Folyamatosan basztatjátok bárkit aki bármit csinál itt a basztatáson kívül, sőt már a basztatásért is basztattok, akkor mégis mit vársz. Te mondod hogy szánalmas.
VR46, Te, Taschi a szánalmas ezzel az örökös kötekedésével. Húzzatok a picsába, a kutya nem kíváncsi rátok hogy aláztok, vagy fenyegettek veréssel másokat ha véletlenül valaki beszól.
szegény agynak van mindig gondja
most épp tablettet akarok(ismét) venni de nem tudom eldönteni melyik legyen
sokkal faszább ha csóró az ember........ eladtam pár kacatot aztán felvet a pénz
egyik munkatársamnak volt a régi duster
azt mondta teljesen jó gép, simán hozza amit elvárnak tőle
a futóműre sosem volt panasza, inkább arra hogy 60 ezer futással már csupa olaj volt minden
több helyen szivárgott az olaj pár évesen mint egy 20 éves opelnál
Kérlek linkelj már 2017-ből, Taschlitól egy olyan beszólását, amikor nem alázott valakit.
Fura egy logikád van. Ha a haverjaid sértegetnek, gyaláznak, zaklatnak valakit azt teljesen rendben van, de ha valaki válaszol nekik az már bunkóság.
Nekem az egyik fent említett gyökér sem hiányzik. Szerencsére aljaskodásuk ellenére maradt még elég normális motoros itt akitől tanulhatok.
Tehát ti osztjátok az észt, mert valaki pink, az rendben van, meg "kritika" de titeket nem lehet kritizálni?
Nincs nektek még valami diagnosztizált problémátok erre?
Na hallod. 15 fok alatt nincs értelme motorra ülni.....meg kocsija sincs.
De szerintem Lalival összedobjuk neki a HÉV jegyre, csak hogy láthassuk ahogy megver Persze kamerát viszünk
https://www.lampaszalon.hu/kul...
egy hasonló jó lehet.... 1x kell elásni a vezetéket a föld alá aztán füvet is lehet nyírni
ha nem kell csilli-villi cucc akkor egy 100x100as zártszelvény aztán abba süllyeszteni valami vízálló aljzatot
Nincs eleg garazs,igy kellene vagy 20 meter hosszabbito.Szabadban.
Nem egy eletbiztositas.
A handras is legette a konektort.
Érddig a jazz a legeletkepesebb fogyasztascsokkento.
ha nem egy lakótelepen laksz ahol nincs villany dugó nem mindegy mikor és hányszor van töltve?
bár nem tudom mennyire megerőltető a villanyautó töltés, nekem anno a dízel opelemben volt blokkfűtés azt nem volt túl megerőltető bedugni a konnektorba
első töltés előtt méretre vágtam a vezetéket mert túl hosszút tettek fel utána nem volt extra macera vele
a nők sok éve harcolnak az egyenjogúságért.... szerintem ebbe belefér pár füles is ha igényli
rengeteg nő csak akkor nyugszik meg ha akkora ütés éri hogy ezáltal újraindul a rendszer
kb mint a számítógép.....ha x ideig működik néha megmakkan, egy gyors újraindítás után ismég jól működik a rendszer
amúgy én csak fenyegetőzni szoktam, mert annak is van akkora súlya hogy elég a normál működési környezethez
Auris, Prius+ (ez a kombi változat)
Szerintem mindkettő szép, és vitán felül jó autók
De Lexus, BMW, Mercedes, VW, Ford, Porsche, Volvó, Mitsubishi mind gyárt hibridet, a normál autóira is, de ezeket nem követem.
Szóval ha fikarcnyit is érdekelne, lenne miből választanod.
ÉN azért vettem Toyotát, mert műszakilag ez a legjobb hajtáslánc ezért a pénzért.
Reggelt szevasztok. Mindenki milyen friss. Én is le sokkoltam magam az éjszakai hóesésen de leszarom. Amúgy szét van szedve a malac nekem kapóra jött a hóesés.
VR46, Te, Taschi a szánalmas ezzel az örökös kötekedésével. Húzzatok a picsába, a kutya nem kíváncsi rátok hogy aláztok, vagy fenyegettek veréssel másokat ha véletlenül valaki beszól.
most épp tablettet akarok(ismét) venni de nem tudom eldönteni melyik legyen
sokkal faszább ha csóró az ember........ eladtam pár kacatot aztán felvet a pénz
azt mondta teljesen jó gép, simán hozza amit elvárnak tőle
a futóműre sosem volt panasza, inkább arra hogy 60 ezer futással már csupa olaj volt minden
több helyen szivárgott az olaj pár évesen mint egy 20 éves opelnál
Fura egy logikád van. Ha a haverjaid sértegetnek, gyaláznak, zaklatnak valakit azt teljesen rendben van, de ha valaki válaszol nekik az már bunkóság.
Nekem az egyik fent említett gyökér sem hiányzik. Szerencsére aljaskodásuk ellenére maradt még elég normális motoros itt akitől tanulhatok.
az én szememben mindenki idióta, még én is, és teljes a békesség
Nincs nektek még valami diagnosztizált problémátok erre?
De szerintem Lalival összedobjuk neki a HÉV jegyre, csak hogy láthassuk ahogy megver Persze kamerát viszünk
egy hasonló jó lehet.... 1x kell elásni a vezetéket a föld alá aztán füvet is lehet nyírni
ha nem kell csilli-villi cucc akkor egy 100x100as zártszelvény aztán abba süllyeszteni valami vízálló aljzatot
Nem egy eletbiztositas.
A handras is legette a konektort.
Érddig a jazz a legeletkepesebb fogyasztascsokkento.
bár nem tudom mennyire megerőltető a villanyautó töltés, nekem anno a dízel opelemben volt blokkfűtés azt nem volt túl megerőltető bedugni a konnektorba
első töltés előtt méretre vágtam a vezetéket mert túl hosszút tettek fel utána nem volt extra macera vele
rengeteg nő csak akkor nyugszik meg ha akkora ütés éri hogy ezáltal újraindul a rendszer
kb mint a számítógép.....ha x ideig működik néha megmakkan, egy gyors újraindítás után ismég jól működik a rendszer
amúgy én csak fenyegetőzni szoktam, mert annak is van akkora súlya hogy elég a normál működési környezethez
Es a 12- es elso gen meg nem annsira hanyas forma.
Nincs kedvem kutatni.
Szerintem mindkettő szép, és vitán felül jó autók
De Lexus, BMW, Mercedes, VW, Ford, Porsche, Volvó, Mitsubishi mind gyárt hibridet, a normál autóira is, de ezeket nem követem.
Szóval ha fikarcnyit is érdekelne, lenne miből választanod.
ÉN azért vettem Toyotát, mert műszakilag ez a legjobb hajtáslánc ezért a pénzért.