Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kocsival csináltam, én vezettem a konvojt, mondom össze koszolom az első rendszámot, ha látom őket majd fékezem a csapatot úgyis. Ha megállítanak, akkor meg be van készítve a vizes palack meg a törlőrongy, hogy nagy lelkesen letörölgessen a kommandant kérésére.
Autóval vagy motorral ? Bosnyákok fele kell csalni, ott ha meg is állítanak, mondod hogy “cash, no papir” és máris 15euro az addig 300eurosnak hiresztelt buntetes
remélem nem lesz szar idő idén sem... május végén, június elején a francia alpok lesz a cél, de ott valószínűleg több hágót is kerülni kell
140 is még a 10%-os túllépési határon belül van, a rönci órája felfelé csal, a 140 valójában 132-133 csak.
Az astra oraja viszonylag pontos A 140 valosan is a korul van.
Mi a véleményetek arról, hogy egyszer lementem "toronyiránt" sima országúton és mikor már kurvára untam a tötymörgést, megálltam, összekoszoltam a rendszámtáblát és kedvemre zörgettem lefelé utána.
Csak mákom volt, vagy ha megállítanak nagyon rácseszhettem volna?
En a punkosdot celoztam meg.
Minimum 4 eve probalunk kihirdetni ilyen horvat motorozost de azota tuti marciusban monszunesos volt 12-15 valos fokokkal Az ido horvatban egesz marciusban.
Szoval szerintem futo ide vagy oda szar lesz (udv globalis felmelegedes).
De ne legyen igazam.
Remelem a majus 21 mar melegebb lesz.
Nem erre számítottam...csalódtam.

Óra szerinti 140 az bőven határon belül van, asszony átvette, 155-nél szóltam rá, hogy vagy megdöglik a technika vagy drága száguldás lesz.
ne mondd.... nem is tudtam, akkor ott sok a köcsög? március 15 nem is lehet az már?
Az a majális bammeg!
Ha akarod.
Amugy a tempomatot 140 re rakom palyan,fenenek van kedve csengetni az allamnak.
Es qurvara unalmas.
Viszont a horvatok rakaptak a buntetes izere.Szoval ki kell birni.
Sot tovabbmegyek,palyan motorral is jobb a 120-140 mert kevesbe faraszt el.
március 15? a szeretet ünnepe vazze
Ez rendben volt
husvet vagy punkosd?
Mindig keverem a ket unnepet,meg hogy mikor vannak.
Most jön a Thalia-s nagyot mondás, de én pályán mentem le tavaly, 130-140-nel és még úgy is untam az utat és csak az járt az eszemben, hogy mennyi óra van még vissza a csobbanásig. Komolyan, bírni lehet ideggel a 80-as tempót az Adriára!

zoltán32.01 most megidézlek és kérlek közöld, hogy nagyot mondtam, amiért le mertem írni, hogy pályán 140-nel zörgettem le a tengerre! (vicc bazmeg, értsed! )
Lajkolj instagrammon feszbuukon iratkozz fel tamogass patreonon a helyes duma.
március közepén 4 napos hosszú hétvége lesz, az időpont adott...
Én ha nem nagyon olyan 7óra alatt lent vagyok Zára környékén, április végén már úgy gondolom egy jobbacska ruhával siman átvészelhető a “hegyek” hidege a partig
(nem akartam elmondani, de négyen megyünk, kettő honda, egy suzuki, két futó, 4 motor) jó az a 80-100, a bmw sem megy többet
Mindenki unatkozik... nézzétek meg, lehet fikázni de a lényeg hogy iratkozzatok fel meg minden ilyen sablonos duma
http://youtu.be/uXCK9hzIP7Y
lent március közepén olyan 17 fok van már, itthon meg szar idő általában... én meg papír vagyok, tartós 15 fok alatt nem motorozom
Punci vagy.
Amugy ez mar megvolt.
Arra figyelj hogy rohadt unalmas az a 80-100 max ha be akarod tartani a szabalyokat.
Inkabb egy kisbuszba tedd,Az R1300 befer egy T4-be.
Elég meleg már márciusban az idő arra ?
Mondjuk az 1600-os tényleg gáz futón húzni ülésfűtés meg mittudomen még mik
nnna végre... csak ne verjetek meg