Hisztis óvodás módjára mindig elfelejted azt a tényt, hogy te kezdtél engem szekálni itt és te kezdted a szardobálást...ez itt a nagy baj, ez az önkritika hiánya és a pökhendi agyatlanság ismérve nálad...
Ha trágya módon nyilvánulsz meg, mire fel is várod el, hogy mást kapj vissza?
Mégis mit értesz katalógus adatok én nagyot mondás alatt? Azt, hogy tudom a kocsim adatait meg hogy leírtam itt 1-2 sztorit? Ez a nagyot mondás?
Komolyan azt hiszed, hogy egy fórum alak szófosása annyira meg fog hatni, hogy megkeresselek? Ember...hol nem szarom én le a nyűgöd?
Tegnap is hagytalak a picsába, mikor meguntalak...
Hidd el eloszor is nem fog.
Tudod a mondast a kutyarol ami ugat........
Ha igen Akkor en 8 napon tuli serulesekkel korhazba megyek o meg sittre.De legalabbis sok targyalasa lessz bacsikkal akik szivatjak.
Ott meg jo vedekezesi erv lesz hogy hat megvertem a dagadt 40-es ipset mert ellenszenves dolgokat irt az SM torumon rolam.
Emiatt tuti felmentik.
Nincs olyan dolog amit el ne tudnek mondani nem privaltban.
Ahogy irtam most is nem voltam vulgaris veled szemben sem.
Mindig is ez volt a gond veled.
Valaki nem ert egyet,abban a pillanatban dobod a jelzoket.Nincs onkontrolod,csak irod ami az agyadban megfogann.
Es hat az elegge ellenszenves.
Jaaaa,hogy a normalis beszedet pü-re tartogatod de amikor szolnak hogy hej ez nem ugy van akkor nyilvanossag elott mehet a szardobalas mert attol erzed magad valakinek?
Ez az igazan pronyo.
Az meg mikor mentesit attol hogy 3 embert kimentettel de nrm tudsz ugy beszelni senkihez hogy ne taknyozd le.
Mint irtam ez vezetheto vissza arra hogy az internet anonimitas miatt ugy gondolod ez megengedheto.
Es megis kifogasolod ha en azt tartom rolad hogy nagyotmondasbol,kataoogus adatok hangoztatasabol,valos tapasztalatok nelkuli elmeletek gyartasabol epitesz ki magadrol egy kepet neten.
Es ha szembesitenek avval hogy he a thaliaval egy kehes civic megelozese nem a mad max 5 ujabb epizodja akkor elotor a sertett vulgaris ened es folyik a szarozas.
No szoval varlak godollon es ott szardarabozhatsz.
Ha gond kuldok egy vonatjegyet.
Ha nem akkor punci vagy.
Sőt, továbbra is írhatsz privátban a nyilvános rage helyett, kifejtheted a remélhetőleg nem képzelgésekre alapuló ellenszenvedet velem kapcsolatban (ami azért vicces egy netes fórumon...). Bármilyen érdemi és emberi kommunikációra vevő lennék, de pont nálad nincs fogadó fél, erről én nem tehetek.
A lehetőség adott, ha van emberséged ezt megbeszélni velem.
Mivel képtelen vagy értelmes megnyilvánulásra az ostoba pökhendiséged miatt, így a vitapartneri jelzőt igen túlzónak érzem esetedben, konkrétan csak akkor írok neked, ha szórakozni van kedvem.
Ha csak remény lenne rá, hogy nagypofájúság és bunkóság nélkül tudnál váltani egy üzenetet...de ezt sokadjára bizonyítod, hogy pont a te elcseszett közeged és torz szocializációd miatt lehetetlen.
Tán szégyellnem kéne, hogy 3 emberéletet mentettem már vízből? Vagy azt, hogy időnként előzök egyet egy 1.4-es autóval?
De kérlek, olvasgasd mindig az üzeneteimet amiket nem neked küldök és kélek mindig írd azt, hogy "jujjjci, ez nem is lehet igaz, ez biztos kamu"...
Na látod...pont ezek miatt az agyatlan vergődéseid miatt nézlek egy takonynak.
Sokszor megadtam a lehetőséget az értelmes beszélgetésre, de csak játszottad itt a kivagyi majmot...
A thaliasok kivaltsaga ez az alpari gyokerseg legbolkapott elmeletekkel vagy csak igy szocializalodtal a kozosegedben hogy mindenkit tragar jelzokkel illetsz akinek a velemenye nem tetszik?
Ezt egyebkent a masik kretennel is eszrevettem hogy attol erziktek magatoktat nagymajernak ha a vitapartnert szardarabnak hivtok.
Kivancsi lennek hogy ez csak a net anonimitasa miatt vsn vagy eloben is ennyire taplok vagytok es ha mondjuk nem tetszik a penztarosneni vagy a jarokelo azt is rogton szardarabozod?
Amugy johettek ketten godollore hetfon.
Es majd jol megverhettek ketten fenyes nappal.Az tuti nagyot lenditene mindkettotok onerzeten.
Nos, elég rossz önértékelésre vall, ha úgy gondolod, hogy te nem pont ugyan ezt csinálod, mint amit itt kifogásolsz.
Nem te mondtad hogy ez egy nyilvános fórum, és bármit írsz az nyilvános, ennél fogva joga van hozzád szólni?
Nem tudom mi ez a nagy rinya ha így gondold. V
Vagy ez csak odáig érvényes, amíg te basztatsz a igazságtalanul, más senkinek sem ártó embert? Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem?
Esküszöm fogyatékos vagy...van egy buta kis ellenszenved velem kapcsolatban, miközben észre sem veszed mekkora nagypofájú kretén vagy. Még tán szarul kéne éreznem magam, hogy olcsón vettem egy megbízható, kis fogyasztású autót, amit vidáman használok, leszarva, hogy ki mivel és mekkora szarokkal jár....?
Az anyagi kivagyiság a középkorúak mániája, engem nem hat meg.
Írtam valaha olyat, hogy őrületes határon autózásra alkalmas? Vagy olyat, hogy a fék brutális? Vagy azt, hogy nagy országúti fenevad?
A kérdés az volt, mikor írtam olyat, hogy én alázok a Thalia-val, ha már bőszen ezt állítod.
Annyit írtam, hogy nem bírom a tötymörgést, rendszerint 100 felett járok vele országúton, erre meg bőven elég bármilyen 1.4.
Az általunk használt autókban nem nagyon van alázós mikor a szutyok monster is 3.2 alatt van 100 on. Amúgy vezettem 1.4 táliát a nulla teljesítmény mellé párosult a takonyban a hurkapálca úttartás e mellé a retyemók fékek, bár ugye nem is erre való hanem egy sima családi verda nagy csomagtartóval.
Ha meg tudod mutatni hol írtam olyat, hogy én bárkit is alázok a Thalia-val (na ez az alázás szó tipikusan a senkiházi csicskák szóhasználata, akik egy előzést már "alázásnak" gondolnak, mint az óvodában "fuuuuu, kinek alázósabb a kocsija" :D ), akkor még el is hinném, hogy történt ilyen, de ez a hiszti műsor megint csak a hombár zsírmalac zolika fejében született meg.
Igazi nyomorult...
Te másik szerencsétlen pöcsömöccse.Nem a kritizálással van a baj,hanem azzal,hogy ugat ha kell,ha nem.Ezt nem érti a husika.A kutya nem szól hozzá,és kéri a pofont.Aztán még Ő arcoskodik nekem? Az ilyen ember is csak addig kemény,amíg bele nem másznak a pofájába!
Ha trágya módon nyilvánulsz meg, mire fel is várod el, hogy mást kapj vissza?
Mégis mit értesz katalógus adatok én nagyot mondás alatt? Azt, hogy tudom a kocsim adatait meg hogy leírtam itt 1-2 sztorit? Ez a nagyot mondás?
Komolyan azt hiszed, hogy egy fórum alak szófosása annyira meg fog hatni, hogy megkeresselek? Ember...hol nem szarom én le a nyűgöd?
Tegnap is hagytalak a picsába, mikor meguntalak...
Mit írtam, a hiszti-cirkuszt te kezdted...
Tudod a mondast a kutyarol ami ugat........
Ha igen Akkor en 8 napon tuli serulesekkel korhazba megyek o meg sittre.De legalabbis sok targyalasa lessz bacsikkal akik szivatjak.
Ott meg jo vedekezesi erv lesz hogy hat megvertem a dagadt 40-es ipset mert ellenszenves dolgokat irt az SM torumon rolam.
Emiatt tuti felmentik.
Ahogy irtam most is nem voltam vulgaris veled szemben sem.
Mindig is ez volt a gond veled.
Valaki nem ert egyet,abban a pillanatban dobod a jelzoket.Nincs onkontrolod,csak irod ami az agyadban megfogann.
Es hat az elegge ellenszenves.
Ha addig fajulna a dolog hogy a találka után nem leszel képes motorozni, a triumphot kérem!
Ez az igazan pronyo.
Az meg mikor mentesit attol hogy 3 embert kimentettel de nrm tudsz ugy beszelni senkihez hogy ne taknyozd le.
Mint irtam ez vezetheto vissza arra hogy az internet anonimitas miatt ugy gondolod ez megengedheto.
Es megis kifogasolod ha en azt tartom rolad hogy nagyotmondasbol,kataoogus adatok hangoztatasabol,valos tapasztalatok nelkuli elmeletek gyartasabol epitesz ki magadrol egy kepet neten.
Es ha szembesitenek avval hogy he a thaliaval egy kehes civic megelozese nem a mad max 5 ujabb epizodja akkor elotor a sertett vulgaris ened es folyik a szarozas.
No szoval varlak godollon es ott szardarabozhatsz.
Ha gond kuldok egy vonatjegyet.
Ha nem akkor punci vagy.
A lehetőség adott, ha van emberséged ezt megbeszélni velem.
Ha csak remény lenne rá, hogy nagypofájúság és bunkóság nélkül tudnál váltani egy üzenetet...de ezt sokadjára bizonyítod, hogy pont a te elcseszett közeged és torz szocializációd miatt lehetetlen.
Tán szégyellnem kéne, hogy 3 emberéletet mentettem már vízből? Vagy azt, hogy időnként előzök egyet egy 1.4-es autóval?
De kérlek, olvasgasd mindig az üzeneteimet amiket nem neked küldök és kélek mindig írd azt, hogy "jujjjci, ez nem is lehet igaz, ez biztos kamu"...
Na látod...pont ezek miatt az agyatlan vergődéseid miatt nézlek egy takonynak.
Sokszor megadtam a lehetőséget az értelmes beszélgetésre, de csak játszottad itt a kivagyi majmot...
Ezt egyebkent a masik kretennel is eszrevettem hogy attol erziktek magatoktat nagymajernak ha a vitapartnert szardarabnak hivtok.
Kivancsi lennek hogy ez csak a net anonimitasa miatt vsn vagy eloben is ennyire taplok vagytok es ha mondjuk nem tetszik a penztarosneni vagy a jarokelo azt is rogton szardarabozod?
Amugy johettek ketten godollore hetfon.
Es majd jol megverhettek ketten fenyes nappal.Az tuti nagyot lenditene mindkettotok onerzeten.
Nem te mondtad hogy ez egy nyilvános fórum, és bármit írsz az nyilvános, ennél fogva joga van hozzád szólni?
Nem tudom mi ez a nagy rinya ha így gondold. V
Vagy ez csak odáig érvényes, amíg te basztatsz a igazságtalanul, más senkinek sem ártó embert? Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem?
Az anyagi kivagyiság a középkorúak mániája, engem nem hat meg.
A kérdés az volt, mikor írtam olyat, hogy én alázok a Thalia-val, ha már bőszen ezt állítod.
Annyit írtam, hogy nem bírom a tötymörgést, rendszerint 100 felett járok vele országúton, erre meg bőven elég bármilyen 1.4.
Igazi nyomorult...