Pedig nekem van egy olyan roppant erős megérzésem, hogy nem igen lesz Neked abban a motorban ez után a service után sem 10, 5 -nél sokkal nagyobb kompresszió azokban a hengerekben ! !
De ha egyszer ez az álmod, akkor hadd szereljenek csak !
mondjuk nekem az opelba is 12bar felé van, egyik hengerben van csak kisebb végnyomás
azt hiszem 3db 12.5 meg 11.5
egyszer megmértem, mert egy régi vasat mértünk és rádugdostam az opelra is
az öreg hondába 9 bar volt, azt teljesen jónak itéltem , levegősnek teljesen fasza érték hidegen
Nya szoval megmertem a csodahonda kompressziojat.A 10,5 bart nem eri el mindegyik henger.
Meg merek veszteseget hatha nem zarnak jol a szelepek de szerintem ez melyebb trutyi.
Lehet kivenni a vazbol a blokkot.
Meg jo hogy van olyan europai gyar aki tud motort osszerakni.
Amúgy nagy valószínűséggel lesz előre gyártott konzol rendszer a DL-re mert az nagyon ritka ha egy túraendúróhpz főleg egy közismert közkedvelt márkához mint a DL ne lenne ilyen szinte minden gyártó repertoárjában.
Az oldal doboznál meg a konzol nagyon lényeges. Van e olyan tartó konzol ami felmegy a DL-re az is milyen évjáratra. Pl az én doboz rendszerem kisipari melóval készült mert alapból az X11-re gyártott doboz tartóról nem tudok. Így pl az X11-es tulajoknak úgy kell csinálni vagy csináltatni konzolt akkor viszont lényeges a doboz hogy a megfelelő helyekre kerüljön a rögzítés. Nekem ugye MonoKey rendszerű givi dobozaim vannak amire egy másik márka másik rögzítő rendszerével ellátott dobozait nem tudom majd feltenni. Vagy csak átalakítás után.
de többnyire egyáltalán nem akarom ezért nem megyek semmire sem