Cicc a dobozt nem feltétlenül a motorhoz kell venni hanem a rögzítő rendszerhez. 1000+1 doboz felmehet a dl-re csak a megfelelő trepni kell hozzá. No meg hátsó vagy oldalsó dobozokat keresel. Pl gondolj a malacra. Nekem pl ugyan olyan rögzítő pontja van a dobozaimnak így az oldalsót is fel tudom tenni hátra és a hátsót is fel tudom tenni oldalra.
ezt nem tudom a CB750-t nem ismerem. A malacról tudom hogy szárazon 256 Kg és dual CBS rendszerű a féke. Amúgy a kanyarban fékezéssel egyet értek de hát mindenki járt már úgy hogy benézett egy kanyart.
Egyenesről beszéltem. Kanyarban nem fékezgetünk, legfeljebb mértékkel, ha már elbénáztuk.
Kanyar előtt kell jó tempóra lassítani.
A disznó meg tuti nem viselkedik rosszabbúl mint a CB750-es. Súlyban szerintem ugyan ott van, csak ennek még a futóműve és a féke is szar
Akkor vedd elő és gyakorolj!
Úgy is jó fogyózni a bringázás én most javítom a deffektemet, mert az ünnepek alatt felszedett 2 kilómat, meg ünnepek előtt felszedett 2 kilót le kell adni a szezonkezdésig, különben nem férek a bőrruhámba
Laci azt ne feledd hogy nekem ehez a malac van és ennek a fékrendszere erősen más mint a sima motoroké. Persze fékeztem már csúszáshatárig, de ugye esetembe nehéz csak a hátsó vagy csak az első kereket megfékezni mert az ugye nálam nem lehet. Némileg bolondbiztos. Pl azt már kifejezetten jól megtapasztaltam hogy egy besokalni látszó kanyarban eseteben nem célravezető hátsóval belefékezni mert olyankor ugyan úgy felállásra hajlamos a vas mintha elsővel fékeznék. Ilyenkor nálam a visszaváltás tud segíteni. Tehát ismerem a vasat és a benne rejlő lehetőségeket de ezek mások mint a sport motorok lehetőségei. Azt még nem döntöttem el hogy ez jó e vagy sem.
Az azért benne van hogy nem az óvatoskodó vezetés dominál.Hanem a nyelezzük mint állat.Ez kombinálva a legtöbb ember irgalmatlanul zúzza magát pályán.
Persze van aki bátor közúton de az mégbátrabb pályán is.
Hallottam olyat is aki mogyoród-Kerepes közt zúzta le magát pedig pályán minden fasza volt csak buzgott benne a pályakedv hazafelé is.
Párszor mértem magam ilyen 5 kilókat tévedtek
Kanyar előtt kell jó tempóra lassítani.
A disznó meg tuti nem viselkedik rosszabbúl mint a CB750-es. Súlyban szerintem ugyan ott van, csak ennek még a futóműve és a féke is szar
Úgy is jó fogyózni a bringázás én most javítom a deffektemet, mert az ünnepek alatt felszedett 2 kilómat, meg ünnepek előtt felszedett 2 kilót le kell adni a szezonkezdésig, különben nem férek a bőrruhámba
Persze van aki bátor közúton de az mégbátrabb pályán is.
Hallottam olyat is aki mogyoród-Kerepes közt zúzta le magát pedig pályán minden fasza volt csak buzgott benne a pályakedv hazafelé is.