az nem ilyen volt. nem digitális. és az autót is tudta indítani,leállítani. a gém a tököm tudja milyen hosszú volt. nem nehéz vele kárt,vagy sérülést okozni. mikor ilyen 10-20 centiket kellett arrébb vinnie. egy füstös cigógyerek volt a slag végén. mondjuk őt sem irigyeltem. de jó volt az összhang köztük
Pl. ez nálunk a legkomolyabb , digitális , programozható , zsalukövetés , torokszorító stb. Nagyon jó vele dolgozni , két potival 5 gémet mozgatsz , fel le , 42 méterre , igen észnél kell lenni , emberek állnak , akár 13 emelet magasságban !
amikor a cégnél csinálták az udvart(nemtom hány ezer négyzetméter) és a betonpumpás bácsi azzal a nyakbaakasztós,milliárd kapcsolós,két botkormányos szarral ott bűvészkedett egész nap...hát halandó embernek golyózott a szeme. az öreg meg éppen nem szalonnázott meg közben...pedig a kocsik jöttek feszt,töltötték a mixert egymás után
mondtuk is,tuti nagy gémer az öreg
ez egy játékkos kar ezekett csattogtatják a kis kockák olyan lelkesedéssel hogy a távirányítós cucc kihalna 2 hét alatt
nem is kell azokat a pöcköket megfogni csak ráteszed az ujjad és már mozog is
nekem jobban bejött mint a ps kar annak nem volt olyan jó fogása
Győrbe is van jó , két transporteremet körbe , meg golfomat is csinálták , beragasztott minőség cetlivel dolgoznak , semelyiken nem volt egyszem buborék sem ! Ja , lakót is fóliáztattam ! Amire figyelj , hogy referencia autón hogy áll az első csík , ha követi a felső szegélyt akkor igényesek , mert ez a legbonyolultabb ! Ezt ők mondták , erről ismerni meg az igényes munkát ! ! Akik szarnak rá , azoknak csúnyán áll az első csík ! Az első kép a szar ! A második az én autóm amin a lényeg , a csík alsó széle ugyan az mint a tető ív ! Ezt az egy csíkot tovább tartott kivágni , illeszteni , mint körbe az összes többit !
Hát nem tudom neked mi a jó, de én repülő modell távirányítóhoz szoktam. Ezzel megcsinálok minden alap kunsztot repülővel, helikopterrel, autóval, drónnal, szóval azok precízek, és érzékenyek, de az XBOX-osnál 20% deadband van a karon (~0.5%) a modellirányítón, és ez a kis gomba végződést sem tudom rendesen megfogni, szóval én képtelen vagyok ezzel normálisan irányítani. Tök olyan érzésem van mint amikor még 486-oson játszottam kurzor gombokkal az NFS-el.
én utoljára valamelyik need for speed autós valamivel játszottam, kb 10 éve
a gyorsulási pályákat a gyerek szinte sosem tudta kivitelezni, mindig nekiment valaminek, oda kellett a nyugodtságom
azt hiszem azt még a 360on nyomtuk kb 10 éve
azóta nem találtam olyan játékot ami érdekelne
amúgy ha megszokod a kart nagyon fasza, az xbox kar mindegyiknél jobb és hihetetlen strapabíró
Asszony rábeszélt hogy vegyünk egyet a Kinect miatt, hogy majd arra tornázik, meg ugrabugrál. Mondanom sem kell, kétszer volt használva. Én játszottam még valamennyit egy országúti autós progival, de kontrollerrel nagyon szar vezetni úgyhogy hanyagoltam.
Komoly. Én is most olvastam a hegylakókon. Őszintén szerintem ott lett elbaszva az egész amikor tavaly áttették Februárra. Basszus könyörgöm egy motorkiállítást Februárra tenni alapból ormótlan nagy baromság.
olyan már jó régen volt
eddig minden xbox meg lett vásárolva, az első kicsippelve a 360 dual boot mert rájöttek a kis kockák hogy hálózatban jobb játszani és nem volt vélegesen feltörve
már nem emlékszem pontosan de időnként volt valami frissítés dvd amiról az okosságot is meg lehetett újítani
a 360-nak a dvd lejátszó volt a gyenge pontja, és kurva drága volt hozzá
nem hiába gazdag ember ez a bill....
Kiváncsi lennék arra a karira , légyszi nyomjatok egy 3D mark 11 -et , ha egyáltalán van rá idő , és nem a bitcoint vadássza a gyermek azzal a karival ! Jó bányászatot neki !
Érdekel valakit egy 2 hónapos legújabb 4k x-box? Garival , dobozban , makulátlan, ment kb 3-4 órát
Kapott a gyerek szponzorban egy 200ezres vga kártyát aztán arra,áll neki nem az xboxra
Bolti ár -20 ezerért eladó az xbox one x
mondtuk is,tuti nagy gémer az öreg
nem is kell azokat a pöcköket megfogni csak ráteszed az ujjad és már mozog is
nekem jobban bejött mint a ps kar annak nem volt olyan jó fogása
a gyorsulási pályákat a gyerek szinte sosem tudta kivitelezni, mindig nekiment valaminek, oda kellett a nyugodtságom
azt hiszem azt még a 360on nyomtuk kb 10 éve
azóta nem találtam olyan játékot ami érdekelne
amúgy ha megszokod a kart nagyon fasza, az xbox kar mindegyiknél jobb és hihetetlen strapabíró
Amúgy KB 7-8 éve kerülöm.
Ennyike.
eddig minden xbox meg lett vásárolva, az első kicsippelve a 360 dual boot mert rájöttek a kis kockák hogy hálózatban jobb játszani és nem volt vélegesen feltörve
már nem emlékszem pontosan de időnként volt valami frissítés dvd amiról az okosságot is meg lehetett újítani
a 360-nak a dvd lejátszó volt a gyenge pontja, és kurva drága volt hozzá
nem hiába gazdag ember ez a bill....
Én már idegrohamot kapok lassan ezektől...
Adok cserébe egy xbox one s-t BF1 boundle-t
Szóval cserélhetünk
Kapott a gyerek szponzorban egy 200ezres vga kártyát aztán arra,áll neki nem az xboxra
Bolti ár -20 ezerért eladó az xbox one x