Engem meg nem érdekelt.7 év és 40e km és még jó volt.
Igaz annyi hogy 4-5000-enként kitakarítottam naggyából és 6-800 km-enkén belötyböltem mollal.
Majd most kiváncsi vagyok mennyit bir valósan az S100-al.
Pofára ugyanaz mint a mol csak enyhe lószaga van.
Nem? És amikor már a gyűrű csak mutatóban van (miért gondolja valaki, hogy pont a gyűrűk bírják tovább mint a fém?)? Jó ha az első párezer km alatt jók még a gyűrűk, utána már a víz is jobban van bent mint kint. Tudok mutatni pár levett láncot, hogy néznek ki a gyűrűk szétszedésnél. Főleg a magasnyomású rendezi le, az át is préseli a vizet a gyűrűk mellett, de az eső is megteszi a magáét. Az olajozó meg ahogy folyamatosan tolja az olajat és amikor a gyűrűk megadták magukat az olaj bejutva kissé kiszorítja a vizet, szerintem ezért bírja sokkal tovább az olajjal kezelt mint a spray-s.
Én mást látok amiért a spray nem annyira hatásos mint az olajozó, a spray nem megy be a csapokhoz vagy csak éppen egy kicsit míg az olaj igen és folyamatosan ad kenést. Ha valaki egyáltalán nem használ spray-t akkor sem megy el sokkal kevesebbet a lánca mint aki igen, én pl. az előző láncomat úgy szartam le ahogy volt és igazából jó ha 2-3X befújtam, kicsit rozsdás lett kívül, de amúgy pont annyit bírt mint amelyiket szétfújkáltam, az olajozó az tök más, akiket ismerek azokból éhen halna az összes láncgyártó ha csak nem adnák legalább 5X annyiért a láncokat mint most.
A club gondolom meg.De hogy ki van ott azt gőzöm sincs.
A triumph már eladva,és vettem helyette egy majdnem ugyanolyat.
Meg van egy 20 éves beteg szamár CBR is.
Mittudomén,pattogatottkukorica készítésről timelaps-ban.
Valamiről csak ne a tortáról 3. galériában.
Általában tényleg pár ember veszi a fáradtságot csak hogy vernyogjon.
Igaz annyi hogy 4-5000-enként kitakarítottam naggyából és 6-800 km-enkén belötyböltem mollal.
Majd most kiváncsi vagyok mennyit bir valósan az S100-al.
Pofára ugyanaz mint a mol csak enyhe lószaga van.
22:15-nél.
Ennyire nem lehet balfék banda.
A triumph már eladva,és vettem helyette egy majdnem ugyanolyat.
Meg van egy 20 éves beteg szamár CBR is.
Mi van a Triumph-fal?
Remélem jól emlékszem és az van neked
Mi van veletek?
Ekkora balfasz motorost.
http://youtu.be/aFjVsr5g7Zc
Valamiről csak ne a tortáról 3. galériában.
Általában tényleg pár ember veszi a fáradtságot csak hogy vernyogjon.