Szerintem a csúszás megtapasztalása, hozzátartozik, ahhoz amikor megtanultunk fékezni. Legalább tőled mint ABS-től idegengedő embertől ezt elvártam volna
Egyszerűen alap dolog.
Persze nem a forgalomban egy buszmegálló felé 200-al kell gyakorolni, de vannak üres egyenes jó minőségű utak, parkolók, rutinpályák.
Ha egyenesen mész és a hátsó fékbe beletalpalva megcsúsztatod a hátulját egy pillanatra, az nem okoz semmit.
Én ezt már csak arra is szoktam alkalmazni, hogy felmérjem milyen az útfelület.
Amikor ez megy magabiztosan, akkor óvatosabb fékezéssel is megcsúsztathatod, kipuhatolhatod hol van a tapadás elvesztésének a határa. Ha ezt érzed, akkor tudsz úgy fékezni a csúszás határt kipuhatolva, csúszáskor picit visszaengedve a féket reflexből, hogy maximálisan tapadjon, amivel a kanyar ABS-t is alázni fogod.
Első kerékre ugyan ez, csak az már egy szinttel magasabban van.
Hátsó kerékkel csúszva elég nehéz elesni. Főleg ezekkel a modern motorokkal és gumikkal mert iszonyat stabilak és kiegyensúlyozottak.
Gondold el még az öreg CB-vel voltam úgy hogy nyomvályúban rámentem 140-es tempó mellett a vízre, és csak onnan vettem észre hogy elveszítettem a tapadást, hogy felpörgött a motor.
Mégis mi a baj a szalagkorláttal. Hiszen a kanyar belső ívén van nem a külsőn. Ha esek elfelé csúszom tőle. Ritkán van olyan hogy egy kanyarban elesve befelé csúszik az ember. De ki milyen. Ideális ív meg hasonlók. Remélem idén egyszer olyankor le tudunk menni Bálványosra amikor az igazán nagy halak karikáznak odalent. Mert az iszonyat élmény. Jah és hidd el nekem olyat ott még nem láttal.
Tudom, de azt is tudom hogy téged úgy lehet a leginkább motiválni ebben a témában ha meg tudom mutatni hogy mekkora a tudás különbség mondjuk közöttünk. Nem arra akarok kilyukadni hogy gyenge vagy mert nem. De én pl azzal fejlődtem a legtöbbet mikor megláttam köztem és más valaki között hogy mennyire le vagyok maradva és hogy miben. Engem ez motivál.
Okés látom én hogy haladsz. De te jártál Bálványoson tudod milyen ott középen a szalagkorlát. Nekem az a célom hogy az olyan kanyart olyan mélyen bedőlve és olyan tempóval is képes legyek bevenni hogy kitakarjon a szalagkorlát. Nincs már túl messze te tudod a legjobban, hiszen ott voltál.
Volt Laci. Nincs is ezzel baj. De bringán nem ültem általános iskolai korom óta. Ami azért már inkább 20 éve volt mint 10. Szóval ezek az élmények már elég fakónak mondhatóak.
Én nem leszek egyszerű eset. Nem fényezem magam mert nem lenne igaz. De imádom a verseny helyzeteket. Olyanban még nem láttál soha. Olyankor beszűkül a világ és csak a győzelemre tudok figyelni. Nekem mindegy lesz hogy te vagy bárki más az ellenfelem. Előre szólok hogy megpróbálok idén leszervezni egy időpontot amikor az E Ringen aránylag zavartalanul megmérkőzhetünk. Kíméletlen leszek, be fogok vetni mindent a repertoáromból, és nem ülök a babérjaimon vagy a jelenlegi előnyömön. Nem hagyom magam. Kíméletlenül lenyomlak, de csak azért mert én is ebből tanultam eddig.
Pályán azért kisebb a sérülés esélye, a bukótérnek és a forgalom hiányának köszönhetően, de ez megint olyan téma, mint a kuplung nélküli váltás, nem rinyálni kell hanem csinálni
Nem volt neked BMX bringád? Vagy akármi amivel farolgattál? Ugyan az. Nincs azzal gond, csak nem szabad pánikba esni, és pl ha nagyon kidobja a seggét nem szabad teljesen felengedni a féket, vagy ijedtedben elcsukni a gázt, mert ha megtapad, oldalt csúszás közben, akkor úgy átdob mint szart a palánkon
Utálom a várost,ha lehet kerülöm,ha megyek nem úgy mint állat.
Amúgy meg le...m ha elkaszálja.
A magam dolgával törődök (értsd épp visítok a fájdalomtól)
Előre szólok. Akármennyire is kedvellek, de én nem fogom hagyni magam. Én nem az a fajta vagyok aki csak egy jó pontért nálad majd hagyja magát. Le kell győznöd. Egy rendes kiharcolt győzelem még ha nem is megalázó győzelem szerintem többet ér mint egy olyan amiben hagynak győzni.
Persze tiszta sor. De gondolj bele. Egy olyan bukta anyagilag fájt. Rendben. De ha az a bukta közúton történik teszem azt városban ahol az elcsúszó motor elkaszál mondjuk egy járókelőt akinek mondjuk eltöri a lábát a motor. Az azért sokkal jobban fájna. Én nagyon nehezen tudnék aludni tőle utána hosszú ideíg. Ezért akarom magamat tovább képezni inkább pályán. Ott ez a lehetőség nem áll fenn hogy lekaszálok mondjuk egy a suliból hazafelé baktató iskolás gyereket a járdán.
Egyszerűen alap dolog.
Persze nem a forgalomban egy buszmegálló felé 200-al kell gyakorolni, de vannak üres egyenes jó minőségű utak, parkolók, rutinpályák.
Ha egyenesen mész és a hátsó fékbe beletalpalva megcsúsztatod a hátulját egy pillanatra, az nem okoz semmit.
Én ezt már csak arra is szoktam alkalmazni, hogy felmérjem milyen az útfelület.
Amikor ez megy magabiztosan, akkor óvatosabb fékezéssel is megcsúsztathatod, kipuhatolhatod hol van a tapadás elvesztésének a határa. Ha ezt érzed, akkor tudsz úgy fékezni a csúszás határt kipuhatolva, csúszáskor picit visszaengedve a féket reflexből, hogy maximálisan tapadjon, amivel a kanyar ABS-t is alázni fogod.
Első kerékre ugyan ez, csak az már egy szinttel magasabban van.
Hátsó kerékkel csúszva elég nehéz elesni. Főleg ezekkel a modern motorokkal és gumikkal mert iszonyat stabilak és kiegyensúlyozottak.
Gondold el még az öreg CB-vel voltam úgy hogy nyomvályúban rámentem 140-es tempó mellett a vízre, és csak onnan vettem észre hogy elveszítettem a tapadást, hogy felpörgött a motor.
Amúgy meg le...m ha elkaszálja.
A magam dolgával törődök (értsd épp visítok a fájdalomtól)
És mindig nagyon fájt anyagilag.