Kocsival csináltam, én vezettem a konvojt, mondom össze koszolom az első rendszámot, ha látom őket majd fékezem a csapatot úgyis. Ha megállítanak, akkor meg be van készítve a vizes palack meg a törlőrongy, hogy nagy lelkesen letörölgessen a kommandant kérésére.
Autóval vagy motorral ? Bosnyákok fele kell csalni, ott ha meg is állítanak, mondod hogy “cash, no papir” és máris 15euro az addig 300eurosnak hiresztelt buntetes
Mi a véleményetek arról, hogy egyszer lementem "toronyiránt" sima országúton és mikor már kurvára untam a tötymörgést, megálltam, összekoszoltam a rendszámtáblát és kedvemre zörgettem lefelé utána.
Csak mákom volt, vagy ha megállítanak nagyon rácseszhettem volna?
En a punkosdot celoztam meg.
Minimum 4 eve probalunk kihirdetni ilyen horvat motorozost de azota tuti marciusban monszunesos volt 12-15 valos fokokkal Az ido horvatban egesz marciusban.
Szoval szerintem futo ide vagy oda szar lesz (udv globalis felmelegedes).
De ne legyen igazam.
Remelem a majus 21 mar melegebb lesz.
Ha akarod.
Amugy a tempomatot 140 re rakom palyan,fenenek van kedve csengetni az allamnak.
Es qurvara unalmas.
Viszont a horvatok rakaptak a buntetes izere.Szoval ki kell birni.
Sot tovabbmegyek,palyan motorral is jobb a 120-140 mert kevesbe faraszt el.
Most jön a Thalia-s nagyot mondás, de én pályán mentem le tavaly, 130-140-nel és még úgy is untam az utat és csak az járt az eszemben, hogy mennyi óra van még vissza a csobbanásig. Komolyan, bírni lehet ideggel a 80-as tempót az Adriára!
zoltán32.01 most megidézlek és kérlek közöld, hogy nagyot mondtam, amiért le mertem írni, hogy pályán 140-nel zörgettem le a tengerre! (vicc bazmeg, értsed! )
Én ha nem nagyon olyan 7óra alatt lent vagyok Zára környékén, április végén már úgy gondolom egy jobbacska ruhával siman átvészelhető a “hegyek” hidege a partig
Punci vagy.
Amugy ez mar megvolt.
Arra figyelj hogy rohadt unalmas az a 80-100 max ha be akarod tartani a szabalyokat.
Inkabb egy kisbuszba tedd,Az R1300 befer egy T4-be.
Csak mákom volt, vagy ha megállítanak nagyon rácseszhettem volna?
Minimum 4 eve probalunk kihirdetni ilyen horvat motorozost de azota tuti marciusban monszunesos volt 12-15 valos fokokkal Az ido horvatban egesz marciusban.
Szoval szerintem futo ide vagy oda szar lesz (udv globalis felmelegedes).
De ne legyen igazam.
Remelem a majus 21 mar melegebb lesz.
Óra szerinti 140 az bőven határon belül van, asszony átvette, 155-nél szóltam rá, hogy vagy megdöglik a technika vagy drága száguldás lesz.
Amugy a tempomatot 140 re rakom palyan,fenenek van kedve csengetni az allamnak.
Es qurvara unalmas.
Viszont a horvatok rakaptak a buntetes izere.Szoval ki kell birni.
Sot tovabbmegyek,palyan motorral is jobb a 120-140 mert kevesbe faraszt el.
Mindig keverem a ket unnepet,meg hogy mikor vannak.
zoltán32.01 most megidézlek és kérlek közöld, hogy nagyot mondtam, amiért le mertem írni, hogy pályán 140-nel zörgettem le a tengerre! (vicc bazmeg, értsed! )
http://youtu.be/uXCK9hzIP7Y
Amugy ez mar megvolt.
Arra figyelj hogy rohadt unalmas az a 80-100 max ha be akarod tartani a szabalyokat.
Inkabb egy kisbuszba tedd,Az R1300 befer egy T4-be.
Mondjuk az 1600-os tényleg gáz futón húzni ülésfűtés meg mittudomen még mik