Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a kanyarodni nem tudás apropóján jutott eszembe az orosz versenyző.
Nem ez,valami amcsi vlogos idiota aki egy szelid hajlatot nem bevett hanem gondolt egyet es lezuzott a susnyasba.Egy masik meg siman kovette.Asszem Ekime asszonysag linkelte be.
Ez az amcsihoz kepest egy rossi volt.
De,lehetnek.
Ott volt a magatol kanyart kiegyenesitos videoharcos.
Ez valami vetélkedő? Mert maguktol nem lehetnek ilyen hülyék:)
10 vibrátor gyártóból 10 hisz a rezgésben, ez biztos nem véletlen.....
Az bébidrot,vagy selyem foxi.
De inkább megvárja míg kinyitják neki az ajtót.
Az a gond, hogy a drótszőrűd erre nem hajlandó? Tegyetek rá tapadókorongot hátha mégis.
Ennyi hülye amcsit.
Ez is érdekes: szerintetek mi a sz@rt csinálnak?!

https://www.facebook.com/waylo...
Ez viszont qurvajo. .

http://youtu.be/fUyU3lKzoio
No igen, én mondjuk Coelho-i magasságokba sem emelkedek mert félek lezuhanok így a tufa elmém sem nagyon fogadja be az elvont dolgokat ezért csak nézem, de nem értelmezem az ilyesmit.
Mivel ez nem sokunknál fog megtörténni, így "problem solved".
Ahogy látom érdemben senki nem tud reagálni a hozzászólásaira.Én erre gondoltam,amikor azt írtam,hogy nem talált itt közönséget magának.Tényleg meg kell ahhoz térni,hogy a soraiból bárki bármit is kibogozzon.
Ha durva, akkor is lehet, csak net-rage lesz belőle, az meg vicces-szánalmas-unalmas periódusokat mutat, szép egymásutánban.

Ramm ebben a rezgéses dologban nyomul, valaki vagy hisz benne, vagy nem, nehéz ezen összeveszni.
Ez csak úgy:
Tudom.
Amúgy a surikátáknál sokkal családiasabb.Ott inkább segítik egymást.
A majmok ilyenek inkább.

http://youtu.be/tGC888FfsMM
Ez megfigyelhető volt itt az utóbbi időben.
Pontosan, meg van még a topic csak nagyon le van süllyedve mert évek óta nem írtak bele.
Igen,csak ugye csodás ez a majomfalkaszellem.
Addig míg egy-kettő vélemény van ellene az még nem gond,csak amikor a falka elkezdi cincálni akkor szokott kiborulni a bili.
Eléggé elharapódzik néha.
Megfigyelhető a csoportdinamika.
Amikor az agresszivitás tárgya visszakozik,elmenekül akkor a legaresszívabb csoporttago is lenyugodnak,és fordítva,amikor tetőfokon van a belezés még a jámborabbak is beleszállnak.
Evvel azt akarod mondani, hogy ott tették igazán próbára a hitét?
Ahogy írod, lehet, hogy van rá vevő így azzal sincs baj ha téríteni akarna valaki csak könnyen lehet, hogy falakba ütközik, a motorozz-on volt egy topic amit 2-3 éve nyitott egy mint kiderült hitgyülis ember és igyekezett ott térítgeni mondván mekkora jóság, háááát nem volt feltétlenül nagy sikere.
Mintha pár hete az ment volna, hogy ha valaki ha nyilvános fórumon leír valamit akkor arra reagálás is érkezhet és hát amíg nem durva addig bármit lehet pro vagy kontra hozzászólni.
Legutoljára próbateremnek használtuk hogy tudjuk mi tetszik a tesónak.Egy helyen volt egy halom tipus.Utána kerestünk jobbat.Árban nem de mérfüldekkel szebbet még aznap találtunk.
hát ne vazze, legalább az 50%-a az ott levő szaroknak eleve zúzásra ítélt, életveszélyes hulladék