Egy lelakott fosból egy felújított lakótelepibe
Szerintem simán megérte
A melóhelyét utána sokkal gyorsabban elérte + lett minden gyereknek saját szoba
Haver a,nefelejts utcába lakott sokáig nem kell mondani mi a helyzet a belvárosban
Amikor a 7,5 tonnással löltöztettem pnnan kispestre kb ökölnyi volt a gyomrom 2 napig
És az volt a legkisebb gondom hogy csak b jogsim van
Soha nem a te jóléted érdekelte őket, gondolom ezt sejted :D
Ha a villanyos hajtás terjedését akarják ösztönözni akkor viszont kellenek ilyen dolgok. Ha már elterjedt akkor meg minek költsenek rá?
Itt is csak a belvárosban dolgozóknak, mert vagyonokat el lehetne költeni. Naponta 8*440forint.
Bár akinek esze van az a metró végállomáson leteszi egy PR parkolóban napi 300 forintért (talán bérlet is van) és metróval gyorsan be lehet érni már.
Én meg aki szökő évente egyszer megyek be kocsival, ki tudom köhögni a parkolási díjat.
Szerintem simán megérte
A melóhelyét utána sokkal gyorsabban elérte + lett minden gyereknek saját szoba
Amikor a 7,5 tonnással löltöztettem pnnan kispestre kb ökölnyi volt a gyomrom 2 napig
És az volt a legkisebb gondom hogy csak b jogsim van
Motorral szoktam bemenni ha muszáj.
Ha a villanyos hajtás terjedését akarják ösztönözni akkor viszont kellenek ilyen dolgok. Ha már elterjedt akkor meg minek költsenek rá?
Bár akinek esze van az a metró végállomáson leteszi egy PR parkolóban napi 300 forintért (talán bérlet is van) és metróval gyorsan be lehet érni már.
Én meg aki szökő évente egyszer megyek be kocsival, ki tudom köhögni a parkolási díjat.