Ha,át van ázva az agyagos murva bütykös gumival jobb mint az aszfalt a slick gumival
Úgy tapad abba a bütykös gumi mint a kisgyerek hajába a rágó
Szárazon elég szar akkor én se szeretem, porol mint a kurva anyja plusz csúszik mint a vazelines csiga
Velem pont ez történt az egri tecsó bejáratánál, vásárlás megvolt, lányommal felpattanunk ahol épp a megállóban álló tömeg odafordul a motorhangra (akkor sv650 sportdobbal) és vagányan elindulunk oszt azonnal meg is állunk épp, hogy a lábunkon. Leszállok és látom amit látok, erre kissé idegben tetézve a dolgot a kulcsot belerakom, de nem fordul el mert ahogy elindultunk megszorult a zár erre elkezdem rugdalni, hogy kiengedjen csak a kulcsot benne hagytam amit az első pár rúgással sikerült beletörnöm, aszem okoztam a népnek pár vidám percet nekem meg forrt az agyam, kérdeztem a fagyisbódést, hogy ad-e áramot mert akkor veszek bent egy olcsó flexet.......de mielőtt megvettem volna elkezdtem tologatni, hogy arrébb tegyem a megállóból mire fellazult a zár és szerencsére a beletört kulcsból kilógott egy kicsi így azzal el tudtam fordítani és kioldott, na azóta hallani sem akarok tárcsazárról pedig van itthon kibontatlanul vagy három.
Úgy tapad abba a bütykös gumi mint a kisgyerek hajába a rágó
Szárazon elég szar akkor én se szeretem, porol mint a kurva anyja plusz csúszik mint a vazelines csiga