Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis fizika....
Csak annyi kell hogx varjanak meg eg, 02-30 evet.
Kb olyan elkerülhetetlen volt akkor mint most
ha nem, akkor is
Tudom,szar korszak.
Pedig volt már olyan korszak
Azert en nem szeretnek müezin enekre ebredni minden nap.
Max összedől a rendszer
Ha nyernek az eupartiak az apacs lesz a legkisebb gond.
nyilván vmiért kiköltözött, amiért megérte neki.... de nem lett kevesebb az apacs.
Egy lelakott fosból egy felújított lakótelepibe
Szerintem simán megérte
A melóhelyét utána sokkal gyorsabban elérte + lett minden gyereknek saját szoba
nefeletsből kispestre.... csöbörből vödörbe
Haver a,nefelejts utcába lakott sokáig nem kell mondani mi a helyzet a belvárosban
Amikor a 7,5 tonnással löltöztettem pnnan kispestre kb ökölnyi volt a gyomrom 2 napig
És az volt a legkisebb gondom hogy csak b jogsim van
meg a benzinesek rákkeltő szarjait is... én robogózom, amikor tudok, de ilyenkor még papírkutya vagyok
hát az "én" jólétem itt még nem volt érdek soha nem baj, csak ne b@szogassanak akkor feleslegesen
Aha, a sok szar diesel kormát meg megszűröd a tüdőddel.
Motorral szoktam bemenni ha muszáj.
aki biciklivel jár itt, az öngyilkos
Soha nem a te jóléted érdekelte őket, gondolom ezt sejted :D
Ha a villanyos hajtás terjedését akarják ösztönözni akkor viszont kellenek ilyen dolgok. Ha már elterjedt akkor meg minek költsenek rá?
na meg a f@szomat.... hogy a sok kipiufogógázt még lihegve kapkodjam be és abban dögöljek meg...
Bicikli?
Itt is csak a belvárosban dolgozóknak, mert vagyonokat el lehetne költeni. Naponta 8*440forint.
Bár akinek esze van az a metró végállomáson leteszi egy PR parkolóban napi 300 forintért (talán bérlet is van) és metróval gyorsan be lehet érni már.
Én meg aki szökő évente egyszer megyek be kocsival, ki tudom köhögni a parkolási díjat.
abban kételkedem, hogy ez akkor következne be, amikor jó lenne nekünk...
bent dogozom a 6-ban a rezervátumban, mélyen az apacsok földjén... 350Ft óránként a parkolás... és nincs hely
Egyértelmű, de a ződ rendszámot csak akkor vehetik el, ha már nélküle is megéri az embereknek.
Mint hajdan a,katalizátoros zöldkártya