Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha,át van ázva az agyagos murva bütykös gumival jobb mint az aszfalt a slick gumival
Úgy tapad abba a bütykös gumi mint a kisgyerek hajába a rágó
Szárazon elég szar akkor én se szeretem, porol mint a kurva anyja plusz csúszik mint a vazelines csiga
Utalom a murvat,mindegy milyen meret.
Inkább hegyi murva....változó átmérőjű kövekkel
szerettem az x11-t nagyon, az egyik legjobb motor még mindig, de nagy köpködve meg lehet ezt is szokni
Amiota latom csak a sima aszfalton motorkazas milyen sajtreszelot csinalt a hasidombol az se kell.
Csupaszon szep az elet.
hát vazze, ennyi műanyagot én még nem vittem magammal motorozni, az biztos
hát én tavaly megfogadtam, hogy bár sokat motoroztunk együtt a túravezetővel, többet nem fogunk
Minden motor enduró, cdak a használója dönti el miként használja:)
ááááá comfort módba raknám, a többit meg megoldanám erőből
Azt budosnagy muanyagcukorkat vegighuzod a kovek kozt kidoglesz mint a soroslo es otthagyod a felit.
tavaly Albániából haza sikerült egy 15km köves földutat fogni... én voltam a leglassabb a csapatban
Pedig a k1600-al ha megcsinálnád ugyanezt, azok ott a videón mind a szakadékba hajigálnák a motorjaikat és utánna ugranának
nagyon fasza... papírkutya vagyok... maradok a közútnál és a szállóknál vacsorával-reggelivel
Jah hogy a tobbi meg uncsi lapos aszfalt?
mert gondolom az út 80-90%-ban nem ilyen.....
ezek csak az érdekes részek
Gyalog egy konnyu hatizsakkal sokkal kevesbe faraszto lenne,minek ehhez motort vinni?
az endúrózás az kb ilyen tevékenység:
http://youtu.be/WJ7cOie4ib0;
én ezt nem tudnám hová tenni.......
https://www.motoroazis.hu/fels...

Nekem ilyen van több éve vettem ...... szirénázik ha éppen elfelejti a pilóta leszedni,ill lopás esetén....
Nekem van zsinór sárga a tárcsazárhoz beakasztom a fèkkarba.
Ezért van ezekhez memory stick, amit a gyújtáskapcsolóba raksz, tehát ha elfelejtenéd, legkésőbb akkor észbekapsz amikor a kulcsot nem tudod bedugni
plusz ha még odabasz a nyeregnek és azt is venni kell másikat akkor meglett volna az igazi boldogság
Hogy ez mekkora szar. Írtam még vagy fél oldalt erre csak egy mondat jelenik meg. Ezért nosszúbop most nem árulom el min kacagtam.
Ma olyan jót kacagtam.
Velem pont ez történt az egri tecsó bejáratánál, vásárlás megvolt, lányommal felpattanunk ahol épp a megállóban álló tömeg odafordul a motorhangra (akkor sv650 sportdobbal) és vagányan elindulunk oszt azonnal meg is állunk épp, hogy a lábunkon. Leszállok és látom amit látok, erre kissé idegben tetézve a dolgot a kulcsot belerakom, de nem fordul el mert ahogy elindultunk megszorult a zár erre elkezdem rugdalni, hogy kiengedjen csak a kulcsot benne hagytam amit az első pár rúgással sikerült beletörnöm, aszem okoztam a népnek pár vidám percet nekem meg forrt az agyam, kérdeztem a fagyisbódést, hogy ad-e áramot mert akkor veszek bent egy olcsó flexet.......de mielőtt megvettem volna elkezdtem tologatni, hogy arrébb tegyem a megállóból mire fellazult a zár és szerencsére a beletört kulcsból kilógott egy kicsi így azzal el tudtam fordítani és kioldott, na azóta hallani sem akarok tárcsazárról pedig van itthon kibontatlanul vagy három.