Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Punci vagy, BMW-s....és még diesel is.
Amúgy én is unatkozom
Rakpart.
HR
Melyik partra ?
na vazz, meg sem merek szólalni... inkább szidjatok engem márciusban úgy megyek a tengerpartra motorozni, hogy lehúzom utánfutón a bmw-t.... na most jöhet, hogy mennyire punci vagyok
Azzal hohy honda, le is írtál mindent nem biztos hogy ugyanarra gondolunk most
A bugyuta hisztidet most meg nevelő célzatúnak akarod beállítani? Ember...ne csússz lejjebb a szánalom lejtőjén, szimplán van egy ellenszenved velem kapcsolatban, amit komolyan veszel egy netes fórumon, itt a gond.
Ha nem lenne benned ez a kivagyi szar jellem, már rég röhögnénk az egészen, de be vagy sérülve rám a jó ég tudja mi miatt...
Ez addig elnegy mig nem akadsz belem.
De ismetlem nem fogod megallni.
Es veled elkentetben nekem van emlekezotehetsegem,kitarto vagyok,idom mint a tenger.
Es siman ttudlak tobb napig ugy basztatni hogy sosem fogok vulgaris szardarabozni.
Csak siman normalis viragnyelven.
Most az a rész jön, hogy "atomfizikusok egymás közt"?
Van olyanja is? Ajaj, ez nem lesz így jó Levi
Nem,nem ezzel kelek.
Viszont most uncsi a melo igy van idom.
Egy nagysag valasza jut eszembe.Pofozgatlak picit hogy probalj ember lenni.
Bevallom ezen a reszen elbuktam,sose lesz beloled ember.Bocsi.
MZ után esetleg így lenne, de nekem egy HONDÁM van. Tudod. Nem 1. Nem 2. Nem 3 henger. Rendesen meg van mind a 4, ahogy kell
De ha már ilyen jól kifejtettük, hogy mi a zavaró a másikban, nem akarod felnőtt értelmes ember módjára elengedni ezt a hisztit?

Bennem haragot hiába keresel, nekem vicc ez az egész. A értelmes beszéd lehetőségét itt ismét megadom.
Ezt megértem
Kíváncsiságból visszakerestem azt a cirkuszt és egyedül te trágárkodtál felém ott is. Pont ezért nézlek egy darab szarnak látod, hogy egy ilyen dolgon 3 hónapja vagy behisztizve, felemlegeted, vergődsz rajta.
Ezzel kelsz és fekszel? Napi szinten gondolsz erre? Nem tudod elengedni a vált sérelmeidet?

Szóval nekem is megvan a véleményem rólad, te ostoba pökhendi bohóc.
Koszonom az elismerest.
Felnotem es idegesito dagadek lettem.
Na ez elegedettseggel tolt el.
Őszintén szólva Lalika a pár évvel ezelőtti Zolikára emlékeztet
Viszont azt el kell ismerni, hogy azóta óriásit fejlődtél
wtf?
En egy dagadt jollakott napkozis vagyok.
Hogy tudnek ugy felduhiteni meglett magyar nindzsakat hogy tettlegesek legyenek?
Neten keresztul.
Inkabb az oriasbebik es agypusztitokat vonzom.
Azért Lacival egyeztess, hogy ez nem-e zaklatásnak számít, mert Ő nagyon vágja ezt a témát
A dukáátit ki ne felejtsd!
Tevedesben vagy.
A gond hogy nincs emlekezeted.
Szoltam a hulye legbolkapotf elmeleted hsngoztatasakkr hogy nincs igazad,sokan sokfelekepp motoroznak.
Normalis emberi hangon,nem vulgarisan.
Abban a pillanatban kattant nalad a kapcsolo es egy hsz el utana szaroztal.
Ezzel be is allitottad magad a nulla erteku lenyek koze.
Ami egyenlore mar negativban van.
Ami mindig is zavar ez az onkontrol nelkui csak duma agymenes a zavaro.
Amugy ezzel a nem erdekel duma csak pincserkedes.
Mert lelkesen valadzolsz es erdekel.
Szoval nulla ereteku pincser leny vagy tovabbra is.
Tudom hogy számodra ezek a motorok a cbr után oriási minőségi javulást jelentenének amire még nem vagy felkészülve
Ááá, sima úgy, megmutatjuk a bírónak a fényképed, tuti felmentik, hogy jogos önvédelem volt