Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Never Ending Story
Ennyit érsz,Te halom foskupac!Kötekedsz,terelsz,megint kötekedsz,aztán kétségbe vonod,hogy megtenném-e,amit írtam Nem vagyok szájhős,de állat sem vagyok.Viszont nem vagyok az a fajta sem,aki hagyja magát.Te emberkedsz,meg okoskodsz baszki,és nem csak nekem próbálod osztani az észt,ahogy látom Gőgös kis dagadt szar vagy,aki azt hiszi,hogy amikor jön az állas,akkor fel lehet kamerával készülni.. Óvoda...
nem kell neked ezzel foglalkozni, majd én felveszem, hátha utána már nem tudod posztolni a törött kezeiddel, mégse csússzunk le róla... nem...nem kell megköszönnöd
Megjobb,a bírósági után a polgarin leperelem a vágyakat is a bagazsnak,és életem végéig ő fizeti a megélhetésem.
Ez amúgy ugye vicc, hogy egy vitruális felületen leírt szarság miatt akar valaki verekedni... Mit lehet ezen ennyire komolyan venni?
Lehet nem is egyedül megy:) akkor meg csoportos garázdaság:)
Akkor már nem voltam ott.
Amúgy mielőtt az ipse jól eltangal mert kemény legény meg levideozom és felteszem ide is.
Had lassak hogy néz ki.
Tuti egy kigyúrt,nehéz fiú.Amolyan rossz arcú mindjartkinyirokmindenkit penzbehajto figura.
Csak az SM re jár a szabadidejében mert kevés az a gyakorlat amit emberek leverésére fordít.
Szóval előre félek.Kezem lábam eltori és brleszurja a hatamba pikpakk.
Bánja a tököm, csak az autó költségvetését ne növelje:))
Hamarabb szólsz, két órája jöttem el arra, szájbavágtalak volna, ha csak ez hiányzik mára
Elég öregecske... és 90% hogy mű kanna
Szerencsére személyes tapaszatalat nincs, de már jártam.arra, oktatásban volt részem ezt illetően, de köszi tőled is az infót.
Qurvara nem érdekel a kimagyarazkodas.
Te akarsz pofanvagni,lépj,vagy ne.
Amúgy nyáron se fogsz.
Ahhoz tényleg punci vagy.Csak a szád jár neten.
Pedig asszem nem nehéz leverni egy hozzád hasonló nagy kaliberű ketrecharcosnak egy dagadt 40 es ipset.
Szóval ne pofázz,gyere,kapj el.
Az vodkaval is.Bar nem tudom hogy gyári e vagy szilikon.
Előbb meg kell vele egyezni az árról híd, záróvonal, kb 130cal előzés ráadasul 2motor egymás után került 50euroba mert nem volt havernál kisebb, alkuképesek ezek általában, 300-300eurorol indult a téma
én igazat adok kawanak, ritka ronda a prius.... nálam az xc90 t8 viszi a pálmát kinézetre, csak csóró vagyok hozzá
Tekerj vissza,volt erre egy válaszom,öcsi!
És külön a többitől, mert az se járja hogy a kötegből kikeresed:)
A szöszi?
Azt nem teszi meg tanulság, mindig legyen apróbb pénz az embernél
De százast adj és váltsa fel:)
Végig olvastam a mélyenszántóakat, szinvonal mit sem változott, mindenki hozta a tőle elvárhatót. Március 15 inkább valami újkenyér ünnep lehet, nem megyünk sehova. Ellenben nincs kedvem százat visszalapozni, meg egyébként is jó konc a téma: mondj egy hybrid kombit ami szép is jó is. Prius hányinger design, meg nincs benne elegendő hely. Ford Mondeónak talán van hibridje, de az se kombi. Suv nem kell.
Erre!
Majusra alig lesz tul az 1200 on a gep.Ez meg tul nyers egy nagyobb utra.
Amugyis europai,addigra szetesik.