Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi futással már bizonyított. szerelőm mondja egy bimmerben legyen vagy nagyon kevés vagy nagyon sok mert akkor már mindent ami kihullhat cseréltek.
az optimate4 kicsit drágább és több elektronika is van benne... de természetesen, hiszen ez a kereskedelem. a kenyér sem annyiban van anyagárban, amennyiért veszed
Igaz. Most vett hegesztőt meg pajzsot.
nézegettem egy 1,6 c vectrát de nem volt akkora inger hogy személyesen is megtekintsem
kicsit sokallottam a 1,5millát a 10 éves vectrára 3 millió kilométerrel
Lehet, hogy 3 doboz neoluxot és felújítja vele az astrát és majd 3 év múlva újra gondolkodóba esik.
Na döntöttél mit veszel 2-2.5 gurigából ablakos dobozt?
biztos vagyok benne hogy nem hülyék a tervezők-fejlesztők
de abban is hogy egy 3000 forintos kütyüt hangzatos szöveggel el lehet adni 15 ezerért
Mit veszel Lala ne csigázz...
Van olyan tevepata a jány alatt...
A klasszikus gumiszalliitasi mod es a tipikus clickbait jo segg otvozese.
Brillians.
http://youtu.be/X4DBQVq8c1c
mi nem tudink 1000km-enként motort cserélni
gyanítom, hogy akik ezt fejleszettték, nem voltak hülye gyerekek...
szóval akkor nem
jó régen láttam egy kapcsolást a hobbielektronikán ott volt egy merítő rész is (valami 24voltos izzó) aztán ment a csepptöltés néha megszakította x ideig merítette az izzó és utána töltés majd csepptöltés
állítólag ez lenne a legfaszább az akkunak
Ezt írja az okosság...
Az akkumulátor automatikus karbantartó töltése
Az akkumulátor csepptöltése és ellenőrzése 30 perces ciklusokból tevődik össze, melyek időszakosan egymást követik. 30 perces karbantartó töltést árammal, 30 perc áram nélkül ellenőrzés követ. Ez a ciklikus üzemmód segít minimalizálni az akkumulátor elektrolit (víz) veszteségét és egyben optimalizálja az akkumulátor állapotát, várható élettartamát meghosszabbíthatja. Az alacsony erősségű árammal való töltés maximalizálja az akkumulátor töltöttségi szintjét, minimalizálja az önkisülés veszélyeit.
Nem gumit meg alkatreszt kell venni.
megkaptam ma én is az új pr4 gt 120/190 gumikat... 75-t megért
meríti is az akkut?
Így van és te tudod is hogy miről beszélsz. Megkap mindent minőségi olaj. Új fagyálló. Új kánc. Aztán egy új készlet abroncs és ha minden jól meg két új kidörrentő is.
nagyon jó motor az x11, megérdemli a törődést
jó ez az optimate4, az ilyen canbus technológiás szarokhoz találták ki, mint az enyém... és van hozzá bmw adapter így nem kell kiszerelni, folyamatosan karba tartja.... nem szívesen vennék bele újat
Nekem is csak azért kell foglalkoznom a Malaccal mert tavak nagyon lelaktam.
én 2 hét múlva megnyomom a varázsgombot és beindul
jó akku kibír pár hónap állást
ősszel lemostam, letettem, rádugtam az optimate4-t, letakartam.... egyszer kivettem a gps-t frissíteni
Peti barátom imádja ezeket a kis köbcis kóláskupakturbós motorokat.... nagyon jól él belőlük
Én mondjuk ezt vallom de nem lehet mindenki olyan hibátlan mint én