Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai vitaindító!
Többségét ki lehet lőni, de van pár tök felesleges google app amit örökre vasaltak.
Biztos fel lehet törni valahogy, de ez meg már elég szánalmas kategória amikor egy telefont hekkelni kell fél napot hogy használható legyen.
tuti front van
Nem az afatforgalom a sok hanem sz hogy egyáltalán ott van és csak figyel
A sony gépen lehetett módosítani a,hozzátevőket egy progiba és azt töltötted fel
Biztos van a többi gépen is ilyen lehetőség csak kb mindenki szarik rá
No majd megnézem a youTube-ot.
Ja, nem ez csak egy csöcsű, ezzel csak a teljes elszivárgást tudod nézni. Persze he ledugaszolod a többit akkor kiadja az egy irányba történő szivárgást.
Én mindig fohászkodok indulás előtt... kérlek csak most az egyszer még indulj be!
A te motorod az 3-ütemű, ugye?
1., szív
2., szuszog, és
3., baszik menni!
A profi cuccok tényleg drágák, de ez ilyen kínai.
Persze ettől még lehet jó neked.
Egyiket a gyertya helyére tekered be a másikat pedig a karterba, kipufogóba, vagy szívó torokba nyomod leszigetelve.
Elvileg kompresszorral felpumpálod egy adott nyomásra a hengert és tudod nézni a dugattyú, kipu vagy szívó szelep állapotát, az elszivárgó levegő áramát mérve. Vagy valami ilyesmi. Hogy ez pont hogy csinálja nem tudom.
No beért a mérő,ennyi pénzért nem rossz.
Pedig a Mester videóin az jött le hogy ez nagyon drága cucc.
No mostmár csak meg kéne tudnom miasz....t kell csinálni.
aha, oksa, ahogy gondolod, ha úgy van, átveszem, bár most lehet lesz egy, de tartaléknak jó lesz
Igazából csak egy szikra kell, hogy kidobjam az ablakon viszont nem olyan régen vettem, és én alapból csak akkor szoktam telót cserélni, ha már mechanikusan szétcsesződött és használhatatlan, ez meg még hibátlan.
Az előzőt is azért cseréltem le, mert már 3szor cseréltem benne üveget (mindig eltörtem) és a sok cserétől a csatlakozó már nem érintkezett rendesen, ezért a kijelzőn egy sávban nem érzékeli az érintést.
Igen, én is erre jutottam.
Mindegy a többségét le tudtam tiltani, ilyen google zene, google film úgy csinált forgalmat hogy soha el nem indítottuk.
De a legdurvább az FB volt, még csak próba képen sem kattintottuk rá de 100mega forgalmat csinált és leszívta az akkut egy nap alatt. Leírtottam egy hetet bírja asszonynak csak ettől.
Összebeszélsz 3 haverral aztán megvan oldva a probléma
Egy csupasz android kurva jó lenne, ha a sok fos törölhetetlen google szarság nem lenne rajta
Persze tudom miért van ez így de akkor is fasza lenne az a csupasz android....
tököm tudja, mi a fronthelyzet most az egésszel, utána kell néznem, de ha használod, ne add el még!
Az alap az 8-as volt mindegyiken, még lehet frissíteni 8.1-re? Mert egy HardReset után nekem a 8-as jön vissza.
Ha kell lehet eladom neked, Nokia Lumia 830-asomat mert kezd teli lenni a hócipőm a szándékos szoftver rontásukkal. Gyakorlatilag az a kevés dolog amit szerettem benne, azt is kezdik elcseszni.

Igaz az android is idióta, de miután letöröltem a sok gyári, felesleges és háttérben futó szemetet asszony telójáról meg duplázódott a készenléti idő, plusz amit a win-es telón az MS-től használok ugyan úgy megvan már android alá is.
senkinek nem tesz jót
Nem is olyan vicces. Toltam haza a robogómat én is. Hát nem élveztem. :-S De a Hondával ilyen még sosem történt. :-)
Teljesen egyet értek veled. Én olyan 2 szezont nyomtam végig télen is de megéreztem éppen ezért nem is erőltetem azóta a hidegben motorozást. Mert valószínüleg nekem nem tesz jót. Így végülis gondolok a jövőmre.
52éves múltam...azóta motorozok,mióta leér a lábam róla Fiatal koromban ész nélkül.....télen is nyomtuk.Folyton azt hallottam,hogy majd 40esen nem tudok lábra állni,úgy kikészülnek az izületek....Semmi bajom....Ez hülyeség.Csupán alkat kérdése.Van aki nem tud lára állni öregkorában és 1km-t nem motorozott.Szóval na...