóval a háta mögött is kimegy egy tankból kacagva ennyit.
Ráadásul fele idő alatt
http://www.vatera.hu/dainese-motoros-combtaska-2604232976.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=listings_big3_bottom&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2F&bk_term=dainese%20motoros%20combtaska
Egészen más téma: szerintetek ilyesmi combtáskát meg szabad venni?
A méretei riasztóan nagynak tűnnek (tudom hogy kínai hamisítvány, de ennyiért ez nem hátrány nálam):
http://www.vatera.hu/dainese-motoros-combtaska-2604232976.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=listings_big3_bottom&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2F&bk_term=dainese%20motoros%20combtaska
Ha betartod a 80-at az autópályán az utánfutóval, akkor nem hiszem....
Várjatok, azt állítjátok, hogy kocsival, futózva hamarabb ott vagytok, mint egy kényelmes sport-túra motorral?
Amúgy a bajok gyökere ott van hogy,általában akinek pénze van túrázgatni annak ideje nincs
És akinek sok ideje van többnyire pénze nincs a,hosszabb túrákra
Én pl már most kiveszek 1-2 nap szabikat mert múlt évben se tudtam mind kivenni valami 32 vagy 33 nappal indultam idén
Itt igazából az a kérdés hogy mire van idő. Ha van 7 napom kirándulni akkor elbaszok 1,5-1,5 napot oda meg vissza arra hogy lábon menjek. De ha csak 3 napom van akkor fel a futóra bő fél nap oda ugyan ennyi vissza és azonnal fáradság nélkül lehet menni a megcélzott helyen kanyarogni. Mikor mire van idő. Amúgy megy az 1000 Km egy nap alatt nekem is. De másnap még 1000 már nem menne. Mert fáradt vagyok.
Pont akkora a kibetonozott árok mint a robogó szélessége
Csak az a vicces hogy kb 2 másodperc kellett volna a kapunyitásig
Biztos fent voltak a kitámasztókerekek....
Robogón aludtam már el
Az a vicc hogy a kapubejárónba kanyarodás közben és a szomszéd árkában ébredtem
De még elaludva is kibaszott ügyes vagyok mert el sem dőltem