nem, megyek-jövök minden nap...
de azért már jólesne csak motoros cordurában nyomni egy kellemes 17 fokban nekem is , lassan nézhetek nyári gumit is
mondjuk pénteken erőteljes napsütésben mentem, és basszus annyira elszokott tőle a szemem, ahogy visszatükröződött asz aszfaltról, alig láttam a vonalat , meg kell szokni újra ezt az erősebb fényt
Tavaly nyáron eladó volt a családi igásló. első szériás, benzines négyes golf nem szép, de műszakilag rendben(fiamat is hordtam vele). A kilóméter számláló is csak valamit mutatott, amit a nepper saccolt két gazdával előttünk. Jött a vevőjelölt, körbemérte festékmérővel a pár százezres kocsit, hogy hát itt is volt fújva, az is volt már javítva. Persze a már az érdeklő első telefonhívásakor elmondtam az általam ismert történetét a kocsinak. Az, hogy a hengerfej tömítés, minden szűrő, folyadék, és hátsó fék 1000 km-t sem futott, odáig már nem jutottunk el, mert beült asszonykája az ülésbe, és rádöbbent, hogy ez nem is Polo, ami neki tetszik.
smoke and charm matricás hármas golf cabrioval jöttek
Pocses, múltkor akkorát borultál a Babszival, hogy otthon szétnéztem neked van e valami ilyen brutális teljesítményhez való gumim, neked adom, hogy ne kaparjon ki többet a gép és be hemperegj már össze-vissza.
A jobb szélső eredeti indiai Oblygeio, bakelit anyag a komoly futásteljesítményért, de leszilikonoztam neked, hogy fogja a lovakat.
Ducati ST2, Triumph 955i vagy Aprilia Tuono 1000, ezek vannak betervezve, mert nem szeretem ha csak hümmög a gép és nem jön az erő.
Egy nagyon olcsó Honda CBR 500 van haveromnál, ami nem csörög, nem eszik sem olajat sem vizet hidegen se és 150 ezerért adná. 1991-es, belpiacos, magyarul 1-2 szezon alatt szétrúgnám és mehetne a bontóba.
Az ajánlat nem rossz, de még átgondolom.
Haver egy időben sofőr volt
Hozták be a németektől-osztrákoktól a sok lomot, párszáz eurós kocsikat
Itthon meg kicsinosítva gondos német orvos házaspártól vette meg mindenki
Mondjuk ez az orvosos régen is divat volt fater zsigulija is nyugdíjas orvostól volt. Én már ismertem az eladót mert az ilyen "csoda" kocsikat mindig az árulta a kupecék helyett
A legutolsó drót bilincs is újra galvánozva volt azon a zsigulin...
Látszott hogy rengeteg meló volt benne, nem is lett csalódás
tegyük hozzá, hogy az óraállást igény szerint oda teszik, ahova kéred... bármely márkájú autón.... vhogy a használt autó vásárlók determináltan kódolják magukat önmaguk átbaszatására, tudja, hogy kamu, de úgy tesz, mintha nem lenne az
A 3 milla csak becsült mert mind 200alá van tekerve
Ha lenne tuti buli már venném is de még nem jött össze
Mint haverék g astrája 350ért gázzal 2 kerék szettel
Magában az alkatrész filléres cucc. Nekem volt kicsi töltő 0.2a-1.2a a vezérlő ic kb 2 ezer trafó 1500 sok kis kacat 500
A kurva drága cuccokban sincs sokkal több érték. Max az extrák csipesz dugó stb
Nekem ctek van mert haver elbaszta a töltőt és nem javítottam meg
de azért már jólesne csak motoros cordurában nyomni egy kellemes 17 fokban nekem is , lassan nézhetek nyári gumit is
mondjuk pénteken erőteljes napsütésben mentem, és basszus annyira elszokott tőle a szemem, ahogy visszatükröződött asz aszfaltról, alig láttam a vonalat , meg kell szokni újra ezt az erősebb fényt
Bár téged ez nem hat meg :)))
smoke and charm matricás hármas golf cabrioval jöttek
A jobb szélső eredeti indiai Oblygeio, bakelit anyag a komoly futásteljesítményért, de leszilikonoztam neked, hogy fogja a lovakat.
Egy nagyon olcsó Honda CBR 500 van haveromnál, ami nem csörög, nem eszik sem olajat sem vizet hidegen se és 150 ezerért adná. 1991-es, belpiacos, magyarul 1-2 szezon alatt szétrúgnám és mehetne a bontóba.
Az ajánlat nem rossz, de még átgondolom.
Hozták be a németektől-osztrákoktól a sok lomot, párszáz eurós kocsikat
Itthon meg kicsinosítva gondos német orvos házaspártól vette meg mindenki
Mondjuk ez az orvosos régen is divat volt fater zsigulija is nyugdíjas orvostól volt. Én már ismertem az eladót mert az ilyen "csoda" kocsikat mindig az árulta a kupecék helyett
A legutolsó drót bilincs is újra galvánozva volt azon a zsigulin...
Látszott hogy rengeteg meló volt benne, nem is lett csalódás
Ha lenne tuti buli már venném is de még nem jött össze
Mint haverék g astrája 350ért gázzal 2 kerék szettel
A kurva drága cuccokban sincs sokkal több érték. Max az extrák csipesz dugó stb
Nekem ctek van mert haver elbaszta a töltőt és nem javítottam meg