Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fejlezd is magad lelkesen mert én még mindig várom mikor fogsz körbemotorozni. Nem felejtek ám
Ezért "vettük" susit, megyek ki vele pályázni én is. Meg hát ... nyáron Kupa
Nem is azért mondtam!!! tanulásból sosem elég semmiben! Egyelőre van egy stabil jó vmi, arra kell építeni a többit, jöhetnek a részletek én is így vagyok vele, de ezt te tudod!
Azt megy úgy gondolom hogy elértem már azt a szintet ahol az önképzésemet már át kell helyezni egy pályára mert a közúton való képzés már veszélyes lenne.
Cicc, nem kétlem hogy megtanultad. De tudom hogy te is így vélekedsz. Képezni mindig kell magát az embernek. Ahogy Áki barátom mondta régen. "Akkor esel a legnagyobbat amikor magadnak is elhiszed hogy tudod" inkább kételkedem a tudásomban a végtelenségig mintsem ebbe a hibába essek.
Tiszta sor hogy anyagilag ugyan úgy fog fájni de akkor is. Miattam senki se sérüljön. Az anyagi kár csak nekem fáj egy idegenen keletkező sérülés neki is meg nekem is fáj. Ilyen lelkizős fajta vagyok. A saját hülyeségemért csak én bűnhődjek más ne.
pályán jobban fáj anyagilag, utcán fizikailag
én megtanultam, amikor suli mellett gyakoroltam meg estem keltem Zümivel, ugye versenyző segített pluszban, volt hogy direkt ellökött de szép idők voltak azok ...
Jelentem tökmindegy hogy utcán vagy pályán nyalsz fájni fog,valósan is meg pénzben is.
Jó persze azért félreértés ne legyen. Szaladt meg nekem is már a hátulja. Kövér gázra és komoly fékre is. De nem tudnám felidézni hogy hogyan kezeltem. Biztos hogy nem tudatosan. Hanem reflex szerűen. Ezt tudatosan szeretném kezelni mert egy rossz kezelés ha reflexé válik az nagyon nagy baj szerintem.
nekem susi riszált be este durván, na mondom az finom lesz, jól eltaknyolok, de megtartottam :)
Én azt egyenlőre nem kedvelem. Lehet hogy megszeretem de az első ilyen komolyabb riszálásokat először pályán szeretném megtapasztalni. Mert mivel nem igazán volt még ilyenben részem így nem vagyok benne biztos hogyan kezelem majd. Ha meg szarul azt inkább pályán szeretném megtapasztalni nehogy valakinek rajtam kívül baja essen ha mondjuk pereceléssel kezelném. Ez az idei terv. Mert ebben van még hiányosságom bőven. Ez a hozadéka hogy nem jártam végig a szamárlétrát. Az ilyeneket jobb még kis köbcentivel megtapasztalni. De ugye ez nálam nem játszott.
azt tudom, hogy péntek este/ éjjel mikor mentem haza ( 23-kor) akkor lefagyott a pára , és az nem csúszott a télivel! tegnap a nedves, nyákás szaron viszont már igen , így van, haladsz, ez a lényeg! csak előre!
Ezen a vackon a téligumi is elforog....persze a nyári jobban, de még a Priusal sem tudok úgy kikanyarodni a főútra hogy ne pörögjön a belső kerék.
Por, sár, víz, fehér aszfalt, nekem is volt egy két hely ahol csúszkált, de hát ez ilyen, bele kell kalkulálni. Én direkt élvezem amikor kigyorsításkor vagy motorféknél érzem hogy riszálja a seggét
De csak a taknyos út miatt csúszkált szerintem. Ahova költöztem ott is minden este hallom ahogy leszáll a pára az útra hogy elforognak a kocsik kerekei. Pedig hideg sincs csak az a sokat emlegetett fehér aszfalt ami amúgy is csúszós meg az enyhe pára meg az esetleges nyári abroncsok a kocsikon, no meg a táj sem feltétlenül egy olyan tipikus Pesti 2 dimenziós mert itt akadnak emelkedők és lejtők is. Szóval ezek összessége minden este 4-5 elpörgő k ereket simán eredményez. Nekem meg ugye a fülem még jobban ki van hegyezve ezekre, mert még nem igazán szokta meg a zajt. Otthon ugye nem volt ilyen. Ellenben legalább jól alszom. Ettől féltem hogy a magasabb zajban nem fogok tudni aludni. De most már hogy alul zárt meleg helyen pihenget a közelemben a malac kifejezetten jól alszom végre.
Egy pici nyafi belefér. De nem sok szóval nem is fűzöm tovább a gondolatot. Viszont erősen örvendezem hogy a paripa már a közelben van. Az nagyon happy
igen, én tegnap este basszus akkora ködben mentem , de élveztem jó volt, Susival még óvatosabb vagyok, meg rajta nincs téli papucs, jobban csúszik, de kivételesen először tegnap a télim is csúszott ( talán először éreztem a tél alatt)
Tehát az a lényeg hogy bármi van legyünk egy kicsit sírósak.

Ja,értem..............kurvahideg volt és majdnem megfagytam,és még csak gyorsan se szabad mennem.
Max 90,bárhol,egyenesen is.
Jó én is megálltam kétszer is mert én is tudom mikor nem szabad tovább feszíteni a húrt. Ismerem ezt már nagyon jól de ezt te i s tudod. Ez volt a baj a kényszer. Ha jókedvemből motoroztam volna másképp élem meg az utat.
Én nem öltöztem isznyatosan túl. Bakancs zokni és speed csizma. Csak nagyon szoros lett így az áthűlő csizma átatda a hideget a zokninak. Nem mondom azt hogy lefagyott volna a lában de kicsivel lehetett volna magasabb hőérzetem is. Felül poló vesemelegítő vékony termó pulcsi téli béléses kordura. De sajnos betalált itt ott a szél olyankor ott fáztam. No meg a kesztyű. Oda a legvastagavv de nem téli bőrkesztyűmet vettem (Mert nincs olyan) feszes speed kesztyű és ott is mint a lábamon a kihűlő bőr átadta a hideget a kezemnek. De igazából vállalható volt szóval ugyan nyavajgok de igazából csak azért mert fáztam már eleget motoron és a szombati motorozás inkább kényszer volt mint szórakozás. De volt nekem is sokkal rosszabban részem, csak valahogy most a kényszerhelyzet miatt szarabbnak éltem meg mint máskor. Tavaly is Január 2.-án kint voltam bálványoson pedig hó volt környéken szarabb cuccban voltam még is jobban élveztem. Mint ezt.
attól, hogy nem fáztál, még ma érezheted vagy holnap, hogy "nyilal" a a lábad , kellemes érzés
hogyne lenne kevés ... tavaly mentem autópályázni télen, -10-ben , kemény volt , meg kell állni melegedni kicsit, stb , más mint nyáron az egész...
Nekem a legnagyobb feladatom az volt a hétvégén hogy pinát kellett fotoshoppolni
Unokatesóm köldökzsinór vágós képén valahogy belógott a muff
Mondtam is neki hogy erre nem igazán voltam kíváncsi.... de sikerült egy törölközőt rátenni hogy csak egy kicsit lett béna....
Amúgy elég bizarr egy dolog... akinek gyenge a gyomra ilyeneket ne nézegessen
Én olyan 150km-e tekertem bele, mondjuk 90 körüli tempóval, 1-2 helyen húztam meg csak a szarvát, mert a Kunsági nemzeti park kis útjai nem támogatják a tempózást
Viszont nekem csak a bal lábam fázott, kiderült hogy a sok ruhától amit begyűrtem szétnyílt a tépőzár meg a zipzár is teljesen lecsúszott...viszont ebből úgy tűnik hogy a zoknim kurvajó, mivel ehhez képest meg meg nem fáztam

Bélelt szövetruha, meg egy aláöltöző volt rajtam, bankrabló maszkot fel sem vettem, meg a csizmám is nyári speedes csizma elvileg jó szellőzéssel.

Bár azért tegyük hozzá hogy a burkolat miatt engem nem ér a menetszél olyan mértékben.