Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi különös. Reggel kibaszottul sokat gondolkodtam hogy motorral jöjjek e de nincs most rajta tükör így azért csak lebeszéltem magam a dologról :-D
Reggelt mindenkinek. Kibaszott fura hogy úgy érzem késve érek be a melóba pedig a többiek majd csak kb 1 óra múlva jönnek. 7 óra kezdésről hirtelen 9 óraira átállni kibaszottul fura.
Kezdők vagytok
Korpa tabletta az igazi, azt be lehet dobálni a lyukakon, és nagyon fasza lesz
Zsírral keverve, felesbe! Anno LADA difinél használták sokan - eladás előtt.
Nem zsir,fureszpor.
Erre jutottam en is.
Ebbol masik blokk lesz.
Akkor a szelep valszeg jó, gyűrűprobléma......
Akkor a szelepeknek szerintem sok bajuk nincs
Inkább a dugónál enged
az a váltóba kell, hogy nem morogjon.. :)
Próbáld meg olaj helyett gépzsírral megtölteni a hengereket!
Ment bele olaj,felporgott 16 barra.
Amúgymeg mi afenét kell szarozni a sok lom japó vassal....
Az mz is,meghozza,a, muffot
Pont ezért volt régen úgy a,mérés hogy,megpörgették, mérték felírták
Aztán valamennyi olaj a hengerbe és ismét mértek
Utána okoskodtak
Eleg gyengen beszelem,olvasom.
A csókolomot sem ertik.
Azé' azt ki lehet venni belőle ha a végnyomás méréshez érsz, hogy mit akar....vagy nem?
Így van, teljesen más az értéke ezért azt adják meg amilyennek lennie kell hidegen és/vagy melegen. Amúgy a hideget nem mínusz 10-re értik ezer év állás után hanem jellemzően 20°-os motorra némi eltéréssel. De meg kell nézni a manual-t, hogy melyiket írja oszt jónapot.
Hengerfalról állásban lefolyt olajfilmmel nem lehet mértékadó végnyomást mérni szerintem. Meg az értéke is teljesen más: nem mindegy hogy csak a sűrítéstől melegszik fel (tágul ki) a levegő a hengerben, vagy eleve a hengerfaltól / meleg hengerfejtől is.
Angolul van.
Nem egészen, van amelyiknél így adják van amelyiknél hidegen kell mérni. Nem tudom, hogy Zoli gépén miképpen kell, de érdemes átböngészni a manual-t.
Akkor rakhatom vissza a sok kramacot.
-sz +st
Szelephézagot mindig hidegen, sűrítési végnyomász üzemmeleg állapotban.
Biztosan: minden szervizkönyvben így van írva.
Biztos melegen kell?