Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mi a faszér kell provokálni ? !
A modora viszonylag kevés embernek korrekt itt és elhiheted, ha a cseszneki pihenőben találkoznánk úgy, hogy senki nem ismeri fel a másikat, akkor meg kézfogás, röhögés, motorokról dumálás lenne, ebben egészen biztos vagyok.
Sok a kitalált szarságokon éleződő hiszti is, aztán meg a szardobálás mindenki részéről, öngeneráló folyamat, tényleg el kell engedni, mert sose lesz vége.
Nem sok valóság alapja van itt a műsornak.

De a legdurvább én vagyok, a nagyot mondó maffia Tháliás.
Az a vicces hogy en neki is megmondom,meg neked is.Szembe.
Barmikor.
Sot ha lever akkor lever.
Annak viszont vannak kovetkezmenyei.Ez az ami 4D.Szamitson ra.
Ez bazmeg nem egy gyereki a hora usakos veszternfilm ahogy te kepzeled.
Vagy karikasostoros hortobagyi zsivanyos.
Amugy nem fog jonni.Csak mondja.
Biztos úgy van ahogy te mondod , mert itt a megmondóké a világ ! Csak mikor jön a 4D valóság , akkor telefon , rendőrség , meg anyám szoknyája ?! Le kellene szokni a bujdosott észosztásról ! Ha nekem véleményem van valakiről , azt a szemébe is elmerem mondani ! Ahogy pinknek is megmondanám hova valók a gyönyörű felvételei , főleg a kutyatestű pózolósok !
Ajja le!! Az a triumph egy kibaszott jó motor !
Van annyi pénzed?
Mert akkor tényleg nekifeszulok a témának.
Jujj.Bocsi.
Már mert haragudnek?
Amúgy amit művel itt a fórumon az ipse az total rendben van?
Nem velem.Hanem úgy ám blokk.
Kipecezte a pinket és addig marcangolta míg le nem lépett.
Ok,eltűnt,most itt vagyok neki én.
Velem nem egyszerű.Ezert kapja a virtuális basztatast.
Ő basztathat bárkit,csak én nem?
Szóval a kettős mérce befigyel nálad az tuti.
És hidd el hogy nem a pink csajnak nyalok mert nem érdekel.
Azonkívül tuti nem ismered a fajtamat mert egyedi vagyok.
A modora miatt szívesen állbapattintanám,semmi több.De,nekem is éppúgy zajlik tovább az éltem,miután innen kiléptem.A sörözést élből nem ajánlom fel,pláne nem egy ilyen fazonnak.Aki nem sötét,mint az éjszaka,az nem kötekedik,hogy aztán kapja a szart a pofájába.Neki kell a törődés,egyelőre csak virtuálisan Az a baj,hogy az Ő mondandója mögött semmi görbe tükör nincs,csak szimplán tahó!
Az előbb dicsértelek meg, aztán most meg akkora baromságokat írsz, hogy elszomorító
Norbi...minden egyes itt lefojtatott rage-elésem végén vagy felajánlom mindenkinek a közös sörözést, vagy közlöm, hogy nekem vicc az egész és ilyenen én nem tartok haragot. Ez így is van.
Ez egy netes fórum...tudod mennyit ér az itt leírt szardobálás? Semmi bazki...semmit! Holnap vasárnap van, megyek piacolni, seftelni, kutyázni, szarok én a hisztire...Hétfőn meg újra tervezek, melózok, hol a tarka faszba hat meg, hogy 250 km-re lakó valakik mit írnak?
Van ez bármi kihatással rám?

Az egy dolog, hogy zoli-kawa70-levi meg a többi rage-huszár nekem sem a kedvencem, de komolyan...számít az, hogy mit írkálnak ide? Egy műsor az egész, engedd el...

Kíváncsi vagyok mivel tudott megsérteni annyira, hogy legszívesebben beszakítanád a száját.

Nem kell puszipajtinak lenni, de bedühödni is felesleges.
Súlyos milliókat.... Majd veszel magdnak még egy trutymót,annyiból már egy 0 km-es is kijön.
Volt ilyen kalandom , addig fenyegőzött a fasszopó míg elmentem megkeresni , szerencsére nem találtam meg mert eltünt a térképről , legközelebb bíróságon találkoztam vele , mert beszart és szaladt a rendőrségre hogy életveszélyesen megfenyegettem ! Szóval te Zoli gyerek , ismerem a fajtádat , és a provokálásodért már ,megf ne haragudj , de megérdemelnéd hogy a szart is kirugdossák belőled ! Ennyi kikívánkozott belőlem !
Amúgy csak szólok hogy amit leirsz most az súlyos milliokat fog érni bárki is ver le bárhol.
Meg csak nem is kell hogy te legyél az a szép benne.
Csak te csengeted.
Egy klinikai eset vagy elég labilis mentális tulajdonságokkal.
Szóval keresni nem kell,feltalálók magad puhára főzve folyamatosan.
Ezt érezte meg a haverod is.
Ezért szoptatott szét amíg itt volt.
És emiatt is síród vissza huppogve a parnadon.
Tudod az ilyen arcoskodó pöcsöknek másképp áll a szájuk,miután megtörtént egy baráti csevej.. De ismétlem önmagam,Te állsz folyton belém,én nem kereslek.Egy darab szar vagy,semmi több,de éjjel-nappal itt vered magad,aztán keresed azt,akibe beleköthetsz.Ám legyen.
Jézus ember,egyre komolytalanabb vagy.
Na,megjött a másik feled zolika..
Vicc vagy.Es terelsz.
Szóval arc van,tették nincsenek.
Kicsit sokat verekedhetsz ha minden netes hepajnál így viselkedsz (óvoda). Nyáron gondolom majd az lesz, hogy ááá nem éri meg mert annyit kapsz érte mint egy rendes emberért.
De az biztos, hogy nem fogod megverni.
Jézusom,ember.... Te beteg vagy.Mo dom,szerezz már magadnak egy rést,amit esténként tömködhetsz..
Meg mindig egy nagyra nőtt óvodás picsa vagy.Nolj már fel.
Szóval ez a sok duma azért van mert nem jössz?
Én mást írok,mint pl.Te.A trágárkodásod mennyiben másabb,mint,amit én írok? De komolyan Gondolom nem a szíved csücske(mármint virtuálisan),és ha egy véletlen folytán találkoznál vele,akkor a végén pacsi lenne.Részemről ez nem játszik,mert a folyton keresi a bajt,és szándékosan beleköt másokba,az egy kis csíra,és egy baráti kézfogás ezen nem segít..
Olvass vissza,pár oldal,kijelentette hogy ha melegebb lesz az idő meglátogat és párszor állon vág.
Amire kitalalhatom az előre megfontolt gyilkossági kísérletet és a súlyos testi sertest.
Mert van olyan meggondolt és fondorlatos hogy ezt nyilvános fórumon be is jelenti.
Erre mondtak hogy az eszosztaskor qurvahosszu volt a sor és kifogyott.
Amúgy mindezek belőle hogy ezután is eljön.
Ami viccesebb hogy komolyan gondolta azt hogy aaaaaah most nem megy,mert hideg van.......Nappal lemegy a homerseklet kinn +6 ra is.
Az igazán kemény igazságoszto sértett és zord nindzsak ilyenkor már nem pofozkodnak.