Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Assza meg a qrva élet , megint nincs strandidő Badacsonyban ! Pedig már roppant módon unom én is ezt a szr telet ! De már közel a március , és csak az vigasztal !
Gyere csak nagy falúba!!!!
A faxom is ki van már a télel
Gyorsabban leértem a pinyoba mint szerettem volna, nem terveztem angyalt játszani
Azt az istenkáromlást kellett volna hallani
Még fater is kiszólt, hogy mit fetrengesz
Szinte alig itt meg 0-a fok van el is olvad.
Uhh. Jó melót neked. Hó van nagy?
Melózok reggel 5:50-ig azt kettő pihi majd megint kettő meló...
Nem alszol?
Ment az autó jól. De már szégyelltem tükörbe nézni. Meg ezzel kezdtem álmodni hogy leolvad és bepereg a hengerbe.
Mèg 60-at elfutott volna tedd el tartalèkba.
Ja a fotó lemaradt.
Autós dolog. Most cserélem először a V8- ban a gyertyákat. Na így néz ki 180 ezer Km után. A trehány (én) nem cserélte soha. 15 éves. Mellette az új de nem ugyanaz a gyártó. Csak érdekesség.
Ez nem olyan ritka. Zamárdiban minden évben gazdát cserél pár tank. De amúgy tényleg vicces így a használtautón :-)
Te atyaságos szent ég, ez totál berongált.
Egesz jo vilagutazos film.
Persze tudom nem japo,de legalabb nem bmw.
http://youtu.be/MUv1XbtCz0I
https://new.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/brdm_2_tank-12608444
Meg nem.
Távlati tervek.Nagyon távlati.
Van egy hasonlóm,preciz cucc jelenleg két hengeres két ütemű blokkal......eladó....ha unatkoznál
Ja, teflonos volt, elvileg az adatlapja szerint 100000-ként kellett volna ismételni, de nekem 50-nél elkezdett csökkenni a hatása, de azért jó volt.
régen nagy divat volt ez a slick, mintha valami teflonos valami cucc lett volna, azt a teflont amit a serpenyőben csak műanyaggal keverheted...... persze a fém a fémen meg nem sérti meg.....
én a grafiton kívül semmiben sem hiszek
Rosszul írtam, nem volt csapágyas csak gyenge és nehezen indult, ez javult meg.
93'-ban a slicket használtam először a csapágyas ifámban ami némi kompresszió hiánnyal küzdött, magához tért, némi erő is visszaköltözött és a fogyi is lement, az olajnyomás kissé csökkent, de még elég volt, elmentem vele 50-60000-et mire újra gyengülni kezdett, addig tartott a slick hatása, sok öreg és rossz járművembe tettem különböző holmikat több-kevesebb sikerrel.
még mindig a visszaépítős szerek mennek?
ha ez igaz lenne akkor nem is lennének, hiszen a gépjármű alkatrész gyártók kivégezék őket
A lecke fel van adva. Szerintem másként működik a két anyag.
Erre utánanéztem és a metabondot is hasonló árért kapnám......