Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

irigykedik a targoncás

mostanában ha nem figyelnek mindig elzárom a gázt nekik, szörnyen mulatságos arckifejezésük van addig ameddig rá nem jönnek a hibára
Ja Borbála.
én?
én már akkor iható bort csináltam amikor még azt sem tudtad miért van pöcsöd
Te nagyon buta vagy nem beszèlek veded.
gondolom gőzötök nincs miért kellett a műtrágya a borba
úgy gondoljátok olyan alap fogalom mint az hogy a dukátti szar motor?
Jó volt a bora is azt ígèrte amíg lesz műtrágya addig lesz finom bor is!
BusaLacika is írta begyött nekik.
Egèszsègetekre örülök, hogy ízlik.
Faja ám a kóbi !
Most mi van tudom èn mirő folyik a diszKÚRzus...
Biztos nem vennèk konzervkányát!
Jól van na ! Azért nem kell leszólni, mert nem járt konzervatóriumba !
Szólj ha időszerű lesz, megyek segíteni !!!
Zamárdiban hadipark van. Van minden. Interkontinentális rakéta indító. Katyusa. Mindenféle harckocsi. Hídvető. Amit akarsz. Az üzemeltetőknek az a szórakozása hogy ha nagyon unatkoznak akkor a turistabuszokra ráfordítják a tornyot és szépen követik végig ahogy elmennek előttük az úton. Szokott lenni riadalom. Persze m inden le van szerelve meg hatástalanítva de mind járóképes. Hiszen egy 50-60 tonnás lánctalpas vasat kibaszott nehéz lenne felcsörlőzni egy utánfutóra. Így mindegyik mozgásképes. Csak lőni nem lehet velük. De persze ez kívülről nincs ráfestve hogy látszódjon.
Vannak türelmetlenek
Hát én meg raknék fedlapot ! Az nekem oldalhelyes !
Bevállalnám a trágya munkát lennék utántöltő!
Vámosszabadinál a határátkelőnél is van egy autótelep ,ott van egy tengeralattjáró , meg volt egy tank is , de rendes , , talán T54-es ! A migráncsszálló is ott van kb 200m-re . Na most egyik reggel arra ébredtek a migráncsok , hogy a harckocsi rendesen beállítva , torony ráfordítva , csővel irányra állva áll a hadibatár ! Egyik jó képességű , csupa jóindulattól vezérelve beállt a vassal ahogy kell , csak hogy a migráncsok érezzék a törüdést . Rendesen nagy balhé lett belőle , mert egy picit zokon vették az igaz hitűek !
Faja a traffantyu hogy ezt még átütötte !
Öcsém szerint a varjú is énekes madár csak ő Hardcore
Ja pedig a műkorcsolyát is lehet élvezni ha jól adják elő...ez a csaj talán még Ininek sem túl öreg
Olyanok vagytok mint a rockénekes madár kár kár...
Szerezz sílécet és irány Eplény.