Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindent el tudok érni ha nagyon akarom
de többnyire egyáltalán nem akarom ezért nem megyek semmire sem
Üzemmelegen kell - azt te légkulccsal el nem éred, kár is zsibbasztani vele a motort.
minek ahhoz karbi? légkulccsak forgasd egy ideig majd bemelegszik
1 Bar-nál biztosan többet "nyersz" ha előírás szerint, melegen méred.
Nincs rajta karbiAszondod rakjam vissza es bemelegitve gyon meg 2-3 bar?
De azt mindig melegen kell mérni!
az nem sok, lehet egy szelep+fészek javítás visszahozza az elveszett érték felét
A haynes biblia aszongya gyari ertek 13-13,4.
Szoval valahol 20 ev alatt elhagyott minimum 2,5 et.
Látod erre nem is gondoltam !
Olaj van, kompresszió nincs. Vagy Zolinak kellene fogynia "pár dekát" hogy jobban menjen....
Van olaj rendesen abban a blokkban?
Pedig nekem van egy olyan roppant erős megérzésem, hogy nem igen lesz Neked abban a motorban ez után a service után sem 10, 5 -nél sokkal nagyobb kompresszió azokban a hengerekben ! !
De ha egyszer ez az álmod, akkor hadd szereljenek csak !
Mondjuk lecereltem a nyomasmerot es talaltam 3 bart szoval egy szavam se lehet,megmerem az akkufeszt oszt meg lesz 2 es szet se szedem.
12,5 re egy szavam se lenne.
mondjuk nekem az opelba is 12bar felé van, egyik hengerben van csak kisebb végnyomás
azt hiszem 3db 12.5 meg 11.5
egyszer megmértem, mert egy régi vasat mértünk és rádugdostam az opelra is
az öreg hondába 9 bar volt, azt teljesen jónak itéltem , levegősnek teljesen fasza érték hidegen
Mer az egesz cehhet kifizettem,kell mind.
Lehet megxadózom a szemetet.
7 felé már beindul, 9 felé már hasznáni is lehet
nem értem miért hisztizel
Képviselve a motorozást/motorosokat.....Te inkább mást képviselsz!
Nya szoval megmertem a csodahonda kompressziojat.A 10,5 bart nem eri el mindegyik henger.
Meg merek veszteseget hatha nem zarnak jol a szelepek de szerintem ez melyebb trutyi.
Lehet kivenni a vazbol a blokkot.
Meg jo hogy van olyan europai gyar aki tud motort osszerakni.
Jobbat, hitelesebbet nem is választhattak volna, gratulálok!
Megjelent a könyv, amelyben szerepelek jelenetként képviselve a motorozást/ motorosokat

Jó-jó, köszönöm, majd alakul.
Amúgy nagy valószínűséggel lesz előre gyártott konzol rendszer a DL-re mert az nagyon ritka ha egy túraendúróhpz főleg egy közismert közkedvelt márkához mint a DL ne lenne ilyen szinte minden gyártó repertoárjában.
Az oldal doboznál meg a konzol nagyon lényeges. Van e olyan tartó konzol ami felmegy a DL-re az is milyen évjáratra. Pl az én doboz rendszerem kisipari melóval készült mert alapból az X11-re gyártott doboz tartóról nem tudok. Így pl az X11-es tulajoknak úgy kell csinálni vagy csináltatni konzolt akkor viszont lényeges a doboz hogy a megfelelő helyekre kerüljön a rögzítés. Nekem ugye MonoKey rendszerű givi dobozaim vannak amire egy másik márka másik rögzítő rendszerével ellátott dobozait nem tudom majd feltenni. Vagy csak átalakítás után.
oldal :) aha, értem :)