Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a 4 milla miatt nem veszek csak... ha 2 mila lenne már valószínűleg napirenden lenne a dolog
Azért ebben az a vicces hogy évek óta ezen megy a vita hogy nem megy el csak x km távot
Aki többet megy a hatótávnál nem vesz olyat...
Az élet egyszerű... ha a kocsmába megyek nem akarok repülővel menni se kínába bicillivel
Ja és mindegyik tölthető konnektorról.
És 4-5 évesen bőven 4 millától indulnak.
Aztán meg bilibe ért a kezed ennyiért egy normális Fábiát kapsz.
http://www.schiller.hu/images/...

100km meg sok egy PlugIn-nak. Pont ez a lényege hogy drága akkuból kevés kell bele, városra elég, de ha többet kell menni akkor sincs gond, úgy is jól fogyaszt benzinnel.
Ha meg olcsó lesz az akku, akkor nincs értelme a hibridnek, mert tisztes hatótávot lehet elérni csak akkuval és nem kell bele a drága, összetett és kényes benzinmotor.
A benzin motor helyére pedig pont elfér a bőröndöd.

Persze egyszer biztos eljön az idő amikor olcsóbb lesz az amúgy jóval egyszerűbb felépítésű villanyos,
Ha valós 100-at elmenne tisztán vilksnnyal és csak azt a borondnyi helyet vinné el az a pakk,konektorrol tölthető lenne és kb otmillabol kijönne újonnan simán használható lenne az ilyen hibrid.
Főoldalon rakjál ki egy villanymotoros cikket, Nagy Fehér és Mlas gondoskodik a hajtépésről, mi meg Zolival adjuk alájuk a lovat
Nem nagyon vesz el helyet, ha direkt arra csinálták a kasznit.
Általában a hátsó ülés alá rakják, vagy a padlólemezbe vékonyan.

Érdemes lenne körülnézned, ha nem vagy alapból ellene, mert itt a melóhelyemen megfertőztem az összes kollégát, és senki nem vesz már dieselt vagy hagyományos benzinest, mert a lelkesedésemtől függetlenül ők is kipróbálták, és rájöttek hogy jó dolog
Te is itt vered a nyalad mindenre.De inkább csak baszogatsz mindenkit.
Ahelyett hogy megkeresned a GP T és ha fizetsz neki tuti lepippanthatod.
Egyre inkább az az érzésem,hogy +40 létedre,nagyon gyermeteg gondolkodásod van.Sötét vagy,és korlátolt.

Hiányzik neked a törődés.Nyilván,azon kívül,hogy otthon mókolsz,semmi örömöd az életben,és inkább itt vered a nyálad,mint,hogy keríts magadnak valakit,aki leköt. Így marad neked éjjel-nappal a sm!
Csak ha már a a haverod véresre szoptatott balfasz.
Azt élvezed.
Miért nem takarodsz már a jó anyádba,öcsi?
Ez kemény. Azért egy orvosnak lehetne több esze.
Én valami egyéb sérülés miatt múlattam az időt az ügyeleten. Bejön a csávó utolsónkén, ugyan így, hogy esett motorral és be kéne kötni a horzsolásait. Sebész kijön hogy nézze ki a következő, ránézett, és nem tudom mit szúrt ki rajta, de már lökte is alá a hordágyat hogy most azonnal műtét mert belső vérzése van és bármikor elpatkolhat.
Mi Január 6-án fordultunk egyet az már nagyon kellett, de már megint hiányzik!
Rossisták VS. világ többi tagja?
#MotorosVandor - S02E07-2 - Touratech Travel Event 2017 - Délután
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et. Ez a videó a kalandos, és esésekkel teli haladó csoport kalandjait hivatott visszaadni! Remek móka volt!
http://youtu.be/BFKTwYqWB5I
Azt reméltem ennél jobban összevesztek rajta
Ugyan , menjél már!
Á, esélytelen, olyan hosszú. Ennyi idöre inkábn egy rendes filmetbrakok be:)
Én továbbra is hybridben gondolkodnék, valamint az is gond hogy az akkuk rengeteg helyet elvesznek a csomagtartóból. Full e-autó legfeljebb csak másodiknak a helyben szaladgáláshoz, de ahhoz elég drága.
Elmegyek edzeni. Addig vitatkozzatok nyugodtan

https://totalcar.hu/magazin/hi...
Csak nem assza meg a bárca és bitorló...!!?
Március... Még áprilisban is havazni fog....
Valaki kimegy a hétvégén a FeHovára?Suzuki bemutatja az új V-Strom 1000XT ABS-t.Megyek megsasolni