Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Badacsonyban reggel óta süt ! Igaz azt mondják, ez nem lesz hosszú életű !
Ezek szerint nem vagy Gyuri
A mondat minden szavát értem, csak azt nem miért írtad le.....
Ez csak véletlen lehet :D
Nem kell sajnálni... Ha egyáltalán érted ezt a szóösszetételt
Az a,kéményhez kevés
Oda,még a jóízű síkosító is...
Csak beissza és utána inkább rosszabb, ha rajta van.
A nyál a legjobb
A babaolaj jobb
Igaz lefolyik a töködre is de könnyebb letakarítani, és puhább is lesz a bőr
És a csoki darabkák se tapadnak rá
Vazelin! Gyere te is!
Plussz az automagusok a "csumpedli" sűrű emlegetése végett szerintem a mester környékén művelik igen nagy szakértelemmel a szerelést.
http://youtu.be/V15L4LyOFiA
"karbiszinkron" állításhoz szerintem tökéletes, a szemein látni lehet majd hol az eltérés
Ennyi BMW egy kupacban..........kész skandallum.
http://youtu.be/zH3VnikPoVE
Mondjuk, ha egy slágerrel kezdődött a napja, akkor nem sajnálom
Orosz hadifogságban erőszakolják az egyik férfi rabot. Amikor már nagyon fáj neki, könyörgő hangon elkezd ordítani:
- Vazelin! Vazelin! Vazelin!
Erre az orosz erőszaktevő:
- Nyet vazelin, Vaszilij!
bocs, de ezt nem bírtam kihagyni...
Nem figyeltél, mit írt?:) Őt nem motozták, hanem szopatták egy órán keresztül... Ahhoz tégely se kell:)))
Haver, valami nem oké veled, ha jó a csaj egyből megmotozhat téged?
Motozás és ruházat átvizsgálás nem ugyan az.
a gumikesztyű mindenhol kint van a tégelyre nem állt rá a szemem nekem nem adták vissza a kis sniccert, de a jegyzőkönyvezésen kívül más nem lett....
Azért végigtapiznak alaposan...bár ez szerintem erősen függ az adott őr szexuális irányultságától is Sajnos nem lehet kérni hogy a csajok motozzanak, mert van ott pár csinos darab.
Aztán mikor közlik, hogy motozás lesz, akkor mindenkinek a sima terpesz-tapi jut eszébe, pedig az csak a ruházat átvizsgálás...
Ez pitiáner alak volt, nem véletlen volt a beosztottam, ott se komoly feladatot bíztam rá. Nem lehet mindenki Viszkis Atesz, hogy átcseszi a rendszert.

Eleve ez a telefon baszkódás a pitik üzlete, meg lehet nézni a teló adok-veszek csoportokat, kik cserélgetik havonta a műanyag szarjaikat.

Amúgy az ősszel egy kis Róma a terv, köszi a tippet a csomaggal kapcsolatban, azt hittem megbízható a reptéri rendszer, de óvatosabb leszek.
Azt figyelted hogy van a röntgengép tetején egy doboz gumikesztyű, meg mellette egy kis fém tégely?
Múltkor a kolléga a bicskáját felejtette a zsebében, ami 8cm-nél hosszabb mert hát kenyeret nem lehet szeletelni körömpiszkálóval, na ott is volt rendőrségi feljelentés meg minden.
De megúszta egy ejnye bejnyével, meg a végén még a kést is visszakérte a rendőröktől.
Mondjuk ez eredetileg úgy működött hogy hamis személyire vették a telókat. Csak manapság ha már hamis személyire kell valamit alkotni, akkor nem vacak 200ezres telóval fognak szórakozni, hanem céget alapítanak és csinálják a számlákat.