Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ilyen állásra ritkán az okosabbja kerül
óriási, nekem is van átvilágításom... egyszer azt hittem szárazon megcsinálnak, mert a hátizsákomban felejtettem egy kis sniccert. kijött a biztonsági főnök,jegyzőkönyveztek, elkobzás alá tették stb... nem akartam elhinni, de egy órán keresztül szopattak. azt hogy a szerver dobozában mi volt, vagy a szerszámos ládában, senki nem nézte meg, akármit be vihetek kutya az összes portás ott is
Ezekkel nem lehet mit csinálni, hallottam olyat aki 0-ás kezdővel kihozta a csodatelefont a trémobilból, aztán még aznap eladta és elhitte, hogy ő a bűnözők zsenije, mekkora üzletember...késedelemmel, felszólításokkal, kamatokkal a 180 ezres "eltűnt" telefonra 500+ ezernél jár, apránként inkasszózzák a számlájáról, behajtásra került a dolog.
Mindenki rajta röhögött, ő meg próbálta mentegetni magát, hogy őt ez nem érdekli, ő boldog és nem számít, hát ilyenek ezek a kölykök, megérdemli.
Több földi kiszolgáló cég is működik a reptéren... török is, magyar is. lopás mindig volt, amikor nagyon elharapózik a történet általában az egész rakodó brigád repül és új csapat jön. akkor kb 3 hónapig alig van lopás, majd megtalálják a vakfoltokat és módszereket, majd uúgy lopnak a következő cseréig és ez így megy a kezdetektől és így is fog menni,..
Ez így van
a vasúton senki nem lopott sose,
Azt azért eddig megfigyeltem hogy ahol szar a pénz ott lop a nép. De leginkább ott ahol volt egy x pénz és urána ez csökkent. Akkor még tetézve is van a hanyag munkavégzéssel
Pl nálunk ha szar volt a hegesztők pénze jobban fogyott a co drót
Nem engem kaptak el
Hogyne, 1 hónap a nemzetbiztonsági átvilágítás amíg kiadnak egy szerencsétlen belépő kártyát, de hazugságvizsgálóra nem kötnek belépéskor, pszihológiai tesztet sem kell egy alulfizetett rakodómunkásnak kitöltenie.

Pár évente le szoktak bukni. Ilyen ez a pop szakma. Régebben (20 éve) volt hogy az őrök közül is volt benne, mondjuk akkor áruszállító konténereket fosztogattak.

Én ha utazok repülővel, a bőröndben csak a ruhákat meg fogkefét rakom.
Másik a laptop táska, abban van minden ami kicsit is értékes, azt viszem fel magammal. Azt mindig fel lehet vinni.
Ékszert, elektronikai cuccot véletlenül sem hagyok benne a feladandóban, pedig az utóbbi években nem nagyon volt ilyen.
Mondjuk ezek is ilyen 22 éves hülye gyerekek akik nem gondolkodtak.
Igen , azért raktam fel azt a képet hogy lásd nem jó az ív a tetőhőz képest ! Ha nem szarakodnak vele ilyen lesz , vagy lefele lőg a széle , mert ezt a csíkot ívbe kell először szabni ! Tök szarul néz ki mint ez !
Asszem egy rakodó 2-3 éve annyira belefeledkezett a csomagokba hogy elutazott csomagtérben svájcba.
Úgy hallottam, hogy külsősök csinálják talán török a cég, lopás meg mindig volt, a szociban egy szomszéd srác ment oda és elég hamar árulni kezdett holmikat.
Kösz.
Akkor most a thomy a szar? vagy a feltöltési sorrend az fordítva van? Csak mert ezek nyomulnak itt is, bár ott gyanús hogy nem írják milyen fóliával dolgoznak.
Van rajta fólia, csak semmi papír nincs róla, meg import közben a vezető oldali ablakról letépték, gondolom pont ezért, a többivel meg nem szarakodtak, mert rájöttek hogy ez nem üvegtapéta, hogy csak úgy lejöjjön.
Viszont rohadt jó amúgy, de nem akarok gagyit.
Én azt az autóst nagyon kedveltem. A mostani játékok rámentek a csicsára meg a sok felesleges grafikai elemre
Pl gyalogol a muki a homokban és felveri a lába a port, vagy a haja szálanként lebeg a szélben..
Szép meg jó de felesleges, az élmény faktort nem növeli csak a hardver lesz egyre drágább és kevesebb ideig használható
Modell folgot nem tudom én megrekedtem a,10-30 ezres cuccoknál
Még egy gagyi helikopter valahol van a padláson azt kedveltük mert 10méterre simán felrepült
Csak ha szembe jött mindig nekivezettük valaminek
*nyakon csíptek*
Laci, a Liszt Ferencen állítólag 2 rakodó munkást, akik lopkodták a szajrét a csomagokból. Gondolom hallottál róla, ha ott melózol.
Azt hittem jobban megválogatják kiket vesznek fel oda, beszarás.
Ezek azok a dolgok amit csak sok gyakorlással lehet megtanulni.
Viszont aki érzi már a gépet, annak olyan mintha a saját végtagja lenne. Nekem csak egy Bobcet szerű árokásóm volt, na a végén már a csak az volt a bajom, hogy a hidraulika szivattyú gyenge volt egyszerre mind a 4 munkahenger mozgatásához
Meg mondjuk ha mechanikusan nem törik el, akkor a ez a távirányító többe volt mint az egész XBOX, szóval azért strapabíró.
Van már olyan ami alu mechanikás, golyóscsapágyas és hal érzékelő van a poti helyett...szóval azért a modellezők is tudnak nagyon buzulni.
Na ez az ami nekem nem megy. Bár a fogást meg is tudnám szokni, csak a holtterét kéne csökkenteni, mert az viszont rohadtul zavar, hogy húzom húzom, nem történik semmi, aztán már félig kibillentettem, amikor elkezd kanyarodni. És hát én is inkább a precíz mozdulatokat kedvelem, nem a bináris kormányzást és gázkezelést. Pedig a kalibrációnál látszik hogy legkisebb mozdulatot is pontosan követi a számítógép, csak a ilyen irányú kezelése van rosszul kitalálva. (közbe eszembe jutott Forza Horizon)
Mondjuk az a tippem hogy autós játékot senki nem játszik kontrollerrel, hanem megveszi a kormányt, csak annyira meg nem izgat. Inkább benyomom a Priusban a PowerMode-ot és csinálok neki 9literes fogyasztást
Ezek jó bulik
Régen nagyon finom dolgokat is meg tudtam csinálni pl a tomb raider-ben a kötélről kötélre ugrálásokat, haver mindig leesett
Most már szar a,kezem csak vakarózni jó, örökké zsibbad meg egyéb szarságok
87-be pumpáltam először , de a katonakori fényképem nem rakom fel , mert a sok röhögéstől csúnya ráncaitok lennének !
A fal sarkát , van akinek a födém gerendát is 10 m hosszút ! A fent látható pillért sikerült !
nyilván kell is...de nem vezetékes volt...
meg tuti meg lehet tanulni,de azért elsőre jól nézett ki. persze az öreg a fasz tudja hány éve csinálta,de kurvajól nyomta,na
ezzel könnyű lebaszni a fal sarkát...
Leállítani , elindítani , fordulatot szabályozni mindegyik tud , a vezetékes is !
Legtöbbször csarnokpumpával járok , ezek sokkal bonyolultabb manővereket igénylő munkák , karikába hajtott gémmel , adott belmagasságra ügyelve ! Ha tetszik valakinek van nálunk felvétel , vagy mixerre !?