Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos még van kb. kettő hét ilyen bánatos idő ! Aztán majd talán utána !
nekem is , pedig én minden nap megyek jó lesz má' egy kis jó idő
Roppant módon várom már azt a bárca és bitorlás-ról szóló márciust , hogy végre gépre lehessen pattanni ! Már nagyon tele van a fülem ezzel a téllel ! Dugig !
Szép estét István !
Asszem èrtem.
Annál rosszabb.De lehet csak nálunk helyi.
Pronyó az mi proli? Nem vágom az összes szlenget...
Akkor nem nagyon szóltam be hogy ne vetítsen mert jön a szokásos tiráda.
De most uncsiztam így megpiszkáltam a kis büdös pronyot.
Öreg sámán tanácsai! Szevasz Jocó!
Mondjuk az 1.4 táliával alázni azèrt mèg az èn vastag pofám is pirul
"Látom folyik a harc kinek büdösebb a hónalja..."

Ha nem elég büdös, akkor bele kell szrni és akkor valószínűleg eléggé az lesz !
Aki nem tud zuhanyozni................
Látom folyik a harc kinek büdösebb a hónalja...
Èn is majd h.este 6kor kezdek. Madzek meg majd tavasztól...
Nekem csak 4-ig, aztán indul a hétvége. De hétvégén is maszekolás van, az már a saját kedvemre megy.
Mèg meló 17:50 ig azt fájrond.
Na mizu Pityu
haver volt így. mikor elkezdte ezt a stunt dolgot. az első bekerülésnél elárulta,hogy motorral volt. az első dolguk volt ráhívni a reddőröket. azóta csak szánkó,görkorcsolya,lépcső,foci(senkit nem ismerek,aki jobban utálja,vagy kevésbé ért a focihoz),stb
meg a másik havert is megbüntették,amiért kárt tett magában...de volt,akinél az utast meg győzködték,hogy tegyen feljelentést...
amikor haver elgázolt akkor nem tudtam lábra állni mert lett némi szakadás-nyúlás a térdszalagok között
plusz valami L alakban felhasította a bőrt és vérzett+lógott össze vissza
az egész oldalamon kockákban feltépve a bőr ahogy a crossgumi felszaggatta
megyünk a kórházba, a recepciónál futnak kifelé mi történt, mondom nekik motorral estem
erra a válasz: üljek le majd szólnak
olyanokat elláttak előttem akik órákkal később értek oda mint én és kb olyat hogy kificamodott a csuklója...
aztán se röntgen se ultrahang se semmi....... egy natúr ragtapasszal leragasztották a lógó bőrt a térdemem bekentek gipszel bokátó heréig aztán húzzak a rákba
párszor vissza kellett menni(sose értettem miért) ott ültem 3-5 órákat a gipszbe bedagadt a lábam hogy majd behugyoztam(ha lógott kb 1 óra és már feszült mint az állat és megkérdezték minden rendben van-e......
ez volt a tanulság ha motorral esik az ember nem szabad mondani hogy motorral történt, bicikli, foci, meggyszedés stb csak motort ne mert akkor leszarják az embert
ja és a buzi gipsz miatt (ami teljesen felesleges volt rajtam 6 hétig ) úgy elbaszódott a lábam hogy kb 2 év volt mire helyrejött teljesen az izomzat , 6 hét alatt a lábam kb fele lett mint a másik
Az időről meg annyit, hogy ez a városi 45-tel gurulászás meg forgolódás a motorral nekem időrablás.
Ennyi idő alatt megterveznem haverom házát maszekban, az értelmesebb időtöltés, márciusban már kezdeni akarja a földmunkákat úgyis.
Az ára csak ahhoz képest sok, hogy érdemileg semmit nem tanítanak, mondom, az majd a Vez. Tech. Tréning lesz, ahol tanulni is lehet. Ezért a városban kóricálásért meg index nézegetésért sokallom a 65 ezret.
Autósok nekem se. Mikor a másik 2 bordám tört egy szalagkorlát oszlopon, vagy 10 osztrák motoros megállt, a korlátot megemelve feszegették ki a motoromat alóla, közben elment ott vagy 30 autós, de egynek se jutott eszébe hogy esetleg a földön ülő csávót nem kéne-e a kórházba vinni vagy valami.
Benéztem a féktávot a kanyar előtt, belefutottam az árokba, egy darabig sikerült motoron maradni, aztán leragadt a lábtartó meg a kormány és átdobta az egész motort, én meg homlokra vettem a szemközti árokpartot. Utána némi segítséggel kirángattuk a motort az árokból, némi koránygörbülés ilyesmi, de hazamotoroztam, egy jószándékú osztrák gyerek egész a soproni kórházig eljött velem hogy ha mégis nagyobbat kapott volna a fejem mint gondoltam.
Már a recepción lepattintottak, mikor mondtam hogy valszeg eltört 1-2 bordám egy motorbalesetben. 4:10 kor értünk oda, 4-ig van rendelés, mondták hogy másnap jöjjek vissza rendelési időben. Vissza is mentem, ilyenek voltak a leleten, hogy 2 törött borda, jobb tüdőfél 2 centivel feljebb áll, meg 3 napig véreset brunyáltam. Oszt lófaxt se csináltak velem, hazaballagtam oszt szép lassan meggyógyultam.