Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van na nekem sem kell semmi komolyat csinálni. Lánc csere olaj csere hűrőfolyadék csere. Meg ki kell takarítani az első lánckerékburkolat alatti részt. Annak ellenére hogy darabokban a malac most is el lehet indítani. Igaz mozgásképtelen mert a láncot már levágtam de most is működik rendesen.
Ne!!
Én csak pinknek hivtam mert könnyebb leírni mint a nevét
Hogy mi? Nem tudom miről beszélsz, nekem Hondám van
Amióta nincs Opelem azzal járok melóba, mert az asszonyt nem tudom levakarni a Priusról
Pedig ezért volt piszkálva, meg minden másért ami épp eszetekbe jutott.
De ha te mondod, akkor szólok neki hogy most töltsön fel egyet
Szerviz????
Max fékfolyadék csere és puszi, semmit nem kell vele csinálni...
Talán annyit hogy többet menni vele mint tavaly
A dusterhez inkább a vitarát mérném nem a stiftet ha már a méret a lényeg, mondjuk az új 1.2-es motorokról semmi tapasztalatom nincs, remélem ezek is bírják majd addig míg a régebbiek, az új kis turbóstól kissé félek, hogy hamar szét lehet pörgetni, túl erősnek találom ehhez a kis ccm-hez, a kamionoiknál is akkor kezdődtek a gondok amikor a ccm csökkentések, az enyém méág 11000, az előző 12000 volt, de a maiak többnyire jó ha elérik a 10000-et és hát annyival hamarabb is esnek szét, az enyém nemrég lépte át a milla km-t és még nem eszi az olajat, a turbó kezd egy kicsit fütyörészni, de ennyi míg a fiatalabbaknak már 7-800000-nél előjönnek komolyabb bajok is.
Ne is kezdjünk bele a témába megint csak vita fog keveredni belőle. Ebben most olyan nyugis a hangulat. Én úgy élvezem azt hogy nyugi van. Inkább azt regéljétek el ki hogyan áll a téli szervízével
inkább a sima 1.6 szívóbenzines duster mint a swift az 1.2-vel
bár nem tudom kapható-e még evvel a motorral
plusz a dusterrel el lehet menni pecázni a csatorna partra ha száraz idő van
Te Laci, még mindig nem érted. Mindenki leszarta, hogy pink, a probléma a mennyiséggel volt. Látod ha most töltene fel egy galériát, a kutyát se zavarná, de ha megint heti 3-at töltene fel, újra zavarná a nép nagyrészét.
Ha most nagyon kéne új autót venni, én az s-cross-t választanám 1.4t
Lehet csúnya, de nekem nagyon begyűn
A futóműve kényelmesebb mint a vitaráé
Belül meg "szinte" egy kutya...
De nem cserélném le az esikszétemet
Marad mig van benya, vagy mig szét nem esik
Nekem is tetszik a dászter meg nejnek is csak akkor már x3 20.i (használt) mondja a főnökasszonyom.
Akkor ez pont olyan mint a Dacia
Ennek a vitarának nem sok köze van a maiakhoz és az a hazai hasonló teszteken ( tc meg ilyenek) igen jól teljesített és árban sem akkora gáz.
Egyik lányom barátja tavaly akart autót venni és próbáltam rábeszélni a dusterre újonnan, de mivel erősen hazafi így onnan származó járművet még véletlenül sem, így lett egy új swift, mondjuk szerintem jobban járt vele a dustert csak az ára miatt javasoltam, de azért suzu párti vagyok.
Anyósék vettek tavaly 4.6 ért ótómata fehér vitarát, de az öreg meg sem mutatta a garázsba sem csoszogtunk le egyen egy batyuval. De azért azt mondta karácsonykor, hogy ő nem engedhet meg magának béjjemwéét. Ilyen egy ügyvezető igazgató.
Na ez jó. Izzítom én is a kamerát egy ilyen felvétellel. Nézettségi rekordot döntenénk itt az sm-en
Úgy gondolom, hogy ez még csak a sima reset lehet, a hardnál talán kikapcsolhat akár egy órára is és tovább is tart a boot......
pedig nem kellene.....
http://www.4x4magazin.hu/neppe...
Persze, árában jó autó, meg jó a felszereltsége, bár talán a Vitara is versenyben van ha ez a stílus jön be. Suzukiban valahogy jobban megbíznék.
csak van lehetőség megnézni hogy van-e benne.....
de végülis ha egy hasonlóan semitérő raw4-el összehasonlítjuk a dacia félár alatt van
ennek tükrében nem olyan nagy problémái vannak annak a daciának, hiszen azt a kb 4 millát valahonnan ki kell spórolni
Ez Dacia hagyomány, mert mégis honnan tudhatod hogy van benne olaj ha nem ereszti?
Az mondjuk nyomós érv a konnektoros ellen.
Teljesen mindegy, lényeg hogy ilyen jó balhét már rég láttunk
VR46 akarja Zolit de csak 15 fok felett.
Akkor ez nem a hard reset véetlenül? Csak kérdezem, mert még nem próbáltam:)