Nem,jó a cucc.Viszont össze-vissza pakolászni úgy felesleges ahogy van.
Simán jó benne motorkázni.Reggel felrakod,este leveszed.Benne meg a motyó,oszt csá.
okos ember nem kell sok helyre
az "úri népek" kiképzik magukat hogy tudjanak irányítani, a többieknek meg kb annyi agy kell csak hogy a rábízott feladatot elvégezze
A fizika alapvetései szinte mind elméletként kezdték, aztán vagy bebizonyítják vagy megcáfolják, sok még a rejtély és az öreg az ismeretlenben járt fejben, ez az elméleti fizika lényege, eljutni oda, ahol az emberi agy még homályban tapogatózik.
Minden esetre szegényebb lett a fajunk nélküle, de semmi baj, 100 milliók lépnek a helyébe, akiknek egyetlen célja:
"Zabálnak, basznak, tenyésznek, mint a patkány!" Junkies.
amúgy a fizika az aminek az állításait lehet bizonyítani
az elméleti fizika meg az aminek az állításait nem lehet megcáfolni
azt hinné az ember hogy ez ugyanaz, de nagyon nem
én ehhez IS értek.......
és csak azért nem szoktam gondolkodni mert fárasztó
Én motorozáskor a sok zsebes Shox kabátomban vagyok elpakolva, de ha kánikulában letenném a kabátot (a hátsó dobozba) és bemennék valahová, akkor felvenném a combtáskát és átcuccolnék. Erre gondoltam, ezért vettem. Combtáskában biztosan nem fogok motorozni....
Mikor meghallottam, hogy a Professzor Úr meghalt, már sejtettem mi lesz. Habzott a szája napokig az össze 70- IQ-s seggtitánnak, hogy "jáááájjjj Ő csak elméletileg vót fizikális"...szerintem önszántából lépett le, nem bírta már ezt a sok menthetetlent a világon.
vállon lógatva elmegy kb mint a pisztolytáska
amúgy a legtutibb egy sokzsebes kabát
régen egy olyanba motoroztam hogy volt rajta 2 nagy patentos zseb alul, ebben 2 kisebb cipzáros, egy cipzáros belsőzseb egy cipzáros felsőzseb és egy tépőzáros felsőzseb a hagyományos telefon mérethez igazítva(10+ éves kabát akkor még nemigen tapogattuk a telefont)
ha erdélyben nem szaggatja meg a szeder bokor még abban járnék most is
ebben elfért minden, okmányok telefon fotogép, alul a kaja(csoki műzki keksz stb), ha megálltunk kesztyű stbstb
az alsó zseb akkora volt hogy 2 vhs kazetta simán elfért benne lepatentolva
amióta nincs azóta buziskodom az övtáskával a gyereké volt anno teli van halálfejekkel
elég ocsmány de elfér benne minden kacat
Szövetnadrághoz valóban, talán még farmerral elmenne, de ott is csak valami egyetlen egy színű, nem csiri-csáré dizájnnal. Mindegy, viszem kézben, az akta táskához még egy 15 évet öregednem kell.
Ez egy nagyon jó cucc, véletlenül, de pont 1 hete kezdtem én is combtáskában gondolkodni. Motorozáson kívül használ valaki ilyet a hétköznapokban? Akta táskához még nem vagyok elég öreg, hivatali bőrszütyő kizárt, a laptop táskát meg elég ciki bepakolni telefonnal, kulcsokkal, 2 db mobillal, mindenféle kártyákkal.
Simán jó benne motorkázni.Reggel felrakod,este leveszed.Benne meg a motyó,oszt csá.