Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ez a lényeg ! Más űrtechnológiával is szenved , van aki meg a Marson is boldogul egy eke kulccsal ! Csak míg nincs meg a tapasztalatom addig az ekekulcs is Gedore a szememben , mert látom hogy töbszörösét lehet ekecselni megfelelő tudással ! Ja és ez a tudás nem tanulható könyvből , ezt tapasztalni lehet !
Értem én, értem. De abban a stilusban amit előad semmiben nem különbözik a jelenlegitől. Ezzel nem hogy tanitani vagy segiteni nem lehet, de szakmailag is hiteltelen lesz. Továbbá ő sem tévedhetetlen és mindent jol tudó, az is nyilvánvaló lett. Ráadásul vagy szerencsére ahhoz nagyon messze lakik hogy vele dolgoztassak ha ezek fényében lenne hozzá bizalmam. Több alázat és tisztelet az emberek és a végzett munka iránt, hitelesebb és sikeresebb lenne.
Csak egy apróság.Szegeny tasi szenved az újabb motorok tankjaval hogy rövid a benzincso,keresztbe rakja,pokozza,bebugyolspja rongyba.
Én aki élvezett a szarkupac hondan,nulla tudással 5 rugobol osszeutottem egy cuccot amivel simán atteszem az asztalra a tankot és lehet menet közben matatni benne.
Amúgy szerintem simán írások neki mert nem lesz rá szükségem többet.
Csak nem tudom hova.Esetleg a kupec elvihetne.
Szabvány nagy nyomású gyorscsatlakozo.Uzemanyag rendszerhez.
Attól még hogy nem reklámozom magam elpotyogok.
Jó akkor úgy mondom hogy nem illik !?
Szerintem meg azok fikázzák akik azt sem értik épen mit csinál , és soha nem kellett még más elbaszott munkáját helyrehozni ! Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni hogy a pék süssön ! És hogy nem figyelek , kire figyeljek , kinek a munkásságát lessem , hogy okuljak , a tiedet , vagy a racingpicsáét ?! Ne gyere nekem az értetlenséggel mert ezt nem értitek meg ti a nagy megmondók !
Zoli...(bazzeg, itt mindenki Zoli vagy Pityu? ) azért van az a pillanat, amikor egy nőt is meg kell csapni úgy, hogy a foga kiessen.

Mikor a rendőröket kiküldik az aids-es köpködő kurvához, vagy mikor a Kanalas Terike kezében véletlen az utcán is ott a lopott csirke bontó kés...ott nincs mit finomkodni, méhen kell rúgni, első a biztonság.
Én kinézem azé belőle:)
Ő sajnos nem viccnek szánta, tuti kap az asszony, ha meleg a sör...
Te tenyleg nem erted hogy a legtobb baj nem is a tudassal (mondjuk neha avval is de az lenyegtelen) meg a garanciaval volt?
Vagy csak nem figyelted?
Na , ez a férfias dolog , nem a remegő kézzel zsebben tartott telefon videóra állítva , meg a bíróság ! Persze az asszonyt remélem viccnek szántad , mert ugye nőt soha !
Azért ha én kötekedek valakivel és az elkeni a számat biztos nem futkosnék a bíróságra....
Max megkeresném az ifjúkori etz teleszkóp száram és avval indulnék a visszavágóra
Bár mostanság nagyon lehiggadtam már az asszonyt se fenyegetem napi szinten hogy kap pofont csukott tenyérrel
Van egy fajta hozzáállása ezt elismerem , én is kaptam tőle még videóban is , ettől függetlenül minden tiszteletem az ővé és elismerem a tudását , átlátom hogy mit csinál főleg mások trehánysága után ! De felteszi a videót , vállal garanciát , ami ritkaság ha jártas vagy ilyen körökben ! Aztán a nagy megmondóknak nézd meg a munkásságát mit látsz az oldalukon !
Akár a túlképzett MAMi oktatóknak ! Megnézheted ! Azt is ki milyen összegért dolgozik , hol mennyi ideig tart a javítás ! Aztán matekoljatok , csak utána kellene jönni a megmondásnak !
Azt se tudom ki az a Kaosz,nem hogy szoltam volna hozza egy kukkot is.
A cbr meg kerdes volt .ivel a tanult szakmam bocs de nem betonpumpa kezelo hogy ertsek hozza.
elnezesedet kerem.
Jaaaa. Akkor az simán érdek és megtehette kategória.
Zárójelben: taschinak érdekes módszerei vannak a segítőkészséget illetően.
Sokaig nagyon csesztette az oldal uzemeltetoit is.
Ugyan ezt csináltátok itt több értelmes segítőkész emberrel , szerelővel ! Beszólogattatok mindenkinek , Taschinak , Káosznak stb . mindenki eltünt már akitől bármit is tanulhatnál , aztán hülye gyerek módján nekiesel a ciberének , aztán simán elvérzel az egyszerű szarkupacon mert azt se tudod mit hogyan , de elötte meg te voltál a nagy megmondó ! Aztán itt maradt nektek a MAMI oktató , aki aztán faszt sem mond neked hogy és mit csinálj , és az ilyen pink picsákat oktatják ,mert csak a dollár jelek forognak a szemük elött , aki majd segít neked szerelni ! Ahelyett hogy elhajtanák a faszba , és megmondanák neki hogy 400 évig él mint a teknősbéka sem lesz belőle még műhely piszok sem ! Ezt nem látjátok ti , nagy megmondók ! És ezt még tetézitek a tetlegesség provokálásával !
És másokat mié nem basznak ki innen?
Gp Pilot, alias az elmeháborodott Clam, aki egy jópofa emberke volt, aztán túltolta ezt a csak a japán sor4 témát és mindenki fikázását.
Az az ipse akit kibasztak innen mert hergelte VR-t.
Dekijaza GP?
Busszal bazzeg.
Felismered, hidd el. Kevés street765 tulaj van aki hasonlot a Zolira, na meg baromi sokat tud beszélni.

Jaaaa de várjunk csak, Te autóval mennél vagy rollerral ?
Azert hogy eszhez terjen.
Nem csak o tud basztatni mast napestig.
Ha utsz bird is az uteseket.
Ha felfogod ha nem.
Banj ugy masokkal ahogy szertned masok banjanak veled.
Szelektiv a memoriad.
Tenyleg nem vedem a pinket mert kuvasok felesleges szarsagot csinalt de aljas volt ahogy mindennap gecizett.
Es en itt voltam amikor GP vele ugyanezt csinalta.
Van egy elo klasszikus aki nekem mondta.
"csak jatek az egesz"