pl. 740e, de ha tényleg elveszik a zöld rendszámot, akkor minek? ez a zöld rendszám egy beetetés, amikor túl sok lesz belőle, majd megszűnnek a kedvezmények...
mi a f@sznak venne vki ilyet, ha nem ezért? nekem is csak az ingyenes parkolás és a teljesítmény adó elkerülés miatt kellene, ha rákényszerítenek a neozöldek... bár az még odébb van. Előbb-utóbb csak lesz olyan technológia is amivel lehet rendes hybridet is csinálni a középosztálynak, aminek van értékelhető teljesítménye is és sokat is el tud menni villannyal...
Villanymotoroknak nincs súlya. Lényegében a HSD rendszer a hagyományos váltó helyére van berakva és nem is nagyobb.
Egyedül az akku a plusz tömeg, az ha jól emlékszem ~60kg, tehát az sem tragikus.
Van ilyen is amit te mondasz. Hatótáv növelőnek nevezik villanyautókban. BMW i3-hoz lehet venni, bár nem 2T motorral csinálják általában.
Fene se tudja. Egy nagyobb egyterű ingázással nem eszik 8 liter alatt a villanyos,meg 2 liter
6 liter 100on az 2ezer évi 20 ezernél már 400felett jár a spórolás
Napi 10 ezerrel 40 nap bérlés az elmúlt 10 évben nem voltam 40napot nyaralni de egy 10napoa sielés 14napos nyaralás és egy pár napos,őszi természetjárás elfér ennyibe
Szóval ha nem lenne duplája a villanyos akkor simán megérné a dolog
nem-nem, ma a dízelt divat fikázni.... jópofa ez a prius is, amúgy, de én pl. ha váltanék dízelről, ami egyelőre nem esélyes, csak vmi nagyköbcentis hybridet vennék, azoktól meg állítólag el akarják venni a zóld rendszámot.... szemetek
Az a Hyundai tényleg jobban néz ki mint a Prius4, de amúgy szerintem teljesen korrekt a Toyoták kinézete, csak manapság divat ezt fikázni, illetve azt figyeltem meg hogy elmentek az "agresszív" kinézet felé. Most ez a trendi, és ezen a téren tényleg béna a Toyota dizájnere.
Prius meg alapból mindig ronda volt. Én sem a szépségéért szeretem bár szerintem a Triumph-al te is így lehetsz
Nem használtam soha ilyen autót, így külsősként nem tudom megérteni miért kell annyi nehéz cuccot cipelni mint a villanymotorok meg az akksik, úgy hogy nem jár mellé semmi igazi kedvezmény.
Stabil2t motorokat miért nem szerenek ilyenekbe ? ott csattogna, termelné az áramot
Tudod mit nem lehet Priusal?
Dinamikusan menni. Futómű, súlyeloszlás, fékek eszméletlen jók ahhoz képest hogy nagy ormótlan dög, de fék-gáz váltáskor elég sok idő eltelik mire megjön az erő (eddigi próbált TSI motorokkal is ez volt a bajom amúgy). Ez az egyetlen ami zavaró, bár most eszembe jutott, hogy motorféket bekapcsolva, lehet ez sem lenne olyan rossz mert, akkor sima fékezéshez a benzinmotor is rásegít, és talán ha fordulaton tartja a motort akkor az ereje is gyorsabban megjön....bár szerintem így is lassabb lenne a reakciója mint a szintén nem túl acélos Fastrának.
Vidékiek nem érzik át igazán ezt a parkolási problámát, még egy kecskemét nagyságú helyen se okoz túl sok gondot