Biztos így van nem tagadom mert nekem még sosem volt középdobos motorom meg pénzem sem egy rendes végdob cseréhez. Így végül is nekem nem lesz ilyen bajom soha. Mert ha futja is végdob cserére akkor sem lesz gondom a takarólemezzel mert hogy nincs középdobom. De ez így jó is
A múltkor még kopasz voltam szerinted, most meg kurva vagyok. Akkor ki vagyok én tulajdonképpen szerinted?
Megválaszolom helyetted: fogalmad nincs. Úgy hogy benyalhatsz, de azt is csak akkor ha hagyom, te seggnyaló kutya.
Az uncsi-t használom. A Moci néha becsúszik. A nagyi viszont állandóan használt kifejezés általam. Mert nekem a nagyim a mindenem. Imádom mindkettőt. Szerencsére még mindkettő meg van. De pl Nagypapi az fura. Nagypapa van az úgy helyes.
Sehol nem írtam, hogy hatalmas motoros vagyok. Csak múltkor téma volt, hogy férfi ilyen szavakat, hogy moci, nagyi, uncsi stb. nem használ és ez a kijelentés sem tőlem származik, már nem tudom ki írta.
Látod ... Ha leveszi az ember a gyári végdobot akkor lejön a burkolat is. Olyankor meg valami kibaszott ronda. Janinak is ilyen van. Nincs lefújva mert ugye burkolt így olyan hogy "ne bazdmeg, középdob" "Ilyenre sikerült így kell szeretni"
Buzerálva tuti nem volt mivel 0-ás motor és azóta egy azon személy kezében van. Nem mondom hogy akkora göcsörtök vannak rajta hogy a kesztyűt ráakasztod de akkor is hullámos nem egyenletes. No meg vonzza a szemet. Mivel elüt a hegesztés színe az anyagtól. Így még vonzza is a szemet.
Pár hete hegesztettem először, volt hogy nem találtam el a hézagot, volt hogy átégettem a francba a lemezt, de csak-csak egyben maradt a cucc. Érdekes kihívás, most télen kezdett el buzerálni az, hogy ha kell, a kidőlt kiskaput vissza tudjam kókányolni a helyére, nagy igyekezettel próbálom kitanulni a hegesztés alapjait, nagyon érdekes szakma.
Pincsi!
Megválaszolom helyetted: fogalmad nincs. Úgy hogy benyalhatsz, de azt is csak akkor ha hagyom, te seggnyaló kutya.
Ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehet szépnek nevezni. Mármint azt a középdoboz
http://ekladata.com/QdztJxc2Zh...