Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kell menni a boltba, ott sokszor két zacskó van.
Lehetőleg... Szoci motoroknak amúgy teljesen mindegy, ha éppen nem fúj a szél és nem hordja a homokot, akkor vidáman el lehet szerelgetni a napsütésben az udvaron is.
Na mindegy, az jobban idegesít, hogy baszik melegedni a víz, az összes hal még km-ekre bent van a mederben, vermel, nem lehet semmit fogni. Tavalyról már csak két zacskó halam van, az két vasárnapi ebéddel el is fogy.
Mindent meg lehet oldani, ha kell, udvaron egyébként sem szerelünk lehetőleg.
Az emberi létet nem a tény határozza meg, hanem az elhatározás. A tény külső körülmény, mint az időjárás, a koszt, a kényelem, az elhatározás belső. Az emberi sors nem a külső körülményeken, hanem a belső elhatározáson áll vagy bukik, győz vagy visszavonul...
Nincs az a probléma vagy motor, amit ilyen időben nekiálljak szerelgetni, ott is rohadhat meg felőlem.
Úgy alapvetően kurvára idegesít, nem csak motorozás miatt. A kutyával nem lehet egy jót játszani a kertben, mert lefagy a kezem. Munka közben terepen a szar is belém fagy a jeges szélben. Este lehet fentebb csavargatni a konvektort, mert a kellemes, -15 fok érzetű szél áthűti a házat, kezd már felbaszni komolyan.
Motoron is csinálgatnék ezt-azt, de a kurva anyjának van kedve vörösre fagyott ujjakkal babrálni a fékcsövet, meg egyebek.

Minden nap szeretek valamit dolgozni, de felkúr, hogyha az időjárás hátráltat.
Igen, tavaly ilyenkor szép idő volt, egész áprilisban meg szar, hideg, esős idő. Már azt hittem, hogy le kell mondanunk a május 11-én kezdődő görög túránkat... Mivel az én biztosításom úgyis csak április 1-től érvényes, én azt mondom, 2 hétig lehet még akár hó, jég, szélvihar, bármi, csak "bolondoknapjától" lehessen csapatni szép időben
Bár motort szerelni még szarabb ilyen hidegben, mint motorozni. Előbbi engem jobban "kikészít".
Én is unom már kissé a hideget.
Szerinted nekem nincs elegem. Mind a 4 motor össze van rakva a garázsban. Mind működik mind felkészült a szezonra és bent hesszelgetnek már hetek óta a garázsban. Télikabátot elraktam a szekrénybe. Motoros dzsekit már kiszedtem. És ott rohad a fogason. De közben a facén meg sorra jönnek az ilyen meg olyan meghívások hogy ide meg oda menjünk. És még a face is azzal kezdett ma reggel hogy "Boldog és kellemes tavaszt" Hát a nagy büdös ló**szt. Majdnem esik a hó. Taval ilyenkor már Cseszneken játszottunk. Sőt nem hogy most két héttel korábban. Most meg reggel belefagyok a kocsiba.
Kivan a tarka fasz már ezzel a jeges széllel, semmit nem lehet csinálni a szabadban...
Ne beszéljünk erről jó ? :-D
Kurva jó reggelt Vietnám! Március 20, kellemes jeges szél a déli parton.
Nekik nincs is terepmotorjuk, se moto.
Libsi köcsög banda ez
Nem a meleget hanem a,melegeket hozták
Sándorok Józsefek legyenek szívesek beíratkozni kazánfűtő tanfolyamra.!!
F......mba milyen zsákban hozás ez..
B..... sza meg a JEGESMEDVE!
Mi?
mert néha elkap a lelkesedés(ami szerencsére csak pár napig tart) aztán jó ha vannak ezek a kacatok
erről jut eszembe kell venni egy 320as korongot a gyorsvágóba mert elkoptattam
pl vágó eszközből is van egy 3200w-os bosch 'nagyfelex' akkor egy 1400w-os fordulatszámszabályzós 125ös egy 650es könnyű 115ös meg 2 gyagyi 3 ezer forintos piaci követ meg ilyen szarokat vágni plusz a gyorsdaraboló
de fúróból is van egy akkus makita, egy akkus noname, egy 650es ütvefúró, egy 700as 2 sebességes, és egy régi nagy buzi 2 sebességes maltert meg ragasztót keverni
plusz volt egy akkus kicsi de nem kaptam hozzá akkut és ki lett nemrég dobva egy ezer éves kress fúró volt
ez a fémipar nagyja
Az a másik véglet, de jelen esetben ez irreális gondolatmenet
Erre a videóra emlékszem. Nagyon ott van. :-D
enbyi frlesleges kacatbol siman.
kepzeld el ha szeretne dolgozni mennyi penze lenne.
Ez nagyon rendben van ! Ezek a gyerekek a motor gyári alkatrészei ! Majd mindjárt jön valami donorokkal suttogó fajbarom mint a minap a ZZr fórumon !
De lehet mindkettőt akár:))
vagy egy normalis motort.
És mért nem értékesited? Dolgozni ugyse dolgozol vele, viszont bármit vehetnél belőle. Pl. normális autót