Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mért kell bebizonyítani nekem, hogy egy rakat fos mikor nekem ez tetszik érteni! Vagy akár ami közlekedési eszközöket használok. Semmivel nem tartom jobbnak különbnek stb... mint más márka képviselőit, csak egyszerűen ezeket szeressem. Egyszer sem próbáltam és nem is fogok senkit még csak véletlenül sem rábeszélni ezekre. De még ez tök felesleges amit éppen most ide beírtam.
Ezek már akkor vénak voltak mikor én fiatal voltam.
Hogyhogy még nem lélegeztetőn vannak?

MOndjuk azt a kibaszott hosszú fehérszakállas csipetcsapatot csípem.Azokon nem fogott az idő.
Mindig ugyanolyan szakállasok.
A betonkeverőre gondolsz? Frankón azt hittem egyszer, hogy a szomszéd betonozik, közben csak zenét hallgatott
Amúgy az igazán nagy rock együttesek mind elég egyediek. Persze minden ilyenre jut vagy 20 olyan együttes aki másolja a stílust ezért tűnhet egyhangúnak, de az Iron Maden pont nem a másolós.
Mondjuk A Queen változatosságát nem közelíti meg, de ugye az is Rock, és nem igazán volt két egyforma számuk, még ha a vége felé kezdett is elnyálasodni.
Nekem az evolveo telefon a samsung fülessel alig szól, pedig a samsung füles kb 5 telefonba jó volt meg a,laptopba is
Ha beteszem az evolveoba csak úgy szól értékelhetően ha valamelyik hangerő gomb nyomva van
Pont ezért mondtam a sorozatos hasonlatot
Kb ugyanaz a függőség maximum toleranciával
A mikrofon miatt van a +4ik én is ilyet használok igaz van amikor többször ki-be kell dugni, hogy rendesen érintkezzen és jól szóljon benne a zene de utána már nincs gond vele.
Fura lábkiosztás? Ezek szabványosak, nincs több változat erre. Ha a gyártó egyedi megoldást használ, akkor megszívtad.
A sima 3 pólusú sztereo csatlakozó érintkezési pontjai is szabványosak, vagyis 4 vagy több pólusú aljzatba dugva is jól kéne működnie.
Használj BT headszetet, azzal nincs ilyen gond
Nekem 9 éves korom óta a kedvenc zenekarom. Sajnálom ez van. A 2015 ös albumuk nagyon jó kritikát kapott pont azt írták, hogy megtud még újulni a zenekar ennyi év után is.
biznic mindegyik
Nem mondom hogy jobb
A gépzene sokkal később "ütött be" és már ott sincs igazán újdondág
Esetleg megtoldva valami érdekes hangú énekessel vagy ilyesmi
De egy fix zenekar fix énekessel egy viszonylag szűk feldolgozandó témakörrel elég kevés újdonságot rzud kitalálni
Köszi ez gechi jó volt, szépek a vesések!
Igazad van, a pc-n készült gípi zene sokkalta jobb.
Ne mond hogy a 70es évektől a,napjainkig tudnak bármi újat alkotni
Meg úgy általában ebben a rock vonulaton bármi újat....
Hello,

Ez szerintem egy lengyel-kínai cucc. Írj nekik, hátha küldenek egy fülest!
http://www.myphone.pl/produkt/...
(Lent van a kontakt)

http://www.sklep.myphone.pl/ak...
Jó reggelt!

Segítség kellene telefon tartozékkal kapcsolatban. Elhagytam a headsettet és nem találok hozzáillőt. My Phone Hammer https://www.mall.hu/dual-sim-m...
telefonról van szó, de még mobil üzletben sem tudtak segíteni. Fura lábkiosztása van, bármilyen más jack-t dugtunk bele, búgó, kattogó hang hallatszik. Aki tud kérem segítsen. Köszönöm.
Fos és sablonos a fillérbaszásod.
Mozog még a csapat, többnyire járóketet nélkül
Olyan ez mint a brazil sorozatok
Ha elkezded nézni nem lehet abbahagyni pedig fos és sablonos
Ezek élnek még?
Aki szereti a zenekart annak jó.
Egy csomó rozoga tata lóbálja a,műhaját
Biztos jó buli lesz
Ma menek jegyekèrt Iron Maiden koncert lesz Volt-on csak szólók esetleg ha...
Neked ahhoz semmi közöd!