Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor az A1-et csináltam (március végén) akkor én voltam az egyetlen motoros tanuló, így természetesen vizsgázni is egyedül vizsgáztam. A korlátlannál már voltunk sokan (oktató meg kevés), el is húzódott mocskosul. Az összesen 10 órát 3 hónap alatt vezettem le... )
Amikor még én vizsgáztam nem voltak ilyen kategóriák csak A és kész. Volt rutin meg forgalmi vizsga egy kör a városba vagy 40-50 enen mentünk felsorszámozva, akinek sikerült kapott egy fél évre gyakorló jogsit. Nem mehettél vele ki a megyéből és csak egyedül utast sem vihettél.
Én ezt el is hiszem , de nekem meg nem kell hoizzá certifikát , csak fellazult a csavar gyári beállítás a csúszkáján , és mivel 5-50 nm , csak egy digivel be kellene állítani 25 Nm- nél , leellenőrizni 10-nél és 40- nél . Ennyi lenne , és én ezt a 8e Ft-ot sokallom még ha nem is gagyi szarról van szó , és mivel van 20-100 ig egy Norbar ez kell majdnem mindenhova , ha néha kell alatta inkább kölcsönkérek mert a 8000 meghaladja az ingerküszöbömet ! Egyébként egy ilyen Gedore rátűzőfejes !
https://www.fetis.hu/keziszers...
Az még hagyján, de ráadásul mocskosul élveztem is! (Már amikor éppen nem szakadt az eső)
nem volt az a fele se.csak fújt a szél,bakondi faszfej gyuri meg töketlen volt...a többi már történelem...
Lassan lehet előszedni a befőttet, csak jön a jó idő.
Becsülöm a kitartásod, hogy egy 125-ös motorral végig birkóztad a Keleti-Kárpátok hegyeit...2-szer.
Dehogy nem lehet - de eszem ágában sem volt, csak rákívántam a motorozásra, öregen, betegesen, kicsi pénzből. Aztán vettem egy 125-ös, közel 20 éves kis Honda csoppert, és elkezdtem vele kirándulgatni, és egyre jobban megtetszett a dolog. Miután kétszer is körül motoroztam vele Erdélyt, csak utána szántam rá magam a korlátlan jogsira (nyáron lesz 3 éve) és vettem a jó öreg GS500-at. Ez már nekem "mindenre elég".
Nem a ráforditott időt fizeted meg.
Nem lehet 1ből a korlátlan???!!!
Ne csináld...
Jaja, már 5 éve: akkor kezdtem vén fejjel az A1 tanfolyamot....
Micsoda ?! Még csak ott tudnál igazán melegedni !
nem vagyok verekedős....... ott mást meg nem lehet csinálni
Talán fiú kollégiumba melegedni , úgy oldalhelyes !
Egy kérdés ! Valaki nem tud OLCSO helyet nyomatékkulcs kalibrálásra ? A legkevesebb amit én találtam 8000 Ft lenne ! Egy picit sokallom 3perc munkáért !
nekem azt írták hogy menjek be egy leánykollégiumba melegedni
nem akartam, de a kormányzattal nem akartam kötekedni.........
minden esetre a telókat töltsétek fel , legyen hova sms-t küldeni hova a picsába kell átülni , ha magadtól nem jönnél rá !?
Basszus, az már 5 éve volt? a legnagyobb pénteki hóviharban utaztunk 200 km-t, Pécsen a Zsolnay kivezető emelkedőjén araszolva toltuk fel a kocsikat, hogy mi is tudjunk haladni, vidám volt.
Elfagy a pálinkának való, ideges is leszek.
Március 15-én meg a 40 centi hó, mint 5 évvel ezelőtt?
Már március elején megjönnek a 12-15 fokok, kitartás. ;)
Ha a pék akkor biztos nem , m,ert megeszik !