Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott a lánc is az is problémás

igazándiból pár alkalommal vittem csak magamal mertt vagy egy kiló a súlya
pl amikor dunavarsányban aludtunk a munkás szállón felcsattintottam, elöl kormányzár hátul lakat eltolni nem fogják......... furgonnal meg bármit elvisznek
A rat stílusnak is meg van a maga szépsége. Gyorskötötővel összefogatott idomok. Meg ami kell. Nekem az is tetszik.
ilyet láttam annak idején 650 burgman csávó + csaj 4x feküdtek, mire leesett... nem hittem a szememnek, sírtam a röhögéstől
A lanckereket könnyebb elvágni a picsaba.
Tranzit megáll és hipp-hopp eltűnik a lakat.... motorral együtt, majd ráérnek levágni bármelyiket...
Amúgy egy értelmes tolvaj ránéz a lakatra és lelép.Nem toköl a 3,5 percnyi nyitogtassal.
A hülye meg nem tudja kinyitni.
Lehetne hogy ezt valamikor olyankor tegyük meg amikor már lehet menni motorral. Olyankor amikor már én is felkívánkozom rá. Nem olyankor amikor te.
Ilyet az utcán nem tudnak csinálni - ott az erőszakos megoldások a menők (erővágó, akkus flex, akkus fúró, kalapács) Ha nagyon el akarják vinni, akkor 3 markos fickó bedobja egy furgonba, és kész...
de ezt másra is lehet használni.......
nekem egy ilyen van : http://www.zar-lakat.hu/890/mu...
ezt felcsattintom a lánckerékre aztán ha valaki leveszi meg is érdemli

igazándiból előbb volt meg a lakat mint a motor még amikor építkeztünk akkor vettem de valami 5 ezer volt még akkoriban
én tuti nem tennék semmit sem a féktárcsára......még ingyen sem
elfelejtem, aztán egy kövér gázas 60 centi után máris hempreregnék a földön
Van egy kisebb lekváros üveg gombom.
Pont emiatt aggódok, vagy vannak fenntartásaim. Itt egy "sima" Abus zár, csávó nyilván profi, de ki tudja, mekkora szaktudással próbálják ellopni azok a krva tolvajok is a motorokat? 3,5 perc alatt megvolt neki: http://youtu.be/AA48RF_gYkA - Ha ennyi kinyitni egy 20 ezres zárat is, miért adnék érte 20 ezret?

Örülök, hogy kicsit együtt gondolkodunk a témán, hátha tanulok belőle többet is.
akkus flexel 10 másodperc ezt is levágni
Abus Buffo 10-es szárvastagság 3eFt
Abus Strada 34/55 10-es szárvastagság 7eFt
Luma Solido disk 12-es szárvastagság 9eFt
Mindegyik vadi új és hordtáskás
Mennyi pénzt teszel egy fogadásra?
Azért ez nem egy amcsi gengszter film.
Adok a kezedbe egy kínai lakatot meg egy gemkapcsot és probalgasd.
Ők,sem nem olcsóbb sem nem egyszerűbb ez mint egy kimondott motorlakat.
Ennél olcsóbban adok minimum ilyen minőséget Mindjárt fotózom
azért egy ilyen forma lakatot nem könnyű elvágni:
http://www.zar-futar.hu/home/7...
még ha olcsóbb is
én ha geci tolvaj lennék és ott a tárcsában a zár és nem tudnám leszedni tuti addig csapkodnám a féknyereghez amíg az is cserés lesz.....
És keményen behajtottad rajtam!
+ 1 kávé
A sima lakatokat egy gémkapocssal kinyitod
Sima lakatot el lehet vágni erővágóval, de a profibbakat, főleg ha az erővágó egyik szárát nem tudod betámasztani a földre, nemigen
Van még 2db brutko lakatom töredék áron Adatlapomon a teloszámom, ha érdekel csörögj
Ja csak a lakat nyelve simán belefér egy erovagoba,tarcsazar nem igen.
A drágábbak gondolom jobban ellenállnak a furasnak.
Nem tűnik hülyeségnek amit mondasz!