Rövid löketű sor4-es, ez lehet hogy nem nekem való lesz, nem szeretem ha nincs nyomaték. Ha forgatom, hogy haladjon, akkor meg irreálisan sokat fog zabálni.
Pont ezért tartok tőle, 5 motort építettem már újjá elejétől a végéig...már nagyon nincs türelmem ezekhez az idő és pénzrabló szarakodásokhoz. A szerelés engem nem szórakoztat, hanem csak felmérgesít...
Pedig ha ilyen öreg gépet választasz akkor elég nagy az esély pl. a karbira, de még egyebekre is és hát vagy van bontott cucc hozzá vagy nincs, de az sem lesz annyira olcsó.
Na meg ha összefossa magát valami rajta, akkor a bánat fog 100 ezrekért alkatrészt vásárolni egy 25-30 éves motorhoz. A 4 kibaszott henger miatt mindenből 4-8-16 bizbasz kell bele...karbi felújító szett haver Bandit 400-asához 45-50 ezer volt és tartalmazott egy fél marék gumi tömítést meg réz fúvókát...fel is gyújtottam volna a faszba, nekem ilyenekhez nincs türelmem.
Attól tartok szétszedne az ideg, hogy 10 ezres fordulat alatt semmi teljesítmény nem érkezik egy 500-as sor4-en...mondjuk az ETZ 250-nél még így is erősebb.
A 250-es lassan készen áll teljesen újjá építve, a haverom kínálgatja nekem a 91-es CBR 500-ast, de nem tudom mennyi különbség lehet az 500 és a 600 között. Csak az olcsó ára miatt tetszik, amúgy a 600 alatti sor4 karaktertől hülyét kapok, de ideiglenesen megfelelne.
Hidegen sem füstöl, sem olajat, sem vizet nem eszik, mindene működik és 150 ezerért adná...még átgondolom.
Most de kéne feltölteni mert mindig ugyanazok voltak mas sorrendben.
Tok felesleges foglalni a tárhelyet.
Lehetne változatosabb,és a pozőr bevallást hanyagolni kell.
Amúgy nem olyan ez a hely, mint egy idősek otthonában a társalgó? Vannak ilyen 2-3 fős kis csoportok és a klikkek baszogatják egymást. Itt-ott átfedéssel, de végül is szinte mindenki utál mindenkit.
Ott a pártokon vitatkoznak, meg azon, hogy ki volt hithű komcsi és ki tartott ki titokban az ellenállás oldalán, itt meg, hogy kinek milyen a motorja, kocsija, modora, kinek van igaza...jajjjjjj.
Hála az égnek, hogy a száguldó Thalia-st titokban mindenki szereti...
mai benzines honda kép, ami soha nem romlik el... holnap mehetek a kollégáért a szarommal