Assza meg a qrva élet , megint nincs strandidő Badacsonyban ! Pedig már roppant módon unom én is ezt a szr telet ! De már közel a március , és csak az vigasztal !
Gyere csak nagy falúba!!!!
A faxom is ki van már a télel
Gyorsabban leértem a pinyoba mint szerettem volna, nem terveztem angyalt játszani
Azt az istenkáromlást kellett volna hallani
Még fater is kiszólt, hogy mit fetrengesz
Autós dolog. Most cserélem először a V8- ban a gyertyákat. Na így néz ki 180 ezer Km után. A trehány (én) nem cserélte soha. 15 éves. Mellette az új de nem ugyanaz a gyártó. Csak érdekesség.
régen nagy divat volt ez a slick, mintha valami teflonos valami cucc lett volna, azt a teflont amit a serpenyőben csak műanyaggal keverheted...... persze a fém a fémen meg nem sérti meg.....
én a grafiton kívül semmiben sem hiszek
93'-ban a slicket használtam először a csapágyas ifámban ami némi kompresszió hiánnyal küzdött, magához tért, némi erő is visszaköltözött és a fogyi is lement, az olajnyomás kissé csökkent, de még elég volt, elmentem vele 50-60000-et mire újra gyengülni kezdett, addig tartott a slick hatása, sok öreg és rossz járművembe tettem különböző holmikat több-kevesebb sikerrel.
A faxom is ki van már a télel
Gyorsabban leértem a pinyoba mint szerettem volna, nem terveztem angyalt játszani
Azt az istenkáromlást kellett volna hallani
Még fater is kiszólt, hogy mit fetrengesz
Ment az autó jól. De már szégyelltem tükörbe nézni. Meg ezzel kezdtem álmodni hogy leolvad és bepereg a hengerbe.
Persze tudom nem japo,de legalabb nem bmw.
http://youtu.be/MUv1XbtCz0I
Távlati tervek.Nagyon távlati.
én a grafiton kívül semmiben sem hiszek
ha ez igaz lenne akkor nem is lennének, hiszen a gépjármű alkatrész gyártók kivégezék őket